Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инициатива за протест...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Инициатива за протест...

    Не че ще ида, но реших, че някой колеги може би ще проявят интерес към информацията, на която попаднах, за това реших да я пусна:На 7.02 - четвъртък от 12.30 до 14.30 в градината пред телефонната палата на ул. Гурко 6, срещу сградата на ДАИТС ще се проведе законен протест наречен срещу наредбата за следене на Интернет. Виж: http://opensource-bulgaria.org/now/?p=17

    #2
    Ми щот всеки си вика;- Що да ида на тоя протест, що да ида на оня протест, ще минат и без мене, и за тва си правят с народа квот си искат, щот си натискаме парцалите па после държавниците били виновни. Ами някои да им е попречил да си правят квот си искат. Евала на Французите.
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

    Коментар


      #3
      Slavi_Lancia написа:
      Ми щот всеки си вика;- Що да ида на тоя протест, що да ида на оня протест, ще минат и без мене, и за тва си правят с народа квот си искат, щот си натискаме парцалите па после държавниците били виновни. Ами някои да им е попречил да си правят квот си искат. Евала на Французите.
      )))Аз няма да отида по простата причина, че не ми пречи. Да шпионират колкото искат, какво пиша във форума

      Коментар


        #4
        Аз няма да отида по две причини - първо, в този ден няма да съм в София и второ - няма какво да крия и не се притеснявам от нищо. Виж, ако забранят Интернет-а в България, пръв с кофата с лайна, черпака и тенджерата отивам там.... / сори за цинизма /

        Коментар


          #5
          Това е поредната супер глупава инициатива от страна на държавата.Да дойдат да ми сложат камери и в кенефа ако искат!В тази тъпа държава всеки си прави квото си иска, така е и по високите етажи!Изумен и разочарован съм за пореден път от глупавите управляващи!
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

          ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

          Коментар


            #6
            Това е най голямата глупост която бях чувал наскоро. Най малкото защото Интернет предлага толкова начини да останеш анонимен че дори мощна държавна машина като САЩ не би могала да се справи със тази задача.Ще се получи така че ще следят обикновенните потребители които няма нужда да се крият от никой, а тези които потенциално би трябвало да са под наблюдение ще имат начин да го заобиколят.

            Коментар


              #7
              Ама вие сериозно ли си мислите, че досега никой не ви следи трафика???И телефоните се подслушват наред, и интернетя, и пощата...Специално за ГСМ-ите знам от вътрешен източник. При това всичко се прави без оглед на прокурорски разрешения и други глупости.Мислите ли, че микрофоните и камерите на телефоните ви не могат да се включват дистанционно и да ви слушат и гледат когато си поискат? Щом аз мога с помощта на една елементарна програмка да човъркам в чужди телефони (през блутут), да правя снимки с тях и всичко за което се сетите, защо това да не може да става по мрежата?!?Спокоен съм само защото нямам какво да крия. Да слушат и гледат колкото си искат. (нали така, господа подслушващи, в случая четящи )От друга страна, като знам какви "компетентни" служители има в тези служби... мале, мале! Най-много да проследят как някой си тегли порно-филми от мрежата

              Коментар


                #8
                Не става въпрос за това имаме ли какво да крием. След време ще решат, че трябва камери да ни инсталират по къщите и пак ли ще си разправяме, че няма какво да крием.
                Marea Weekend HLX Jtd 110

                oO(_)____////____(_)Oo

                Коментар


                  #9
                  Да, знам че става въпрос за нашите права, но ако си мислите че един такъв протест, че дори и всенародно възстание, може да ги спре...Тайни служби винаги е имало и ще има. И те ще правят каквото си поискат, без значение какво пише в закона. Е, ако нещо излезе наяве, ще уволнят публично някой "бушон", и толкоз.Аз, като убеден демократ, знам че това е нарушение на нашите права, но знам още, че с такива протести нищо не се променя. Особено щом закона е минал през Държавен вестник... Къде бяхме, когато този закон се е гласувал на първо, на второ четене? Къде беше президента, когато можеше да сложи вето?

                  Коментар


                    #10
                    ...аз викам направо администраторски права на секретните служби...хахаха...във всеки форум внедрено по едно ченге с админ-права...те едни Маргини не можаха да вкарат в затвора, дето даже ко стана с тях, май никой не знае.....всичко е фалш и простотия. Не разбирам много от тия неща, но веднага хакерите скочили и казали, че ще криптират всичко...тъй ли беше, криптиране ли, некъв друг термин ли.... ...

                    Коментар


                      #11
                      Ми на работа съм иначе можеше да отида...Иначе тая работа е голяма тъпотия....
                      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

                      Коментар


                        #12
                        Поредния кьорфишек за пред европата...видите ли - гоним лошите. Според мен службите нямат необходимата техника (а и ценз) за да се справят.

                        Коментар


                          #13
                          С удоволствие, ама съм на изпит по това време Иначе това е поредната простотия, която нашите управници измислиха!
                          Fiat Punto 1.7TD
                          Mazda 626 2.0
                          Fiat Croma 2.4 Multijet

                          Коментар

                          Working...
                          X