Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги и колежки, моля за вашето мнение и становище!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, аз лично мисля, че щом няма такъв магазин в България, а ти имаш възможност да отвориш не един, а цели три, ще постигнеш голям успех Искам само да ти кажа едно нещо - не е толкова важно, къде ще се намира магазина, дали ще е на главна улица, дали ще има огромна витрина, дали той самия ще бъде огромен.... важно е хората, които искат да купуват, да знаят къде се намира, защото потенциалните купувачи, подтикнати от желанието за задоволяване на потребности, ще направят всичко възможно да посетят магазина и да изхарчат парите си точно за това, което се продава в него Накратко казано - реклама му е майката и определено смятам, че марка от такъв ранг го заслужава

Коментар

Колеги, изключително съм Ви благодарен за мненията (макар да има и негативни ....) те ще са ми най от полза !
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Аааа, колега, не така Раздуй малко информация - за кога планираш евентуалното начало на продажбите, къде смяташ да отвориш магазина, само Виктория ли ще има в него и т.н. Аз попитах няколко приятелки и познати, и като им казах, защо питам, те направо започнаха да се подмокрят от кеф, та затова те моля да споредлиш някаква информация от първа ръка

Коментар

Re: Колеги и колежки, моля за вашето мнение и становище!!!

kosta написа:
          Уважаеми, Колеги и Колежки имам намерение да внасям дамско бельо и бански костюми от САЩ искам да ви попитам дали ще има интерес тук в България? Става въпрос за марката "VICTORIA’S SECRET" ! Моля, който е запознат с тези неща в БГ да даде своето мнение! Благодаря Ви предварително!
          Не мисля, че тук е правилното масто за рисърч, нито пък, че това е начина да го направиш. Обърни му по-сериозно внимание, защото като гледам искаш да се захванеш с достатъчно сериозни неща - внос и т.н. Във форума да беше писал, че совалки искаш да внасяш и да ги продаваш пак ще се съберат 10 страници компетентни (айде няма да слагам кавички :P ) мнения.
          Bravo 1.6 16v

Коментар

Kuku написа:
            Аааа, колега, не така Раздуй малко информация - за кога планираш евентуалното начало на продажбите, къде смяташ да отвориш магазина, само Виктория ли ще има в него и т.н. Аз попитах няколко приятелки и познати, и като им казах, защо питам, те направо започнаха да се подмокрят от кеф, та затова те моля да споредлиш някаква информация от първа ръка
            ..., ако съм жив и здрав продажбите ще започнат от 01.03.2008 (тогава идват първите неща)! Още не съм намерил подходящо помещение в София и нямам намерение да е нещо голямо, затова докато намеря помещение магазина ще съм аз ! за всичко ще има каталог и мостри, за да може, ако някой си поръча нещо да доставя (в рамките на 15 дни)точно него, а не както става по някой път с поръчка в нета и като пристигне стоката не е това, което си поръчал (имало е такива случай)! В началото нещата ще са малко,за да проуча пазара и търсенето, и ако е рекъл Ония отгоре ще увеличавам обема на стоката! Нещата не са евтини, но пък си заслужат парите от към качество и материали! (от осем години се занимавам с ушиване на дамска конфекция за износ) и мисля че мога да определя кое е качествено и кое не ! Пожелайте ми успех!
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Колега, какво стана, дойде ли стоката, че да поръчваме за жените? :D

Коментар

emdless4 написа:
                Колега, какво стана, дойде ли стоката, че да поръчваме за жените? :D
                ..... дам част от стоката дойде, за сега още не съм намерил подходящи помещения, но ако има желаещи мога да предложа каталог с количества и цени в бг лева! Като за целта на ЛС оставите e-mail !

Коментар

Working...
                X