Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Винетка + тол такса

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Slavi_Lancia написа:
    Време е.....
    /ако съм те разбрал /
    Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Те скоро ще почнат да ни взимат и такси, като на бакшишите - за минута престой в колата !
      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

.... и аз мисля, че е време и съм ЗА с двете ръце!
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Малко Спомням си преди години - да имаш кола си беше лукс ! Май сега натам отиват нещатата, а не може така ! Протест !
          Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Е, въпроса е вече кой ще яхне вълната. Сега е шанса на опозиционерите да свалят правителството. Само дето не ми се вярва че истински го искат.

Коментар

Аз искам да попитам колегите който казват, че в останалите страни го няма това- дали знаят пък колко е данъка за лек автомобил среден клас?

Коментар

Докато говорим ,а не правим нищо и за въздуха ни таксуват!Иначе верно уж махаха винетките и оставаха таксите - ма тия
                Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Коментар

като нашите годишни Направиха ни на маймуни последните няколко години и никой не смее да оглави един масов национален митинг пред парламента и да ги изгпоним от там. Опс, няма кой да изгоним - те на работа ходят по 10 човека с по 20 карти. А как ми се иска да стане един 10-ти януари ... Но кой ще дойде на тяхно място? За съжаление няма да са други, а ще са следващите, ако ми разбирате мисълта. Ако не се лъжа подклаждането на национални протести и дестабилизиране на страната са противоконституционни и са престъпления. Но все пак е крайно време... то не са учители, не са лекари, не са бакшиши, миньори, БДЖ, шофьори.... Само за нещата без които не мога , плащам сигурно по 300 лева на месец, а това са парно, от което не мога да се откажа (50), ток без който няма начин (50), вода която е с едно качество, да не дава господ (10), гориво - защото ми е по-евтино да отида на работа с кола, отколкото с 2 бр. градски транспорт (50), данъци за колата (10), прегледи, защото са задължителни, застраховки, защото полицията няма да ми намери колата ако ми я откраднат (35), ето ги 200 кинта, отделно плащам неща от които в краен случай ще се откажа - гсм, телефон, интернет, кабелна - общо към 85-90 лева на месец, ето ги 300 лева. И като си купя храна, заплатата почти се стопи. А като си помисля че много хора плащат и квартирата си, пращат децата си на училище, оставят ги в детска градина ако са успели да се класират, още разходи.... А (Извинете за израза!) лайнарчетата си се возят на служебни коли, не плащат 1 стотинка, ядат в евтиния депутатски стол, САМИ си определят заплатите, не ходят на работа, гласуват какви ли не просташки закони, нови данъци, абсурдни такси, пък да не говорим как най-безцеремонно злоупотребяват с положението си
                    Slavi_Lancia написа:
                    ВРЕМЕ Е
                    ... но няма лидер който да поведе всички[/quote]

Коментар

Humppa написа:
                      Призовавам за гражданско неподчинение! Да се съберем всички пред парламента, както направиха мазните бакшиши
                      и ше ни натикат всички в местния ви затвор! бай дъ уей...той функционира ли още?
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
                          Аха функционира
                          е , въпроса е принципен..то и без туй не мож на съберат всички там , ама...или пък могат?!
                          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Аз бих искал да обърна внимание и на абсолютно вялото отразяване на медиите. Дупелизци!

Коментар

Коментар

ls1 написа:
                                Аз бих искал да обърна внимание и на абсолютно вялото отразяване на медиите. Дупелизци!
                                Вяло ама до сега писа ли ли са че ще се налага некоя нова такса ,данък или увеличение на нещо все са познали.колегите са прави ВРЕМЕ Е.
                                FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Working...
                                X