Какво мислите за....... предлагат ми бартер за фиат купето....ето такава мазда мх5.. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...ageNumber=11и много се чудя дали да я сменя......вие какво мислите...заслужава ли си......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бихте ли си дали мнението
Collapse
X
-
Аз купе не съм карал и затова не мога да кажа! Но тази mazda не е лоша! Пъргава, напълно задно движение, лека и добре балансирана! Добра е за завиване с вратите напред! :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Маздата е мн готина. Според мен е мн важно състоянието и. Аз бих я предпочел пред купето, заради това че е кабрио, обаче не ми харесва това, че е 2 местна. Прецени си дали няма да ти се налага возиш повече от човек в колата. Кофти е да излезнеш с мацки и да има място само за 1Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Доколкото ми е известно мазда мх 5 е с Ванкелов двигател.Не знам доколко в България разбират от такива двигатели и каква е цената на поддръжката му.Също и разхода не е без значени според мен,а Ванкеловият двигател не се слави с икономичност.Препоръка-провери с какъв двигател е!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Лично моето мнение,че не виждам как може маздата да се сравнява с купе. Доста по-малка,доста по-неудобна,доста по-грозна.Да не говорим,че някой може да те премаже някъде,щот не те е видял(много е нисичка). Иначе колата си е хубава, ама сравнението не става.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Само малко да поясня....аз имам и друга кола освен купето...така че маздата ще ми е втората по-некарана кола...а и гаджето по-ще може да я кара от купето.....знам ли....то избора винаги е труден и май винаги се прецакваш....някой ако е имал все пак такава кола...може да сподели наблудения...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар