Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идея какво да купувам

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Идея какво да купувам

Колеги(казвам го така защото карам Пунто 75)понеже нямам моя собствена кола(а ми се иска)и чак сега започвам да заработвам достатъчно капитал,за да си я позволя се чудя какво мога да взема и ще има някакъв смисъл!Да кажем до 3000!Мислех си за Браво 1.6 примерно,но установих че шансовете да я намеря на под 150000 и да не е юркана до скъсване са малки!Дилемата е следната,трябва да е здрав модел,за който има части по джоба на млад платежоспособен и да е поне 1600 литраж,за да е по здрав двигател.Може предложения и извън Фиaт(АМА БЕЗ ВОЛФОВЕ, че ще се караме!!!).Ще ми се да си бега добре по пътя,не да е няква луда резачка де!Дайте някакво предложение ще съм благодарен!
    Flip the coin bitch come get destroyed!!!
    Goes into the lane, crosses over, ballfake aand hits the stepback fadeaway J' for 2!
    Incredible!!!
    X_x

Re: Идея какво да купувам

Ulf написа:
    Колеги(казвам го така защото карам Пунто 75)понеже нямам моя собствена кола(а ми се иска)и чак сега започвам да заработвам достатъчно капитал,за да си я позволя се чудя какво мога да взема и ще има някакъв смисъл!Да кажем до 3000!Мислех си за Браво 1.6 примерно,но установих че шансовете да я намеря на под 150000 и да не е юркана до скъсване са малки!Дилемата е следната,трябва да е здрав модел,за който има части по джоба на млад платежоспособен и да е поне 1600 литраж,за да е по здрав двигател.Може предложения и извън Фият(АМА БЕЗ ВОЛФОВЕ,че ще се караме!!!).Ще ми се да си бега добре по пътя,не да е няква луда резачка де!Даите някакво предложение ще съм благодарен!
    Продават едно готино и мощно Уно, според собственика в добро състояние,а видимо - също за 2500лв. Мене ме кефи много, ама незнам дали това че е дърто е проблем??? http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=23427
    FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Колега за около 3000 можеш да намериш читаво Браво.Казвам го от опит, щото мой приятел скоро си взе мн хубаво браво за 2700.1.6 16в 98 с клима и всички екстри.Колега знам, че е трудно за осъзнаване, но не е важно на колко километра е колата.Сядаш, караш и ако ти харесва и е запазена я взимашИма кошници и на по 100000 километра издунали и изпотрошени, както коли на стотици хиляди които са запазени Всичко опира до това как е гледана колата.Ето ти малко снимки на бравото за което ти говорех. Има забележки по боята и още 1-2 дреболийки но иначе е мн добре http://www.picvalley.net/v.php?p=u/3...PGКолата е купувана скоро от Дупница.Лично за мен там е най-добрия пазар в момента за Фиат Браво/Брава/МареаПросто ври в наличност от такива, цените са мн добри, а при добър пазарлък автоджамназите свалят мнооооогоооо от цената.Според мен за тези пари Бравото е перфектния избор !!!!Успех
      VTS 16V

Коментар

Ulf, свикни че всички коли нов внос са над 200 000км
        Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Коментар

Аиде пак на колко километра е колата.Че то има много HGT-та и Купета дето се карат в БГ и са добри.Нали се сещаш че никой няма да си купи спортна кола и да я кара като пенсионер.Ако слушаш охльо и бохльо ще ти се каже че на тези коли и бил издухан мотора и колата за нищо не става.На практика се оказва че не е точно така.Същото е и с другите коли.Все пак това не е Жигули дето на 150 000км му правиш основен ремонт на мотора.Така че колата ще е на толкова километра на колкото я напрпавят.Ако отвориш немското мобиле трябва да ти направи впечатление че има Браво от 700 до 2500 евро. Нали се сещаш че това от 2500 евро няма да дойде никога тук понеже се се наложило някак си общото мнение че Браво 98година върви около 4к лева.Така че батка гледай и после като излезе нещо ще си го оправиш.Нашите коли имат нужда от поддръжка.Вариант само сипвам и карам има само на гоУф.

Коментар

Working...
            X