Slavi_Lancia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Винетка + тол такса
Collapse
X
-
.... и аз мисля, че е време и съм ЗА с двете ръце!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
deadairplane
-
като нашите годишни Направиха ни на маймуни последните няколко години и никой не смее да оглави един масов национален митинг пред парламента и да ги изгпоним от там. Опс, няма кой да изгоним - те на работа ходят по 10 човека с по 20 карти. А как ми се иска да стане един 10-ти януари ... Но кой ще дойде на тяхно място? За съжаление няма да са други, а ще са следващите, ако ми разбирате мисълта. Ако не се лъжа подклаждането на национални протести и дестабилизиране на страната са противоконституционни и са престъпления. Но все пак е крайно време... то не са учители, не са лекари, не са бакшиши, миньори, БДЖ, шофьори.... Само за нещата без които не мога , плащам сигурно по 300 лева на месец, а това са парно, от което не мога да се откажа (50), ток без който няма начин (50), вода която е с едно качество, да не дава господ (10), гориво - защото ми е по-евтино да отида на работа с кола, отколкото с 2 бр. градски транспорт (50), данъци за колата (10), прегледи, защото са задължителни, застраховки, защото полицията няма да ми намери колата ако ми я откраднат (35), ето ги 200 кинта, отделно плащам неща от които в краен случай ще се откажа - гсм, телефон, интернет, кабелна - общо към 85-90 лева на месец, ето ги 300 лева. И като си купя храна, заплатата почти се стопи. А като си помисля че много хора плащат и квартирата си, пращат децата си на училище, оставят ги в детска градина ако са успели да се класират, още разходи.... А (Извинете за израза!) лайнарчетата си се возят на служебни коли, не плащат 1 стотинка, ядат в евтиния депутатски стол, САМИ си определят заплатите, не ходят на работа, гласуват какви ли не просташки закони, нови данъци, абсурдни такси, пък да не говорим как най-безцеремонно злоупотребяват с положението сиSlavi_Lancia написа:ВРЕМЕ Е
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
ls1 написа:Аз бих искал да обърна внимание и на абсолютно вялото отразяване на медиите. Дупелизци!FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар