Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Винетка + тол такса

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Marea Bipower написа:
    Аз искам да попитам колегите който казват, че в останалите страни го няма това- дали знаят пък колко е данъка за лек автомобил среден клас?
    Аз занм от приятели, че в чужбина се плаща 1 единствена такса и караш. А не като тук за всички по отделно да се плаща.

    Коментар


      #32
      Един Калашник АК47, 1200 патрона за него, 20 ръчни гранати, фугасни, 1КГ C4. Приемам дарение в посочената форма и ... се нагърбвам да Ви освободя от текущите управници Обаче после искам да изберете такива, които да ми дадат амнистия И НАЙ-ВЕЧЕ, такива, които няма да се налага да ги "уволнявам" пак - т.е. ДА ГЛАСУВАТЕ РАЗУМНО!!!
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

      Коментар


        #33
        Тук много джобове трябва да се пълнят.
        Обичам си работата.

        Коментар


          #34
          сега ще ви обясня как стоят нещата....явно събираните до сега парички от винетки не им стигат... щото знам как се провеждат търгове, обществени поръчки... да обясня просто - случая с детските градини в софия и интернет страницата - струвала около 10 000 лв. и е разработка като от студент... а те кво - 320 000 пари БЕЗ ДДС... или като онзи мушмурок - шефа на пътна инфраструктура... ми то в строителството по принцип печалбата е 50%, а при тея обществени поръчки не ми се мисли колко е... и тея дето спечелят да правят пътищата, едно че нямат техника, второ че работят при тях малоумници дето не знаят колко прави 2 и 2 / щото и толкоз пари им дават / и последно ги правят така пътищата, че догодина пак да има дупки, пак да има обществени поръчки и пак те да ги спечелят и те това е порочния кръг...или случая с петолъчката по нова година... там точно дето бяха позакъсали е границата между бургаски и сливенски окръг и не се се разбрали кой са го чисти.. тея дето чистят снега пък гледат как да избият некой лев от продадена нафта от икономисани курсове или да измъкват някой от преспите, пък той да почерпи...цялата работа в нашата мила Родина за мен произлиза от факта, че ни е нисък стандарта, нямаме никакво производство и са ни ниски заплатите... щото ако дадеш на хората некой лев - те ще идат да го изхарчат, ако се произвежда нещо БЪЛГАРСКО - парите ще идат там и тъй ще се вдигне стандарта... ама онези, не само в парламента, ами по министерства и агенции дето имат по 10 - 20 000 лв. джобни пари как ще пуснат кокала, как ще дадат заплати на хората, като ще им спре кранчето - трябва техните пари да дадат... и така....п.п. нещо мноо се разпалих ама... сега 1 весел случай - 1 зам.министър - няма да казвам имена, ама случая е от туй лято... та дошъл в Слънчев бряг да си вземе рушвета и да си почине... взел си той 20 000 лв. и ги оставил в хотелската стая и отишъл на плажа. връша се - парите ги няма... от хотел 600 стаи точно неговата обрали... сещате ли се ког си ги е взел... после туй му били джобните, затова не ги оставял в трезора....
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

          Коментар


            #35
            Така си е. Идеята не е да се оправят пътищата, а е да се усвоят едни пари що годе законно. Европа ни дава пари да оправим всяко пътче и до селцата даже. Обаче нашите казват - ок, но ако 95% от тея кинти влезнат в джоба ми а с другите да се направим че сме свършили нещо. И европа казва, че няма такъв филм, а нашите казват - ми като е така не щем хубави пътища. Незнам за вас, но аз искам европа да ни зачеше със солените глоби и да покаже ясно че тея номера там не минават. Някои ще кажат - абе то от нашия джоб ще излезнат глобите пак. Може и така да е. Но и трябва един здрав шамар на тая държава, пък и на оскотелия и народ.

            Коментар


              #36
              Вече ни зачесоха. За един телефон 112 държавата ще ходи на съд Работата обаче е там, че даже да ни праскат яко глоби "нашите" пак ще продължават да си правят каквото искат, а паричките за глобите пак от нашия джоб ще излезнат...
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

              Коментар


                #37
                Може би, но си мисля че от Европа ще се появи натиск да се подменят тези политици. А този натиск не е за подценяване. Ние тука си мислим, че с кой не скача е червен се сменят нещата, но всъщност натиска на международно ниво дава повече резултат. Европа няма полза тука сулю пулю да си прави далаверата. Европа има полза нас да ни се вдигне стандарта, за да може Европа да си върти оборот при нас, а не само да ни дават за това и онова. Според мен номерата на правилтелството тип да арестуват 2-3 торент админи и да го изкарат като огромна победа в борбата с пиратството, или да сключат сделка с Митьо Очите и да го отчитат като съкрушителен удар за престъпността ще са до време. Онез не пасат трева.Аз гледам че Бойко се дъни здраво и се чудя кой ли ще е следващия месия. Имам едни съмнения, че ще е Меглена Кунева ама да видим. Нещо почват отсега да и изграждат имидж ’грижа се за народа’.

                Коментар


                  #38
                  Колеги не стига че плащаме винетки и данък ами сега и тол такса аз не съм съгласен с това. Да давам пари и пак да избирам в коя дупка да вляза че да не си разбия колата няма да стане. Не желая да псувам ама: Да ме хванат за най дългия от трите, но такава такса няма да плащам . А и заплатите са прекалено ниски за такива такси. Предлагам ПРОТЕСТ против тази такса.
                  Fiat Croma 2.0TDi.d.
                  Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
                  И самоувереният е бил неуверен!

                  Коментар

                  Working...
                  X