Здравейте, колеги! Тази сутрин - 08.02.2008 окло 3:10 ч. ПИЯН И НАДРУСАН студент в РУ, придошъл от Червен бряг инженер да става, вандалски е оритал моята кола-FIAT Marea TD100 Weekend HLX и е счупил стъклото на вратата на багажното отделение. За негова зла участ е засечен от служител на КООРС - Русе, който се е прибирал след дежурство. Същият е сигнализирал на дежурния на тел 166, след което проследил опиталия се да избяга ГАМЕН. Около две минути след подадения сигнал, дежурният патрул от 2-ро РПУ арестува гаменчето. Сед което наистина са се постарали за да ме открият и ми съобщят за инцидента, тъй като нашето тричленно семейство по адресна регистрация живее на три различни адреса Ето на това му казвам перфектно свършена работа, за кето наистина съм им много благодарен. Следва обаче ходене по мъките, и съдилищата, че да си получа от тоя олигофрен парите, които ще дам за ремонта. За съжаление в момента нямам каско и ще вадя пари от джоба. Та ако някой има идея от коя морга мога да си намеря двете десни врати в цвят тъмно-син метлик на сносна цена...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БЛАГОДАРНОСТИ на КООРС и 2-ро РПУ-Русе - хванаха копелето !
Collapse
X
-
Re: БЛАГОДАРНОСТИ на КООРС и 2-ро РПУ-Русе - хванаха копелет
Dido_Lyubenov написа:Здравейте, колеги! Тази сутрин - 08.02.2008 окло 3:10 ч. ПИЯН И НАДРУСАН студент в РУ, придошъл от Червен бряг инженер да става, вандалски е оритал моята кола-FIAT Marea TD100 Weekend HLX и е счупил стъклото на вратата на багажното отделение. За негова зла участ е засечен от служител на КООРС - Русе, който се е прибирал след дежурство. Същият е сигнализирал на дежурния на тел 166, след което проследил опиталия се да избяга ГАМЕН. Около две минути след подадения сигнал, дежурният патрул от 2-ро РПУ арестува гаменчето. Сед което наистина са се постарали за да ме открият и ми съобщят за инцидента, тъй като нашето тричленно семейство по адресна регистрация живее на три различни адреса Ето на това му казвам перфектно свършена работа, за кето наистина съм им много благодарен. Следва обаче ходене по мъките, и съдилищата, че да си получа от тоя олигофрен парите, които ще дам за ремонта. За съжаление в момента нямам каско и ще вадя пари от джоба. Та ако някой има идея от коя морга мога да си намеря двете десни врати в цвят тъмно-син метлик на сносна цена...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
П.С. Какво е КООРС ? това е общинската охрана в Русе изпълняват дейноста на полицията имат патрули из целия град пешеходни и мобилни двойки из града и близките до града вилни зони и мога да заява че са хванали много повече нарушители от полицията която по принцип си седи горе на околовръстното и бръснат румънците
Коментар
-
Щото е пиян, защо... от пияници свестно обяснение не можеш да получиш. Аз миналата година бях паркирал реното на Витошка и на сутринта намерих 2 торби гипс на покрива хвърлени от близкият строеж. А да кажеш да е пречило на някой или на нещо- не е. Даже и аларма нямаше та не е и свирело да дразни хората.
Коментар
-
ЕЕЕЕ баш твоита ли ве аре стига. Лош късмет приятелю мамка му. На мен ако ми се случи и недай си боже го хвана ставам съдия изпълнител и изпълнявам присъдата на място! Скоро имах познат с такава случка като твоята!!! Ако нямаш нищо на впредвид за адвокат мога да те насоча към адвоката които помогна на моя човек. Да ти кажа не е задължително да се стига до съд ве зависи само колко старшно ще му се обясни на тоя мамин убавец кво го чака и по колко пъти на ден ша го опраяят в панделата.Колкото до частите в моргата в двора на Сомат имаше някви фиатчета фърлени! Ся дали има точно мареа незнам!
Коментар
-
BAI MILE написа:П.С. Какво е КООРС ? това е общинската охрана в Русе изпълняват дейноста на полицията имат патрули из целия град пешеходни и мобилни двойки из града и близките до града вилни зони и мога да заява че са хванали много повече нарушители от полицията която по принцип си седи горе на околовръстното и бръснат румънцитеBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Благодаря за съчувствието, колеги! А защо е нацелил точно моята Марея тоя олигфрен - лош късмет според мен. Нито го познавам нито съм го чувал т’ва педалче, ама аде... то алкохола само в бутилката стои кротко. Днес прочетох в Утро че е бил толкова пиян и неадекватен, че като са вземали инфо за статията, тоя още не бил в състояние да дава показания. Имам познат адвокат, почти роднина, ще говоря с него и ще решим как да процедираме, ако има нужда колега idm ще ти се обадя да ме свържеш с твоя човек. BAI MILE, на тоя ако са му хубави вратите, дори да са в друг цвят пак пиши, може да ги пребоядисам ако си заслужават. Повече инфо за КООРС - на ето този линк: www.aktivplus.atspace.com/Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Mindzu написа:Dido_Lyubenov написа:Здравейте, колеги! Около две минути след подадения сигнал, дежурният патрул от 2-ро РПУ арестува гаменчето.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Кофти случка, но все пак реакцията и действията на полицията и КООРС-а ме радват много!Дано за в бъдеще да работят така!Ако чуя нещо за врати ще пиша тука"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Благодаря за съчувствието, колеги! А защо е нацелил точно моята Марея тоя олигфрен - лош късмет според мен. Нито го познавам нито съм го чувал т’ва педалче, ама аде... то алкохола само в бутилката стои кротко. Днес прочетох в Утро че е бил толкова пиян и неадекватен, че като са вземали инфо за статията, тоя още не бил в състояние да дава показания. Имам познат адвокат, почти роднина, ще говоря с него и ще решим как да процедираме, ако има нужда колега idm ще ти се обадя да ме свържеш с твоя човек. BAI MILE, на тоя ако са му хубави вратите, дори да са в друг цвят пак пиши, може да ги пребоядисам ако си заслужават. Повече инфо за КООРС - на ето този линк: www.aktivplus.atspace.com/
Коментар
-
BAI MILE написа:ей брат ми тъкмо се прибирам и ти пиша веднага , нямаш късмет пича е продал цялата марея и то на части за 1 седмица но ако искаш аз ще пътувам тия дни до Плевен и Враца и мога да ти потърся и тамОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар