Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вероизповедание/Религия задължителен предмет в училище?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

johnfound написа:
    CUT
    Човека с интелект не вярва че това що е създал е задължително негов образ и подобие. Човек претендиращ с интелект не би отрекъл каквато и да е форма на познание била тя религия, изкуство или техника. Интелегента би разбрал, че само познаването на нещата би помогнало за разбирането им. До тук видях само заклети атейсти да роптаят против религията изучавана като наука. А дали тези хора познават религията и дали биха негудували, ако я познаваха.Не е редно да се обрича на незнание човечеството само защото ние сме невежи и не разбираме нещо. Лично аз съм абсолютно апатичен към която и да е религия, но ако имам шанса някой друг да обясни що е това на дето ми, ще съм благодарен, защото аз ще му обесня аз какво не разбирам в таз работа и защо не ме влече, пък нека детето си прави само изводите. В никакъв случай не бих допуснал вариянта в който ограничавам интелкта на детето си до мойте собствени разбирания.

Коментар

Абе аз още в началото на дискусията ви казах,че този форум се е напълнил с фанатизирани неверници.Като чете човек се хваща за главата и му става ясно защо сме на днешното дередже като държава.Подкрепям изцяло изказванията на nikki_sixx i LiGuru.

Коментар

Working...
      X