Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Ловеч Парти Фест"-музикалното събитие на май

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Ловеч Парти Фест"-музикалното събитие на май

Току-що един от местните вестници публикува предварителната програма за това, станало вече традиция, музикално събитие:"Легендарната шведска поп-група Ace Of Base вероятно ще бъде сред изпълнителите на тазгодишния ловешки фестивал, който вече традиционно се провежда от 6 до 11 май на централния градски площад. Ace Of Base, които нашумяха с хита си "Хепи нейшън", често се сравняват с Aqua и ABBA. Стилът им се описва като "поп-реге". След като започна ката "Ловеч Рок фест" през 2006 година и премина като "Ловеч Мюзик фест" миналата пролет, сега фестивалът е замислен като "Ловеч Парти фест", научи ЛП. Неговите шест вечери ще са на различни теми, за да съберат зрители и почитатели на видовете и стиловете музика. На 6 май ще е ретро партито с участието на Орлин Горанов, Мариана Попова и на шведския музикант с нигерийски произход Dr. Alban. Неговата музика е в стила евроденс. Поп партито е предвидено на 7 май. Именно тогава се очакват Ace Of Base. Подгряващи ще бъдат Александра Раева и Ясен Козев. Редът на световно известния рапър DMX (Earl Simmons) идва на 8 май, когато рап партито. В него ще участват още "Ъпсурт", балет "Нова", Лора Караджова.За 9 май е предвидено денс партито, когато след БГ диджей и балет идва танцувалната вечер с френския ди-джей David Guetta. Той е известен като пионер на френската хаус-музика, с парчето Up & Way (1992 г.). Guetta става голямо име в средата на 90-те като един от катализаторите на нощния живот на Париж. Последните две вечери на фестивала ще си оспорват първенството за рок парти. Както вече стана известно, за тях са поканени групите W.A.S.P. и Twisted Sisters. Подгряващи банди ще бъдат българските "Пиф" и "Соларис". Това е все още предварителна информация, възможни са и промени, заявиха от организаторите. Те обаче са сигурни, че вечерите на партито остават тематично стилови."Между другото, доста колеги от форума знаят за какви фестивали става въпрос и каква уникална атмосфера се заформя вече всяка година по това време в града ни. Пожелавам на всеки музикален маниак да я усети!
    FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
    FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Там сме на WASP и Twisted :D

Коментар

И ние, и ние

Коментар

...аз няма да мога, малииииии.....Деяне, видео-връзка по телефоните за репортаж...

Коментар

ми ако минеш на Глобул...

Коментар

А бе то в Ловеч уж беше рок-фест едно време, пък какво стана... За квото има пари, тва се кани Може и Си Си Кеч да видим накрая тамАма пак евала - щото ние в Плевен освен градската духова музика в четвъртък на каскадата, други събития нямаме
            Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
            Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Ееее, ако нямам работа може и да се вдигнем с приятелката да дойдем. Готино се очертава да бъде

Коментар

Re:

karloson написа:
                А бе то в Ловеч уж беше рок-фест едно време, пък какво стана... За квото има пари, тва се кани Може и Си Си Кеч да видим накрая тамАма пак евала - щото ние в Плевен освен градската духова музика в четвъртък на каскадата, други събития нямаме
                "Рок Фест" беше като за начало, първата година. Тогава с огромно удоволствие видяхме на живо легендарни групи като "Uriah Heep", "Nazareth", "Slade", "Sweet"... За отбелязване е, че примерно "Slade" за пръв път дойдоха в България именно тогава. Явно организаторите правят подбора си тематично за всяка година. Като споменах тематичността, никак няма да се разсърдя, ако да кажем следващата година се проведе примерно "Legends of Pop&Rock Fest" с участието на "Rolling Stones", "Pink Floyd"..., а защо не и на възродените "Led Zeppelin"

Коментар

Комши, надявам се, че не си се засегнал нещо - аз така на майтап го казах Миналата година рипах яко на концерта на Hot Chokolate, тази година пак сме там Пък дай боже и нашия заспал кмет да се усети да направи нещо.
                  Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                  Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Re:

karloson написа:
                    Комши, надявам се, че не си се засегнал нещо - аз така на майтап го казах Миналата година рипах яко на концерта на Hot Chokolate, тази година пак сме там Пък дай боже и нашия заспал кмет да се усети да направи нещо.
                    Еее, бива ли да си мислиш такива работи? Няма такова нещо! :P Просто винаги с удоволствие си спомням и разказвам за тези яки фестивали

Коментар

Спокойно момчета . За тия които няма да дойдат концертите ще бъдат излъчени по Евроком Пловдив директно .Нали Гриша Ганчев я купи тая телевизия. Това го чух по радио Ереван тая вечер . :D :D :D
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Къде ще е палатковият лагер?Ще съм там с двете най-любими същества - жената и мотора

Коментар

Щом се добарам до информация веднага ще пиша . :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

На мен ми се вижда прекалено хубаво, за да е истина. България истеряса покрай Кайли Миног, а тук се говори за Еис ъф Бейс, Давид Гета, Др Албън, Туистъд Систърс...Особено ме съмнява Гета да бъде тук. В България, никога не е свирил касов ДиДжей, ако освен някой, не мисли Пол Окънфолд и Карл Кокс за добри диджей...

Коментар

PASSARELLA написа:
                              На мен ми се вижда прекалено хубаво, за да е истина...
                              Истина е, истина. И на нас в Ловеч преди две години ни изглеждаше като фантастика, но вече за трети път наистина ще го има този фест. В първия си пост от 4.02 бях споменал предварителната програма. Е, оказа се, че са настъпили някои промени /за жалост преди всичко на рапъри и фенове на ди-джеите/. Ето и официалния сайт на мероприятието с всички подробности за програмата по вечери и за изпълнителите: http://www.lovechpartyfest.com/index.phpА относно палатковия лагер мога да кажа, че в миналите две години беше устроен на голямата поляна до небезизвестния завод "Балкан" /летище в далечното вече минало към също бившата самолетна фабрика/. В този лагер беше много яко и дано и тази година бъде така

Коментар

Working...
                              X