Nikcho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Важно!!! За пътните такси от 2005 г. - ВИНЕТКИТЕ!
Collapse
X
-
-
сигурен съм че ако сега си купиш винетка за 1 година тя ще важи до 31.01.2006г, до тогава важат всички винетки , за догодина ще има нови такси закони и т.н., затова не може да ти е за календарна година, ти си реши как ще ти е по евтино в момента- годишна или няколко от по малкитеFIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
Коментар
-
до Тони: Дано да не си прав/а, защото иначе само ще потвърдим правилото, че в тази държава алогичните неща са в огромно изобилие! Купувам си кола в началото на юли и плащам със задна дата за всички дупки по пътищата, през които не съм минала само защото не съм имала кола?!?!А ако искам да го избегна си плащам 6 месеца месечни винетки? не, не, шегуваш се...
Коментар
-
petzy написа:до Тони: Дано да не си прав/а, защото иначе само ще потвърдим правилото, че в тази държава алогичните неща са в огромно изобилие! Купувам си кола в началото на юли и плащам със задна дата за всички дупки по пътищата, през които не съм минала само защото не съм имала кола?!?!А ако искам да го избегна си плащам 6 месеца месечни винетки? не, не, шегуваш се...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар