Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко от нас биха си сменили религията?
Collapse
X
-
deadairplane
-
Immortal deadairplane, какво се иска на този или онзи, няма никакво значение. Процесите си течат, хората като цяло поумняват и проумяват че всички тези глупости не струват пукната пара. За огромното мнозинство от мохамеданите в България, религията е точно толкова, колкото и за християните - проформа традиции и повод за хапване, пийване и аху-иху.Има и една малка група фанатични сектанти, които се занимават с глупости - понякога престъпни, но такива има и между християните - да ти напомням ли че има и "Свидетелите на Йехова" всякакви евангелисти и още стотици християнски секти, които ежедневно зарибяват наивниците и после ги използват до последно. За мене лично откачалки винаги ще има - особенно в "демокрацията", която всъщност поощрява подобно социопатично поведение.Каква е разликата, дали ще те претрепе ислямист фундаменталист, откачен евангелист, скинхед, побъркан на тема оръжия студент или обикновен сериен убиец???Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
johnfound написа:Каква е разликата, дали ще те претрепе ислямист фундаменталист, откачен евангелист, скинхед, побъркан на тема оръжия студент или обикновен сериен убиец???like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
deadairplane написа:Прав си но не така разбира службата другаря Доган който на всеослушание заявява че ще работи и го прави непрекъснато за "Пълното помахеданчване на Българите и присъединяването им към турция, както е било някога и както би трябвало да бъде". Моля те коментирай ми тези негови думи, казани в народното събрание макар и не от трибуната, или пък коментирай ми влака? А можеш ли да отречеш че "турците" се влиаят от техните ръководители и правят каквото им кажат без дори да се замислят. А дали техните ръководители не са същите тези с влака. В косово са си живяли мирно и тихо били са приятели помежду си докато албанските ходжи не са ги насъскали едни срещу други.
Коментар
-
В косово (по времето на Югославия) са си живяли мирно и тихо били са приятели помежду си докато албанските ходжи не са ги насъскали едни срещу други.В България (по времето на Османската имерия) са си живяли мирно и тихо, били са приятели помежду си, докато българските попове не са ги насъскали едни срещу други.Не намираш ли някаква аналогия? Открийте 3-ти разлики! Айде малко история на Балканите - Косово, още от преди падането на региона под турско, е населено предимно от албанско население (тогава християнско). Сърбия получава Косово през 1912 год. в резултат на Лондонския договор. До тогава Косово е част от османската империя. Населението му е било почти изцяло албанско, с изключение на малки райони около Шар планина, населени с българи (т.нар. горанци). Т.нар. ресърбизация започва почти веднага с изселването на албанци от родните им домове към Турция и Албания, и населването на тяхно място на сръбски заселници. Иначе Косово е бил в границите на България от 850 до 1014 година. Част от Велика Сърбия и от различни сръбски княжества е било до падането под турско, но населението му винаги е било доста разнородно, основно албанско (които тогава са били католици).Та така...Ама доста разводнихме темата ми се струва...
Коментар
-
Immortal написа:В България (по времето на Османската имерия) са си живяли мирно и тихо, били са приятели помежду си, докато българските попове не са ги насъскали едни срещу други.Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
vaskobravo написа:"едни пет века и толкова......"колега ако за теб 5 века потъпкване е нищо.............Важно е ти да се кефиш на колата си, а не другите на нея. (Същото като при жената).
Коментар
-
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
bahricin написа::D ...Здравейте колеги... Извинявам се но кредора нещо на бачка...Аз като кърджалиец съм възмутен от изказванетона един колега за независимост на турците... и уж чакал момента за боричкане и т.н. ... глупости...този колегаслучайно някога да е бил в Кърджали??? Виждам, че повечето сте интелигентни и културни хора и знам, че невярвате на такива глупости. Аз лично съм против изцепване та и 99.9% от ВГ турците не им минава през ума подобнонещо... Някоя и друга черна овца може да се намери и да се с извинение "из....ре" това си е друго... А иначе аз илихората около мен обичаме БЪЛГАРИЯ не че щяла да влезе в Европа, ЧЕ ЩЯЛО ДА БЪДЕ ПО ТАКА ИЛИ ОНАКА а попростата причина, че ни е РОДИНА и може да се живее мирно в тази прекраснастрана... Стига някои бандити да не човъркат тези работи за свои интереси. ДА СМЕ ЗАЕДНО ЗА ЕДНА ОБЩА СТРАСТ - БЪЛГАРИЯ ...ВРЕМЕНА...ВРЕМЕНА...ВРЕМЕНА...4авдар4е...пионер ...комсомолец...либерал ...софт мохамеданин...със светски поглед към живота...тва е...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
В казармата служи с Мехмед от Омуртаг. Знаеше наизуст "Аз съм българче", рецитираше и "Опълченците на Шипка" Израснал съм с "турци", от шуменско съм, а там сме омешани много. Нищо, ама нищо лошо не мога да кажа за тях, никога няма да възприемам Мехмед по начин различен от начина по който възприемам Милен.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Petar_Pavlov написа:vaskobravo написа:"едни пет века и толкова......"колега ако за теб 5 века потъпкване е нищо.............Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
vaskobravo написа:народ който не помни и уважава миналото си няма бъдеще.а иначе всеки има право да избира начина си на живот.ама найстина разводнихме темата на колегата.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар