Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Ловеч Парти Фест"-музикалното събитие на май

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Жалко...Май наистина ще чакам през август да отида в Холандия да гледам Армин и Гета

Коментар

Как върви феста?

Коментар

Очен харашо ! Тъпаните почват да думкат от 18 часа вечерта :D :D :D
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Позволявам си една малка поправка - няма да идва DMX а Ja Rule. Друг е въпросът, че и в сайта е публикувана доста остаряла информация, най-вече защото Джа отдавна не е във вече разпадналия се Мърдър Инк, а записва новия си албум в Юнивърсъл, а новия му лейбъл е Mpire.
          N.Y. State of Mind

Коментар

Вчера бях на Румънеца и Енчев и Доктор Албън..и мога да кажа страхотно преживяване Днес пропускам но утре пак паля колата и отивам на рап феста
            Fiat Bravo '95, 1.8 16v

Коментар

Времето го дават гадноhttp://gramophon.com/weather/weather...ength=10Май отпада варианта с мотора и палатката

Коментар

Ей, хора, идвайте на феста! Не знаете какво изпускате. Миналата вечер Ace Of Base изнесоха страхотен спектакъл! Не като Д-р Албан предната вечер. Той дори не се беше постарал да доведе състав, а музиката му беше на плейбек... Но шведите бяха на страхотно ниво! Не си представям какво ще бъде в събота и неделя, когато са рок-групите!А ето и някоя снимка от вечерта с Ace Of Base:
                Прикачени файлове
                FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Обмислям вариант утре след работа да се метна на някоя кола и да довтасам за Twisted Sisters...Ще реша в последния момент.

Коментар

На Ja Rule представянето беше страхотно .. голямо шоу направи напълно си заслужаваше, а Ъпсурт само си пяха .. не беше от най добрите представяния .. ноо все пак от ретро и рап партитата от фестивала съм много доволен малко съжалявам че пропуснах ПОП партито с Ace of base но какво да се прави
                    Fiat Bravo '95, 1.8 16v

Коментар

Immortal написа:
                      Обмислям вариант утре след работа да се метна на някоя кола и да довтасам за Twisted Sisters...Ще реша в последния момент.
                      Ако дойдеш да не забравиш да се обадиш!
                      FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                      FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Засега съм "ЗА". Ако не ми мине котка път, след работа тръгвам...Ще се обадя непременно, стига да дойда! Но вероятно ще дойда късно, ако работим пълен ден, ще тръгна не по-рано от 18 ч и ще съм там към 20:30. Дано не пропусна нещо интересно.Ще е хубаво ако видя и бай Иван Коцев. Дано си пада по хеви метъл.

Коментар

Бай Иван ще гледа първо мача ЦСКА -Левски пък после ако не вали мога да слеза и се видим .Ако дойдеш телефоните са ми :0887 99 66 45 и 0897 94 35 98 :D :D :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Идааааа! Свърших по-рано работа и тръгвам след малко.Ако и други колеги са решили да идват в Ловеч - тел. ми е 089 6839615

Коментар

Баткооооо, ако някой ми беше казал, че ще съм в една дискотека с Jа Rule, в Ловеч, не знам как щях да реагирам, но ето, че и това се случи Рап феста беше супер, много съм доволен, ако има догодина, пак съм там
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

Все на мен ще се случи да не мога да отида на туистид! Баш на мен - дето съм си кръстил клаксоните Дий и Снайдър!

Коментар

Working...
                                X