Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тази кола харесва ли ви?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

wwweb написа:
    Тва да не е новият модел Lancia Lybra?
    Е да не сравняваме така че ако някой направи сравнение междо ЛАНЧА и ФИАТ. Не знам какво ще излезе тогава. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Много грозно за моите представи...Не че не харесвам формата на Ролс-Ройс, дори напротив!Ама джапанките са го изродили по начин, който само те могат Прав е Immortal, радиацията не прощава
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Ама и пари ли искат за това?Тия тотално са изперкали.

Коментар

Отзад бива, но от пред е много зле. Ако не могат японците да направят дизайн да се обърнат към италианците.
          BRAVA 1,4 12V
          Nissan Navara

Коментар

Кофти, кофти... Добър опит, ма са си останали май само с добрите намерения... Което ме върна към вечното ми "възхищение" към приложенив по-долу модел... Всеки път като я видя и ми става гадно... Много кофти опит за грозен тунинг на класически ретро автомобил....
            Прикачени файлове

Коментар

Що бе, мен Крайслера ми харесва.Всеки ден пешеходствам покрай такъв и си го разглеждам. Просто е много различен.Друг е въпроса че не бих си го купил...
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Даа, аз също харесвам Круизер-а.Друг е въпроса, че харесвам само предницата.Колата като цяло - не.Някак предпочитам да видя тази "дулица" на тежък и масивен автомобил а не на такъв т...к.Е, това сигурно не е предизвикано от радиацията. Освен ако не са ги стигнали клетвите
                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Ега ти Диното /динозавъра де/!!!
                  FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                  Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Като цяло и аз харесвам крайслера.
                    BRAVA 1,4 12V
                    Nissan Navara

Коментар

Сега като видях снимките на тази кола се сетих, че ми се ходи по голяма нужда... :D
                      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
                      X