Кофти ситуация, за такива само "бой, глад и гръцка музика" както казва народа. Бакшишите се нислят че са извън закона и за тях има отделен правилник, направо ги ненавиждам!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как може такова нещо бе!??!!
Collapse
X
-
Днес на мен ми бяха сгънали страничното огледало, но за щастие остана живо. Предполагам пак от някоя маршрутка защото спирам на пътя и няма как при разминаването на 2ма такива да не е закачи нещо. Не мислят, че трябва да се изчакват. Та се разминах за щастие. Питай някой от самите шофиори кажи че искаш да постъпиш на работа и да ти даде телефони на фирмата и къде им е офиса. Това помага. Успех и като го намериш тоя го дайа и нас да го сбием и ние малко, да знае, че Фиат не се удря и не се бяга от местопрестъплението. :PБивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Alex_kk написа:Днес на мен ми бяха сгънали страничното огледало, но за щастие остана живо. Предполагам пак от някоя маршрутка защото спирам на пътя и няма как при разминаването на 2ма такива да не е закачи нещо. Не мислят, че трябва да се изчакват. Та се разминах за щастие. Питай някой от самите шофиори кажи че искаш да постъпиш на работа и да ти даде телефони на фирмата и къде им е офиса. Това помага. Успех и като го намериш тоя го дайа и нас да го сбием и ние малко, да знае, че Фиат не се удря и не се бяга от местопрестъплението. :PFiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
И аз съм патил от такива "Блъскам и бягам"Колата си беше паркирана, някакъв червен Пасат с теглич объркал първа и задна и потеглил с пълна газ...назад. И после дим да го няма.Така поне ми разказаха очевидците-едно момченце на 8-9 години. Ма не се сетило да запише номера. Като говорих с КАТ, те казаха, че това не е никакъв свидетел, щом няма 18 години.Добре че застрахователите ми са пичове - Уника - и платиха всичко ново - общо над 4000 лева са частите и труда.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
FaceLess написа:...какво мога да направя?M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
FaceLess написа:Фирмата все още не съм рабрал коя е, защото от никъде не мога да получа такава информация, но утре съм решил да се дигна до последната и спирка (там където ме удариха) и да събера нужната информация. Идеята оня нещастник да се измъкне безнаказано никак не ме устройва. Проблема е там, че дори и да разбера кой е бил, какво мога да направя? Да се обадя в полицията и да кажа че знам кой ме е ударил еди кога си? Не знам не знам ..FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
-
Ми не помня кое точно колко беше, щото нищо не съм плащал, но само частите - броня, фар, фар за мъгла, интеркулер, скудето, ключалка на капака, пръскалки на фаровете, некви пластмаси и джунджурии - всичко ново с поръчка от Италия излезе около 3300 лева. Бронята е над 900 лева, фара е 680, другите неща не помня.Останалото е труд.Проблема беше, че чаках частите почти 2 месеца, добре че имам и няколко други коли.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Аз съм далеч от мисълта, че ще мога цивилизовано да се разбера с шофьора причинил това. За такива само бой! Ама лошото е че и това не е решение М/у другото той не ме е ударил маневрирайки на заден, а напред. Гледах, чудих се...умувах сума ти време и не можах да измисля как е успял тоя тъпанар, при това разположение на колата ми на паркинга, да ме тресне така.. Това 100% да искаш, не можеш да го направиш!Иначе колата верно си е ударена добре, не е болка за умиране ама е неприятно. Тя самата ламарина е доста тъничка и затова мн се е смачкала. Лошото е че ми е подбил пантите на вратата а това вече е по-неприятно. Иначе отдолу където е ръбчето на веждата на калника боята лекичко се люпи, ама там се е нагънало мн здраво (от снимките не си личи)А иначе за Алфата, като гледам какво са му сменяли...4 бона не са малко. То само интеркулера е към 2000 до колкото знам. То така на снимката не си личи, ама и баща ми като му скочи преди няколко месеца един моторист под колата, уж нищо нямаша пък после изкривен носач, изкривена греда, радиатор...за очевидните неща като джантата, калника, бронята и халогена не говоря. Само за халогена на бронята му искаха около 300 лева май. Бронята беше около 600 и т.н. и т.н. Са да видим при мене какво ще излезе, че може да има някоя скрита изненадаFiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
И аз си изпатих от една маршрутка но в движение и оня нямаше къде да иде и ми написаха каквото трябва на място за пред застрахователите. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=10838
Коментар
-
FaceLess написа:Фирмата все още не съм рабрал коя е, защото от никъде не мога да получа такава информация, но утре съм решил да се дигна до последната и спирка (там където ме удариха) и да събера нужната информация. Идеята оня нещастник да се измъкне безнаказано никак не ме устройва. Проблема е там, че дори и да разбера кой е бил, какво мога да направя? Да се обадя в полицията и да кажа че знам кой ме е ударил еди кога си? Не знам не знам ..A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Днес успях да открия тая вирма превозвач, оказа се че офисът им е на 200 метра от мястото където оня ме е ударил!Намерих я, говорих с управителя и успях да измъкна 2 имена и 2 регистрационни номера на маршрутките, който би трябвало да са били в района по това време. Издирват се маршрутно такси Пежо по линия 47 с регистрационен номер СА 5685 или С 7527. Шофьора на 1вото се казва Асен, а на 2рото Георги!!!Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар