Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко от нас биха си сменили религията?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Колко от нас биха си сменили религията?

    Колеги , темата е продиктувана от предаванато на Мартин Карбовски "Отечествен Фронт" , в което показаха българка която е сменила религията си (Християнство) с Ислям. Как вие тълкувате тази нейна крачка? А бихте ли позволили на съпругите си (респективно на съпрузите си) да приемат вяра различна от Християнството?Изобщо какво е мнението ви по тоя въпрос?А каква религия изповядвате вие самите?
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

    #3
    Ами не, но аз не подкрепям фанатизма като цяло! Независимо каква е религията!!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

    Коментар


      #4

      Коментар


        #5
        Интересно ми е защо не е приела Будизма (примерно) или пък Кришна съзнанието...? Защо е нужно да бърка в раната и да афишира забрадката?Некви такива въпроси ми тормозят главата от час насам...
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

        Коментар


          #6

          Коментар


            #7
            А защо,аджеба,нейния убавец не е приел христианска вяра,а?
            Fiat Punto 1.1 6Speed

            Коментар


              #8
              Не гласувах в анкетата, тъй като не съм религиозен. Изградил съм си някаква собствена "вяра", но не в мистериозни сили, а в принципи и правила, които се опитвам да спазвам. Едно от правилата ми е да избягвам чувството омраза, тъй като то изпепелява човек и се обръща срещу него.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

              Коментар


                #9
                snake написа:
                Не гласувах в анкетата, тъй като не съм религиозен. Изградил съм си някаква собствена "вяра", но не в мистериозни сили, а в принципи и правила, които се опитвам да спазвам. Едно от правилата ми е да избягвам чувството омраза, тъй като то изпепелява човек и се обръща срещу него.
                Абе и аз се имам за толерантен, ама "мацката" се изказа много интересно: "Аз не мога да работя където и да е, защото не трябва да се срещам с мъже, не мога да стана продавачка, нещо в офис трябва да работя..." или в тоя дух, не запомних точно, утре като кандидатстват заедно с жена ми някъде, тази поради религията си ще бъде ли предпочетена, сакън да не кажат че я дискриминират и за нея няма работа? Няма да се изненадам.После вика нещо от рода на, че както мнозинството не се съобразявало с такива като нея и те не били длъжни да се съобразяват с християните... Че кога сте се съобразявали бе?! От джамийте ония вият като койоти по никое време.Тъпа овца, въпреки двете висши, които каза че има и както тя се изрази: "Знам компютри", каквото и да значи това Просто си е тъпа.
                Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

                Коментар


                  #10
                  Мисля, че форума се посещава от достатъчно трезвомислещи хора, че някой от тях да отговори с ДА! Анкетата и темата са предрешени.Ако е за лафа само ... подобни жени са предвидими и си личат от километър. Преди всичко са слабохарактерни. Не бих се хванал с такава жена, пък камо ли да й разрешавам след време да си сменя религията. По-скоро ще си сменя жената, защото не съм от тези, които си тероризират жениците и налагат мнение върху тях Всеки има право да прави каквото си иска, аз също Като не ми изнася, се изнасям

                  Коментар


                    #11
                    Не съм гледал предаването, но се досещам какво ще видя по-късно като си го сваля от торентите.... Аз като един запален историк и специалист в областта на Възраждането, по скоро бих се хвърлил от някоя скала или отишъл в Балкана,отколкото да си сменя религията, по принуда На мен името ми означава "Бог е с нас" и съм вярващ християнин "...... ,,Затова сам господ Бог ще ви даде личба: ето, Девицата ще зачене и ще роди Син, и ще му нарекат името Емануил
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

                    Коментар


                      #12
                      Ехе колко мъка има по света, колеги какви са тия крайни думи дето хвърляте, не се сещам религия която да проповядва насилие НАПРОТИВ! Какво имате против Алах или Буда или който и да е религиозен образ....Всичко в БГ се свързва с едни пет века и толкова. И ако не е тайна и има толкова правоверни християни, как бихте коментирали над 20 000 000 невинни ближни загинали в името на църквата, инквизиции това онова.... Айде спрете да сте толкова затворени и слезте на земята, ако човек е мизерник не е от религията...Честно казано аз не харесвам "нашите" религиозни празници, пълни са ми с лицемерие. Виж като доде байрама и най-бедния в селото дето си купих виличка, Тургут ми цъфне в 6.30 сабалем и ми вика сполай ти чорбаджи ела към махалата да се отядем на коча.... е това ли Ви е ислямиста-терорист, момчето работи към общината, всяка сутрин измита мегдана и да видиш ти единствения който работеше ангария докат сменяхме челните дъски на порутеното ни църкве. "Да нямаш други Богове освен мене".... ай сиктир...Лека вечер.

                      Коментар


                        #13
                        "едни пет века и толкова......"колега ако за теб 5 века потъпкване е нищо.............
                        Renault Laguna 1,9 dci 2002

                        Коментар


                          #14
                          vaskobravo написа:
                          "едни пет века и толкова......"колега ако за теб 5 века потъпкване е нищо.............
                          Това мой човек няма нищо общо с религията, за това го пиша. Не си паднал роб щото си бил християнин (само се сети как твойте предшественици са приели новата вяра), а защото има един дето му викат още Великии и се е въртял като обран евррейн, и е правил манастири и духовни храмове, последствията са ясни ... един друг наш владетел, наследява всичко най-хубаво, но не е и войска, каква ти войска те хората са посрещнали отоманите с вили и навити гащи... Нищо общо с религията.... И я ме светни тия наще хора християните колко народ са затрили, поробили, извергнали.... Рим-роби, Париж-пляка, Англия, Русия- крепоснтничество, новата земя що черен хора е заминал... Гитлер, Сталин, няколко Папи...Мо човек брат ми го затриха християни, дядо ми е загинал в лагер, другия у втората световна.... няма тук вярващи и атейсти мизерията е за всички.... без цвят и религия.... Айде пореснете малко духовно и лека вечер.

                          Коментар


                            #15

                            Коментар

                            Working...
                            X