ju написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акт или подкуп?
Collapse
X
-
Както са казали и другите колеги, ако има начин да не се редя на опашки с най-голямо удоволстие ще искам да ми пишат Акт, но просто при тази лудница, не благодаря. Предпочитам да дам 10-20лв. и да се размина, отколкото после да си губя времето в Кат.Поздрави.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Вече не давам пари на ръка, лош късмет ми носи... Ако някой си мисли, че е прекалено заухаво си е негов проблем. Има правила нарушил си ги, има си ред и си носиш отговорност. Според мен не само не трябва да се не променя реда по който се плащат наказанията, ами трябва да се усложни двойно, нека ти виси две години талона в КАТ, нека те мотат по гишетата нека те наказват шефовете, че бегаш от работа и следващия път като се изтреляш по Оборище с 90 и имаш наглостта да се хвалиш по форумите да ти вземата книжката за хиляда години, а ако имаш и късмет това да стане пред мен може и болничен да си вземеш.
Коментар
-
По-добре на ръка, че поне знаем къде ни отиват паричките, за кво да пълним гушите на по-големите риби сичко що дадем в данъчното отива в хазната от там излишък и който как иска си ги харчи. Като имат излишък що не ни намалят осигуровките ми напротив унищожават малкия, че дори и среден бизнес.bravа jtd 105
Коментар
-
krasisk написа:По-добре на ръка, че поне знаем къде ни отиват паричките, за кво да пълним гушите на по-големите риби сичко що дадем в данъчното отива в хазната от там излишък и който как иска си ги харчи. Като имат излишък що не ни намалят осигуровките ми напротив унищожават малкия, че дори и среден бизнес.
Коментар
-
Говоря за дребно нарушение колега писах си мнението в друга тема ей го и тукаИ аз съм на мнението на колегата нанио. За дребни нарушения да вземат 10 лв. и толкоз ама хванат ли някой пиян, дрогиран или да лети с 120 градско директно да го закопчават, мисля че всеки може да прецени кое е дребно нарушение и кое не. Напр. спрял съм близо до кръстовище в задънена улица на края на колона от наспирали коли без да преча на движението е трябваше ли да платя паяк 40лв. акт 50лв. и не знам колко точки щото паяка няма как да подкупиш а в същото време един прелита с над 100 на червено и му се разминава с 10-20 лв. щото случайно не е утрепал никого.bravа jtd 105
Коментар
-
westdogg написа:Гласувах за подкуп. Тъй като доста често ме спират в нарушение , ако ме им бутвал някой лев вече щях да съм без книжка. Това с взимането на точки е пълна глупост( 4 пъти без колан и оставаш без книжка), може би ако имаше само парични глоби нямаше да подкупвам полицайте. Лошото е, че понякога не взимат пари , затова имам и 3 акта.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
krasisk написа:Говоря за дребно нарушение колега писах си мнението в друга тема ей го и тука
Коментар
-
Чекай бе колега, ти с какво си повече от този дето нема 20лв да си плати гяволъка, значи ти си спираш където искаш, вадиш мангизите и ти дреме, на другия тротоар млад тарикат си изпраща мацката и има два лева у джеба. Ти доволен оня с акт....Как я виждаш тая работа, по тоя начин тия дето имат мангизи (Ставииски), утрепа един двам и после фрии, аз се относох в пет палми, че ме предаде колата и нема ти казвам какви ядове си имах.bravа jtd 105
Коментар
-
Лошото е, че не винаги става с подкуп. Ако не бяхме в България до сега да съм в затвора. За един рушвет обичам да казвам - това са най-добре похарчените еди си колко лева в живота ми (защото си заслужава - спестената десетократно по-голяма глоба). Колкото по- на изток от гринуич - толкова по-нормално; та то е в културата на различните народи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар