Здравейте, колеги! Тази сутрин - 08.02.2008 окло 3:10 ч. ПИЯН И НАДРУСАН студент в РУ, придошъл от Червен бряг инженер да става, вандалски е оритал моята кола-FIAT Marea TD100 Weekend HLX и е счупил стъклото на вратата на багажното отделение. За негова зла участ е засечен от служител на КООРС - Русе, който се е прибирал след дежурство. Същият е сигнализирал на дежурния на тел 166, след което проследил опиталия се да избяга ГАМЕН. Около две минути след подадения сигнал, дежурният патрул от 2-ро РПУ арестува гаменчето. Сед което наистина са се постарали за да ме открият и ми съобщят за инцидента, тъй като нашето тричленно семейство по адресна регистрация живее на три различни адреса
Ето на това му казвам перфектно свършена работа, за кето наистина съм им много благодарен. Следва обаче ходене по мъките, и съдилищата, че да си получа от тоя олигофрен парите, които ще дам за ремонта. За съжаление в момента нямам каско и ще вадя пари от джоба. Та ако някой има идея от коя морга мога да си намеря двете десни врати в цвят тъмно-син метлик на сносна цена...
![Wink](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_wink.gif)
Коментар