http://dnes.dir.bg/2008/02/08/news2640887.htmlтези депутати съвсем ни взимат за баламиходил съм из Европапримерно в Словения и Австрия, които са в ЕСтози филм го няма там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Винетка + тол такса
Collapse
X
-
Е аз и до Добрич да отида, пак тол-такса ли ще плащам.Мамка им.Хич не ми стана ясно,що точно камионите се освобождават от таксата.Нали точно те най-много развалят пътя.Баси държавата................Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Humppa
Призовавам за гражданско неподчинение! Да се съберем всички пред парламента, както направиха мазните бакшиши
Коментар
-
Аз съм ЗА (протест) ! Аман вече! Да си резервираме дата за протест и да се съберем. То не бяха двойни и тройни такси, излишък и нз кво си. Аз за 6 месеца съм с още два шарнира назад (на Типото се сменят с носачите = 140лв) заради мн "здрави" пътища и магистрали, непочистени улици и т.н.!- '06 FIAT Grande Punto 1.9 Multijet 130ps -
Коментар
-
Нема живот в тая държава и май ще дигам чукалата в скоро време. Не моеж им смогнеш на такси на тия прасета ...Такси, като в Европа, пътища, като в Заир.За последните 18 години, има ли поне едно хубаво нещо, което да се е случило, в тая родна кочина? Аз не си спомням ... май наистина е време за блокаж пред парламента!
Коментар
-
wwweb написа:Нема живот в тая държава и май ще дигам чукалата в скоро време. Не моеж им смогнеш на такси на тия прасета ...Такси, като в Европа, пътища, като в Заир.За последните 18 години, има ли поне едно хубаво нещо, което да се е случило, в тая родна кочина? Аз не си спомням ... май наистина е време за блокаж пред парламента!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Еми мисля, че има нещо вярно, защото сутринта като излизах, по новините говореха нещо точно за тая дневна такса от 11 евро. Само се чудя в кой джоб ще отидат парите от тия нови такси? То поне да бяха пътища по който караме, а то Тая работа няма да стане така..Товаря палатката в багажника и другата седмица се настанявам пред парламента. То вече не се издържа еб*си... Цените, таксите...почти всичко стана като по европейски, само доходите ни останаха мижави по български. Тия нещастници ако могат да ни изцедят до последно най-добре ще им бъде, ама като измрът половината българи от глад, защото не могат да смогнат на всичките такси, данъци, удръжки и цени, а другата половина избягат по "ЕВРОПА" и света, да видим тогава кого ще управляват Нямам думи просто. Давайте да се вдигаме колеги, достатъчно търпяхме да ни мачкат и да се подиграват с нас!!Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
Това не е държава!!! Това е сбирщина на обирджии! нЕмам пари вече да им смогвам на тия бирници! по цял ден правят така и после хоп закон в тяхна полза!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар