Red Storm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко от нас биха си сменили религията?
Collapse
X
-
-
А ако трябва да говорим за художествени филми - може да гледате "Хитър Петър". Филма си струва и само заради удоволствието от музиката, актьорите и диалога. Та цялостната обстановка в този филм според мене е много по-близо до реалността за живота в османската империя.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Радвам се, че тук има хора споделящи възгледи като моите. Няма да казвам, че те са правилни, но поне са формирани чрез осмисляне, а не чрез попиване на чужди мисли. Струва ми се, че българското възприемане на робството прилича не религиозна догма: "вярвай" или бъди еретик.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Добре,предлагам да си сменим имената с турски.(Пфу,жив да не съм).Не е имало робство,имало е присъствие.Всичко е художествена измислица.Онова стихотворение:*Даваш ли,даваш Балканджи Йово.....* е написано,за да участва автора в конкурсза млади таланти. P.S.Спирам да пиша по темата.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Ехаааааааа, каква тема се заформи!!!Първоначално мислех да не пиша, но не се сдържах.По повод анкетата - не отговорих, щото нямам религия и няма какво да си сменям. Аз съм атеист.По повод предаването на лицето Карбовски - знам, че доста хора го харесват, но според мен той е просто едно недоносче на Кеворк Кеворкян. И за двамата времето не стигна, учителя да предаде всичко от себе си, а ученикът да се научи, така че резултатът се оказа малко половинчат. По същество, много е лесно да намериш нетипичен случай и да се правиш на остроумен, да сипеш патос и да не даваш отговори и решения. Сценарии за подобни предавания мога да пиша по 5 на ден, стига да има кой да намира темите.За самата българка, сменила религията си - от предаването останах с впечатлението, че това е една доста ограничена женица, която независимо каква религия изповядва, ще бъде фанатик. Просто няма как, това и е заложено. Ако беше приела будизма, щеше да ходи с оранжев. Има такива хора, който като се хванат с нещо, стигат до крайности.За политиката, икономикато и т.н. - няма да коментирам тук, че много място отива.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
Lane Staley написа:Радвам се, че тук има хора споделящи възгледи като моите. Няма да казвам, че те са правилни, но поне са формирани чрез осмисляне, а не чрез попиване на чужди мисли. Струва ми се, че българското възприемане на робството прилича не религиозна догма: "вярвай" или бъди еретик.
Коментар
-
LiGuru написа:Lane Staley написа:Радвам се, че тук има хора споделящи възгледи като моите. Няма да казвам, че те са правилни, но поне са формирани чрез осмисляне, а не чрез попиване на чужди мисли. Струва ми се, че българското възприемане на робството прилича не религиозна догма: "вярвай" или бъди еретик.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Red Storm написа:Онова стихотворение:*Даваш ли,даваш Балканджи Йово.....* е написано,за да участва автора в конкурсза млади таланти.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Колеги, мисля, че живеем в България. Нямам идея защо намесвате сунити, шиити и мюсюлманството изобщо. Да не говорим за будизъм, и други религии.Темата беше за смяна на религията.Та да кажа и аз. Гласувах с "НЕ" . За мен има една традиционна религия в България. Така е и по конституция.В подкрепа на моята теза: http://www.vbox7.com/play:c2b778deОбичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар