доврече жената не чете тук иначе може и тя да ме праща до магазин пък било и то за други дрехи поне знам чеги правят малки и няма да и станат :D насоро бях купувал нещо и него хареса подарих го на една комшийка и вече надявам се да не ме праща :D
А комшийката отблагодари ли се както трябва?kluchar-ю, почваш да ме плашиш
ами тя жената не знае аз и казах че ги дадох в един магазин за продажба добре че все още не е свикнала да носи дрехи от скъпите тогава аз и сина (3 г)трябва да работим за нея Едно време преди 15 г продавах ТРИУМФ бяха наистина скъпи ама имаше хора да ги търсат а и несе продаваха луксозни освен в КОРЕКОМсега е друго .Несе знае как ще еТрябва да имаш познати приятели -приятелки да викат/ами там има едни виж много са хубави /
Не е така лесно както си мислиш. ilkor го е казал най-точно. Ако го продаваш в долнопробен или обикновен магазин, не всеки ще ти повярва, че е истинско. Цената която обявяваш е висока, но за всеки влак си има пътници. Виж как се котира марката Triumph на пазара. Доста време и много пари ще ти отнеме това. Няма лесно, но пък има пачка
Два пъти съм им оставял пари на тез изедници През ден ми изпращат мейли с промоции. Имам два съвета - без да си официален представител ще ти е адски трудно. Не знам точно какви са ниспоразуменията със САЩ, но като платиш трянспорт и мито хич няма да ти е евтино. Освен това имай предвид, че сайта им ти е директна конкуренция - все пак голяма част от целевата ти група ползва интернет, има кредитни карти ( в сайта им приемат и български карти ) и почти всеки има познат в щатите, който на връщане може да му донесе 1-2 кг парцалки.Обмисли го добре.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Дам. А на сайта предлагат и 15-30 долара отстъпка в зависимост от пазаруването В общия случай това с бельо за 80 кинта и бански за пак толкоз пари в България ми се чини мисия невъзможна Но нищо не пречи да се пробва После ще има евтино бельо за съфорумки ...
Ако направиш големи и лъскави магазини и бельото е скъпо ще имаш успех със сигурност. Имам предвид нещо като магазините на Palmers например. Има достатъчно хора, които ще купуват само защото е скъпо. Обаче трябва така да си направиш магазина, че да е по техен вкус. За много жени сутиен за 150 лв. не е толкова скъпо. Много от тези хора купуват дадена скъпа марка само за да се асоциират към "по-висшето" общество. София отива над 2 милиона души.
Идеята ти е да се занимаваш с дистрибуция или направо с търговия на дребно?! Ти ли ще си единствения вносител или вече има някой на пазара? Само в София ли имаш намерение да пласираш или и в страната? Интерс ще има със сигурност от определен контингент, но първо имаш нужда от стабилен анализ както на пазара, така и на собствените си възможности... след това може да се изгради прогноза и евентуално план...
С търговия на дребно ! Само ще аз съм на пазара за тази марка ! И мисля да започна в София, Велико Търново и Бургас едновременно!
Смяташ да отвориш три магазина едновременно? Колко пари ще ти излезе това удоволствие?
С търговия на дребно ! Само ще аз съм на пазара за тази марка ! И мисля да започна в София, Велико Търново и Бургас едновременно!
Мда, в търговията на дребно ще бъде малко по - лесно, отколкото с дистрибуцията... Както съм писал и по - горе добрия анализ и избора на правилната стратегия правят чудеса на пазара... Мисля, обаче, че е по - добре да започнеш с търговски обект/и само в София, естествено на място с висока концентрация на хора от подходящия контингент. Успех.
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Във всеки случай, тази марка бельо е доста популярна в Щатите. Не знам защо в България не е. Може би и защото е доста скъпа, но е същото като и марковите дрехи в БГ. Или ще си купиш маратонки Адидас за 120 лева или Булдозер за 20. Въпрос на избор и брандинг
Re: Колеги и колежки, моля за вашето мнение и становище!!!
kosta написа:
Уважаеми, Колеги и Колежки имам намерение да внасям дамско бельо и бански костюми от САЩ искам да ви попитам дали ще има интерес тук в България? Става въпрос за марката "VICTORIA’S SECRET" ! Моля, който е запознат с тези неща в БГ да даде своето мнение! Благодаря Ви предварително!
Колега, не че нещо, но едни прашки от тази марка вървят от $2 до $25 за брой. Друг е въпроса, че ежемесечно се правят разпродажби-sell от типа на by one, get one free или one for $10 or three for $20.Някакси вашите цени са стрякащи. 80лв парчето.Иначе спор няма жената съм я оборудвал с тези глезотийки и тя самата казва, че са много удобни.Всъщност всеки , който е заинтересуван нека да погледне сайта им и сам да си прецени http://www.victoriassecret.com/
"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
Фиат Мареа 1,6 16V Weekend ELX
Определено ще има интерес! "VICTORIA’S SECRET" си е "VICTORIA’S SECRET". Но от мой приятелки, били в САЩ, чувам много хубави отзиви за друга фирма. НЕ сещам за името й но мога да питам, ако искаш.
Определено ще има интерес! "VICTORIA’S SECRET" си е "VICTORIA’S SECRET". Но от мой приятелки, били в САЩ, чувам много хубави отзиви за друга фирма. НЕ сещам за името й но мога да питам, ако искаш.
Ето я другата фирма Frederick’s of Hollywoodwww.fredericks.com/
"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
Фиат Мареа 1,6 16V Weekend ELX
Коментар