Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катаджиите вече ще носели в себе си само по 10 лв на монети.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Камери му е майката, не че и те ще ги спрат де.. но все пак...На предишната ми работа, шефовете ми само се чудиха как да кажат, че ние не работим, а то наистина като влезнат няколко човека в магазина за целия ден, как да имаме оборот? И аз един път им казах сложете камери в магазина бройте колко хора влизат и някой ден ако влезнат 50 човека и ние нямаме оборот, тогава можете да ми кажете дали аз не си върша работата.Но има и нещо вярно, че неможе да се ограничат да ходят само с по 10 лв. на работа...Не че няма да изкарат повече де, а пък какво им пречи да си вземат подкупите и преди да отидат да оставят колата да минат през тях да си оставят парите и пак да отидат.. има начини.. не е като да няма Поздрави.
    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

slav написа:
      nanio написа:
      Никога немогат да ги ограничат колко пари да носят в себе си. Аз лично съм ЗА корупцията/подкупите/рушветите и т.н. Както искате ме разбирайте, но за мен лично е по-добре като съм превишил скоростта с 10-20км да дам на тях 10-20 лева отколкото да пишат актове и да ги дам на КАТ.
      Най-вероятно с толкова или с малко по-голяма сума е минал и Стависки малко преди да блъсне онези хора.
      Явно не е дал достатъчно. Чети какво пише преди да остроумничиш. Писал съм за скорост, а не за каране пиян. На всеки пиян да му взимат книжката - за това съм съгласен. Айде да видим кой от форума предпочита да му пишат актове за скорост и да ги плаща в КАТ, или да дава на ръка и да не се занимава.
      Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

nanio написа:
        slav написа:
        nanio написа:
        Никога немогат да ги ограничат колко пари да носят в себе си. Аз лично съм ЗА корупцията/подкупите/рушветите и т.н. Както искате ме разбирайте, но за мен лично е по-добре като съм превишил скоростта с 10-20км да дам на тях 10-20 лева отколкото да пишат актове и да ги дам на КАТ.
        Най-вероятно с толкова или с малко по-голяма сума е минал и Стависки малко преди да блъсне онези хора.
        Явно не е дал достатъчно. Чети какво пише преди да остроумничиш. Писал съм за скорост, а не за каране пиян. На всеки пиян да му взимат книжката - за това съм съгласен. Айде да видим кой от форума предпочита да му пишат актове за скорост и да ги плаща в КАТ, или да дава на ръка и да не се занимава.
        Аз. Предпочитам акта. Пари не давам. Не съм ги изкарал да хрантутя някого.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

nanio написа:
          slav написа:
          nanio написа:
          Аз предпочитам да ми(ни) пишат акт!До сега един път са ми писали акт и искаха пари,но не им дадох.Акта ми излезна соленичко,но на катаджия пара на ръка не давам.А на теб колега като ти останат 2-3 точки,ще спреш да караш с превишена скорост.И ако всеки спре да кара с такава,то смъртните случаи причинени от ПТП ще намалеят минимум 2 пъти!Не ми казвай,че не са те засичали безумнокаращи с превишена скорост лимузини.Заради такова мислене ни е такава държавата,а само ревем и недоволстваме.Ще се оправим,когато си проминим мисленето и започнем да се самоконтролираме,и бъдем санкционирани!
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Аз гледам да се съобразявам с правилата, за да не се стига до мига с "акт или подкуп".А самите полицаи системно злоупотребяват с дадените им права, крият се по храсталаците и често те спират без никаква причина, ей така за да изскочи нещо и да питат "какво ще правим сега"?В тая връзка - по добре да носят монети и като ги проверяват да ги джобят и по патрулки и на всякъде.
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
            Fiat Linea 1.3 Multijet'08
            Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
            http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Ма това няма как да стане. Как ще го задължи някой да ходи с еди кви си пари на работа. Това са си лични пари и той ще си прецени какво да прави с тях. Ако иска и ще ги скъса. Тоя бастун с това предложение чупи стойки пред медийте защото до колкото разбрах, щял да става шеф на някаква комисия, и да може да се издигне в очите на хората. Поредния популист. За грандоманията в България има написано и специално произведение. Бази боже сляпо да прогледне.Интересно ми е и друго. Според него 10 лв били напълно достатъчни да се покрият дневни разходи. Какви? Депутатски може. Едно "депутатско кюфте" по мои данни е нещо от рода на 25 ст. Една чашка кола 10 ст. Е при такива цени даже и ще ми остават. Ама простолюдието може да си хапе г*за само с тия 10 лв. Един вестник е 80 ст. Едно кафе е 50-60 ст. Едни цигари са 2-2.50. Едно шише минерална вода върви около левче. Абе цените си ги знаем и ние. Както казваше един актьор в един филм:" Ма защо ще ме цака той мене бе ...?" Ония освен да ни цакат за друго не стават.

