Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Ловеч Парти Фест"-музикалното събитие на май

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Видяхме с Деян и другите и преди малко поглеглиха обратно за Ямбол .Времето беше чудесно ,музиката също .ЦСКА шампион ,Литекс победи в Пловдив и с една дума всичко е наред . :D :D :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Концерта на TS беше невероятен! За съжаление не можах да отида на W.A.S.P. понеже предната вечер се прибрах скапан по нощите и 2 пътувания по 350км щяха да ме убият.Браво на Гриша Ганчев отново!

Коментар

Кои други бяха на концертите на тежките рок-групи? Освен immortal, maiden и mitko, с които се видяхме. Какви са ви впечатленията?
        FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
        FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

За които не успяха да дойдат ето нещо:http://youtube.com/watch?v=vcMUhiun7Vk
          FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
          FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

И Twisted и WASP забиха много жестоко. Аз повече се изкефих на WASP, защото бях на по-добро место, пък и Twisted ги гледах преди 2 лета на Каварна, не че не се изкефих и на техния концерт де Беше много готино!Респект към всички, които правят възможни тези (безплатни) събития!!!

Коментар

Абе Ловеч си е Ловеч ! :D Центъра на България е. Пък и от следващата година като започнем и коли да правим вече никой не може се сравни с нас . Тогава концертите ще са през целия месец май.
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Ето ме и мен.Шоуто беше страхотно! Никак не съжалявам, че бих 260 км в едната посока. Изпълних една от ученическите си мечти!Благодаря за гостоприемството на колегата stivst, както и на колегата Коцев, който намери време макар и за малко да се видим. Следващия път - повече Видяхме се и с колегата maiden, макар че така и не се запознахме, както и с Митко

Коментар

Working...
                X