Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко от нас биха си сменили религията?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

@LiGuru защо не попиташ американците за 11 септември ? Ами за почти всекидневните самоубици по летищатата и пазарите, това ли е нормалното ?
    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Коментар

loop написа:
        @LiGuru защо не попиташ американците за 11 септември ? Ами за почти всекидневните самоубици по летищатата и пазарите, това ли е нормалното ?
        Ей хора вие сега да не ме вземете за някой ислямист... ама я ми кажи какво знаеш за ИРА и Баските сепаратисти. Това показва колко сте мислили върху живота, не виждам как може да говорите за религия в чисто икономически военни действия... а това че религията може да се ползва за манипулиране на идеалите ми е ясно, живял съм известно време в един такъв режим дето .... айде няма нужда... мислете преди да се изхвърляте....

Коментар

Коментар

LiGuru написа:
            vaskobravo написа:
            "едни пет века и толкова......"колега ако за теб 5 века потъпкване е нищо.............
            Това мой човек няма нищо общо с религията, за това го пиша. Не си паднал роб щото си бил християнин (само се сети как твойте предшественици са приели новата вяра), а защото има един дето му викат още Великии и се е въртял като обран евррейн, и е правил манастири и духовни храмове, последствията са ясни ... един друг наш владетел, наследява всичко най-хубаво, но не е и войска, каква ти войска те хората са посрещнали отоманите с вили и навити гащи... Нищо общо с религията.... И я ме светни тия наще хора християните колко народ са затрили, поробили, извергнали.... Рим-роби, Париж-пляка, Англия, Русия- крепоснтничество, новата земя що черен хора е заминал... Гитлер, Сталин, няколко Папи...Мо човек брат ми го затриха християни, дядо ми е загинал в лагер, другия у втората световна.... няма тук вярващи и атейсти мизерията е за всички.... без цвят и религия.... Айде пореснете малко духовно и лека вечер.
            няма нищо общо с религията абе човече че най-големите извращения са именно заради религията!понеже е имало хора който са държали на нещо което ти няма да разбереш!м/у другото не съм чувал за много случай"християнин-камикадзе"
            Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

deadairplane написа:
              LiGuru написа:
              ... а това че религията може да се ползва за манипулиране на идеалите ми е ясно, живял съм известно време в един такъв режим дето .... айде няма нужда... мислете преди да се изхвърляте....
              Точно за такъв случай по телевизията говорим. И то в нашата държава срещу самите нас. Не за някакви 2 кули на майната си
              В същност не гледам телевизия, е от време на време пускам Ал джазира де... :D , аз се зачетох в заглавието на темата след няколко прочетени поста се изказах....Иначе сега в главата ми е какво е обсебило задна лява врата, та като е отворена централното бачка като е затворена нище... нещо май некой Господ ме наказва ама да видим...

Коментар

Коментар

vaskobravo написа:
                  -----
                  А и понеже едните са тарикати и си пращат редовна войска да мре по джунглите, а другите се взривяват това доказва, че християните се благородни и смели войни, без никакви материални щения, а видиш ли другите са мръсни камикадзета щото са молуски и мразят кръста.... айде не ми разправяй фафли.

Коментар

Коментар

LiGuru написа:
                      deadairplane написа:
                      LiGuru написа:
                      ... а това че религията може да се ползва за манипулиране на идеалите ми е ясно, живял съм известно време в един такъв режим дето .... айде няма нужда... мислете преди да се изхвърляте....
                      Точно за такъв случай по телевизията говорим. И то в нашата държава срещу самите нас. Не за някакви 2 кули на майната си
                      В същност не гледам телевизия, е от време на време пускам Ал джазира де... :D , аз се зачетох в заглавието на темата след няколко прочетени поста се изказах....Иначе сега в главата ми е какво е обсебило задна лява врата, та като е отворена централното бачка като е затворена нище... нещо май некой Господ ме наказва ама да видим...
                      Гледай си Алджазира и внимавай с взривните вещества да не се срещнеш бързо с Алах
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Ето едно клипче поздрав за LiGuruhttp://www.vbox7.com/play:730325a2
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                          Ето едно клипче поздрав за LiGuruhttp://www.vbox7.com/play:730325a2
                          Това ми е любимото клипче.... Не издържам като го гледам ...
                          Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

LiGuru написа:
                            vaskobravo написа:
                            -----
                            А и понеже едните са тарикати и си пращат редовна войска да мре по джунглите, а другите се взривяват това доказва, че християните се благородни и смели войни, без никакви материални щения, а видиш ли другите са мръсни камикадзета щото са молуски и мразят кръста.... айде не ми разправяй фафли.
                            не става въпрос кой мрази и кой обича кръста.всеки може да вярва в каквото си иска но има религий който са меко казано настроени с/у християнството.

Коментар

vaskobravo написа:
                              --CUT--
                              Глупости, нямаш идея колко си далеч от истината. Боли ме, че има толкова закърнели и не образовани хора в тази страна....Сега зачетох и другата тема.... Ще спя много зле тая нощ....вместо всеки да си върши работа и да вървим на горе ние в турците и циганите виждаме собствената си не мърливост и нещях за работа... Ама така е като всеки се е закопал в собстваната си мизерия и търпи да го управляват хора като Доган и в цялата тая свинщина да разпознава Хасан или Ахмед от полето дето името не мое си напише в неговите дела... смешна работа... тъжна работа... Както казва един авер в тия случаи "Най-мразя негрите и ресовата дискриминация"...ЕДИТ:Поздрави за колегата @deadairplane, той каза това което се опитвам и аз да кажа, няма разумен човек, алчен за власт който да има религиозни вълнения... Всичко е политика и мангизи, а тия дето се радват на приказки да са живи и здрави.

Коментар

колега утре го дават хубаво време.разкарай се до Батак-място от където можеш да научиш много!П.С опс забравих че там нищичко не се е случвало май.айде-мир и любов

Коментар

Working...
                                X