Коментар

Съгласен съм че е абсолютно популистки ход. Не е това начина и още преди да се приеме е ясно че няма как да стане таз работа. За подобни неща на запад си имат ’вътрешен отдел’. Онез лошите дето идват и почват да питат - абе, тоз часовник с какви пари го взе? Като почнат да правят повсеместни данъчни ревизии на ченгетата ще се оправят нещата. Само че да не е ’гарван гарвана око не вади’ като при докторите, нали.Просто трябва държавата да има воля да реши нещата. Оттам нататък е лесно.

Коментар

Браво, Минчо!!!! Браво, Спасов!!!Ми и според мене нищо няма да излезе. По-страхливите няма д авзимат, но тези които са се усъвършенствали вече ще продължат. 100%.
                  Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                  Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

dudulia благодаря за пожеланията. За твоя информация от 39 к.т имам 36 и съм изминал около 140 000км. Имам един акт за превишена скорост. В нашия град има промишлена зона с широк прав път. Аз карах с 70 при ограничение 50 мисля, че не е толкова много !? Освен това само още веднъж са ме спирали: извънградско в 8 черта на права отсечка идеален път ограничение 90 аз карах с 103 май пак не е много? Както и да е ситуацията няма да се промени. Който кара с по над 160-180 си го намира рано или късно. Аз още не съм се наживял, че да ме проснат на пътя покрит с черен чувал. Аз съм за това когато нарушението ти е леко и може да се размине с черпане, това да става.
                    Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

И аз съм на мнението на колегата нанио. За дребни нарушения да вземат 10 лв. и толкоз ама хванат ли някой пиян, дрогиран или да лети с 120 градско директно да го закопчават, мисля че всеки може да прецени кое е дребно нарушение и кое не. Напр. спрял съм близо до кръстовище в задънена улица на края на колона от наспирали коли без да преча на движението е трябваше ли да платя паяк 40лв. акт 50лв. и не знам колко точки щото паяка няма как да подкупиш а в същото време един прелита с над 100 на червено и му се разминава с 10-20 лв. щото случайно не е утрепал никого.
                      bravа jtd 105

Коментар

Пак ще ни умият очите малко и това ще бъде...
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Трябва да се помпат мускули. Искат да бутат правителството. На избори ми мирише

Коментар

И това решение е толкова просташко колкото и самия депутат . Абе таранкооло ,ти ли ще спреш полицаите да вземат рушвет по тоя начин ? Абе те в обувките си ще сложат парите и пак ще се приберат с подкупите . Пък и кой ще ги проверява ? Нали пак техни колеги и какво !!!!По комунистическо време бай Тодор забрани служебните коли да пътуват в друг окръг уж за да намали разходите .Така че служебните коли тогава можеха да пътуват свободно само в окръга от който окръг са.Да ама идва 1ви май 1969г и понеже ръководителите на ТКЗСто от моето село са свикнали всяка година да закарват в София на тоя ден печено агънце и вино на големците родом от моето село то сега вече не могат да пратят нито джипа ,нито имахме един пикап.Умуват и нищо не им идва на акъл .Тогава домакина на ТКЗСто им каза : печете агнето налейте виното и ракията а аз и шофьора ще се облечем в черни дрехи ще сложим един ковчег в пикапа а в ковчега ще сложим агнето и пиенето и тръгваме . Така и направиха .Спирали са ги на няколко пъти но като видели ковчега и хората в черно са ги пускали .И така нашите големци в София ахнали като видели че агънцето и винцето пак пристига . Та мисълта ми е че на всяко действие си има и противодействие според закона на Нютон. :D
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                            X