Моля за бърз отговор, че току що ме вдигнаха и отивам да си взема колата.Та да знам какво да кажа ако искат да ми пишат акт!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СПЕШНО! Пишат ли още акт като те вдигнат с паяк?
Collapse
X
-
Мда. Пишат, освен ако автомобила не е вдигнат от синя зона или служебен абонамент. Внимавай, че съм чувал от приятели че са се опитвали да ги врътнат. Колата вдигната от синя зона и като отиде да си я вземе и касиера му набива стрес, че катаджията ще му пише акт, и да черпи ако не иска да му пишат акт. Ти си плащаш и си взимаш колата доволен, че си с отървал без акт (а то дефакто и не е трябвало да ти пишат а ония само са ти набивали стрес) и сети се къде отиват парите за акт-а !
-
deadairplane
-
ако колата не е закарана на наказателен паркинг, а ги хванеш на място дори и да е качена на камиона я свалят и пишат само глоба от 18лв. акт има само ако си я взимаш от паркинга, където е закарана!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
////Punto//// написа:Абе що говорите глупости бе. Спира паяка до тебе. Не е пипана колата. Дори скоба няма. Такса (не знам колко лв е) + акт. Проверено. СЛучка с един приятел преди няколко седмици.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Пишат, пишат и още как. Сутринта ми писаха на Мадрид, куката каза, че глобата ще е 20лв. без да се вземат точки... пари на ръка не искаше, нещастникът...оправдаваше се с GPS-ите. А глобата от паркинги и гаражи ми беше 23лв - как го изчислиха - не знам, само една скобка ми бяха сложили преди да пристигна... касов бон, фиш, стокова разписка или нещо подобно - не получихM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар