Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акт или подкуп?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ju написа:
    Interceptor написа:
    АктНито стотинка не давам на тез
    И аз така!
    И аз предпочитем акта пред подкупа. Скоро ми написаха един за 100лв. искаха да има дам 20 но аз се заинатих и не им дадъх нищо. :D

Коментар

Aз пък всеки път минавам без нито едно от двете.....
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
        С бързото Coupe не те виждат като минаваш покрай тях ли?
        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Както са казали и другите колеги, ако има начин да не се редя на опашки с най-голямо удоволстие ще искам да ми пишат Акт, но просто при тази лудница, не благодаря. Предпочитам да дам 10-20лв. и да се размина, отколкото после да си губя времето в Кат.Поздрави.
          Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Вече не давам пари на ръка, лош късмет ми носи... Ако някой си мисли, че е прекалено заухаво си е негов проблем. Има правила нарушил си ги, има си ред и си носиш отговорност. Според мен не само не трябва да се не променя реда по който се плащат наказанията, ами трябва да се усложни двойно, нека ти виси две години талона в КАТ, нека те мотат по гишетата нека те наказват шефовете, че бегаш от работа и следващия път като се изтреляш по Оборище с 90 и имаш наглостта да се хвалиш по форумите да ти вземата книжката за хиляда години, а ако имаш и късмет това да стане пред мен може и болничен да си вземеш.

Коментар

20 лева на ръка
              Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

По-добре на ръка, че поне знаем къде ни отиват паричките, за кво да пълним гушите на по-големите риби сичко що дадем в данъчното отива в хазната от там излишък и който как иска си ги харчи. Като имат излишък що не ни намалят осигуровките ми напротив унищожават малкия, че дори и среден бизнес.
                bravа jtd 105

Коментар

krasisk написа:
                  По-добре на ръка, че поне знаем къде ни отиват паричките, за кво да пълним гушите на по-големите риби сичко що дадем в данъчното отива в хазната от там излишък и който как иска си ги харчи. Като имат излишък що не ни намалят осигуровките ми напротив унищожават малкия, че дори и среден бизнес.
                  Пич от държавния излишък никой не е хвърлил топа, но от мекерета по пътищата има яка статистика и всеки с нова мацка в колата почва да ми се прави на специалист ...100 у махалата... е нема начин вади 20-30 лв. за почепка и си вика другия път нема да ме хванат... десет дена и статистиката се попълва....Да ти имам логиката!

Коментар

Добре че има опашки, та да си имате оправдание. Плачете после за тая корумпирана държава!
                    Fiat Ritmo 105TC
                    1600cc 105к.с.

Коментар

Говоря за дребно нарушение колега писах си мнението в друга тема ей го и тука
                      И аз съм на мнението на колегата нанио. За дребни нарушения да вземат 10 лв. и толкоз ама хванат ли някой пиян, дрогиран или да лети с 120 градско директно да го закопчават, мисля че всеки може да прецени кое е дребно нарушение и кое не. Напр. спрял съм близо до кръстовище в задънена улица на края на колона от наспирали коли без да преча на движението е трябваше ли да платя паяк 40лв. акт 50лв. и не знам колко точки щото паяка няма как да подкупиш а в същото време един прелита с над 100 на червено и му се разминава с 10-20 лв. щото случайно не е утрепал никого.
                      bravа jtd 105

Коментар

westdogg написа:
                        Гласувах за подкуп. Тъй като доста често ме спират в нарушение , ако ме им бутвал някой лев вече щях да съм без книжка. Това с взимането на точки е пълна глупост( 4 пъти без колан и оставаш без книжка), може би ако имаше само парични глоби нямаше да подкупвам полицайте. Лошото е, че понякога не взимат пари , затова имам и 3 акта.
                        От 7/седем/ години колана е част от мен - кача ли се пред волана и автоматично го слагам - та дори и да преместя колата 5 метра... Няяя, не могат ме хванат без колан - по скоро за мръсни номера, превишена скорост или лафене по телефона (вече имам акт за това - 50лв+6 точки)...Но въпреки всичко - предпочитам законовото наказание.
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

westdogg написа:
                          blagun написа:
                          С бързото Coupe не те виждат като минаваш покрай тях ли?
                          Даже не разбират какво е станало
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

krasisk написа:
                            Говоря за дребно нарушение колега писах си мнението в друга тема ей го и тука
                            Чекай бе колега, ти с какво си повече от този дето нема 20лв да си плати гяволъка, значи ти си спираш където искаш, вадиш мангизите и ти дреме, на другия тротоар млад тарикат си изпраща мацката и има два лева у джеба. Ти доволен оня с акт....Как я виждаш тая работа, по тоя начин тия дето имат мангизи (Ставииски), утрепа един двам и после фрии, аз се относох в пет палми, че ме предаде колата и нема ти казвам какви ядове си имах.

Коментар

Чекай бе колега, ти с какво си повече от този дето нема 20лв да си плати гяволъка, значи ти си спираш където искаш, вадиш мангизите и ти дреме, на другия тротоар млад тарикат си изпраща мацката и има два лева у джеба. Ти доволен оня с акт....Как я виждаш тая работа, по тоя начин тия дето имат мангизи (Ставииски), утрепа един двам и после фрии, аз се относох в пет палми, че ме предаде колата и нема ти казвам какви ядове си имах.
                              И с 2 лева съм присъствал как мина един приятел за неправилно паркиране- казаха му ченгетата къде да отиде да паркира и после да се върне да почерпи по едно "кафе", пича им занесе по кафе от близкото барче, даже със сметанка а на полицаите им се стъжни ама нищо кво да му кажат. А пък аз рядко спирам неправилно и то ако на никой не преча и имам пред вид точно каквото ти каза, що някой да го отнася а друг не? Докато е такова положението предпочитам да си платя, въпреки че не ми се е налагало.
                              bravа jtd 105

Коментар

Лошото е, че не винаги става с подкуп. Ако не бяхме в България до сега да съм в затвора. За един рушвет обичам да казвам - това са най-добре похарчените еди си колко лева в живота ми (защото си заслужава - спестената десетократно по-голяма глоба). Колкото по- на изток от гринуич - толкова по-нормално; та то е в културата на различните народи.
                                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                                X