Колега, CNN е частна медиа за разлика от Канал 1. Бъди сигурен, че в САЩ са много по-отворени в това отношение от теб.Не защитавам този или онзи, но аз се опитвам НИКОГА да не деля хората на базата на етническа принадлежност. Други критерии - да, всеки ги има. Но не и този.За мен това е критерий на не особено интелигентни хора, недоволни от живота си, няпостигнали това което искат или претендират че заслужават и търсещи оправдание за неуспеха си.Съжалявам ако засягам някого, но за мен Ттолерантността към различния, уважението към чуждата култура и религия е признак за зрялост и интелектуална и духовна свобода.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Без коментар ....... !!!!
Collapse
X
-
Immortal разликата е там,че ние не сме цигани и децата си няма да ги правим просяци и крадци,а циганите "отглеждат" точно такива потенциални престъпници и нашата държава ги толерира,за разлика от българските семейства които искат да имат деца.Освен това не съм чул по италиянската национална телевизия новини на турски (не че съм я слушал някога де),както и по други национални телевизии,където си имат малцинства.
Коментар
-
Lane Staley написа:Колега, CNN е частна медиа за разлика от Канал 1. Бъди сигурен, че в САЩ са много по-отворени в това отношение от теб.Не защитавам този или онзи, но аз се опитвам НИКОГА да не деля хората на базата на етническа принадлежност. Други критерии - да, всеки ги има. Но не и този.За мен това е критерий на не особено интелигентни хора, недоволни от живота си, няпостигнали това което искат или претендират че заслужават и търсещи оправдание за неуспеха си.Съжалявам ако засягам някого, но за мен Ттолерантността към различния, уважението към чуждата култура и религия е признак за зрялост и интелектуална и духовна свобода.
Коментар
-
Пешо, значи си гледал малко чужди телевизии...И в Словакия има новини на унгарски, и в Македония има на албански, и т.н. Както и да е.На мен новините не ми пречат, просто защото никога не гледам Канал 1.LaneStanley го е казал точно - това важи и за мен. Никога не деля хората на етнос, религия или цвят на кожата.Има свестни хора, има и не чак толкова свестни.А историята е такава, каквато сме си я направили ние самите. Не може обаче бъдещето да се определя от историята.ОК. Съгласен съм с вас - циганите и турците са проблем. Кажете как да го решим?
Коментар
-
Immortal написа:Пешо, значи си гледал малко чужди телевизии...И в Словакия има новини на унгарски, и в Македония има на албански, и т.н. Както и да е.На мен новините не ми пречат, просто защото никога не гледам Канал 1.LaneStanley го е казал точно - това важи и за мен. Никога не деля хората на етнос, религия или цвят на кожата.Има свестни хора, има и не чак толкова свестни.А историята е такава, каквато сме си я направили ние самите. Не може обаче бъдещето да се определя от историята.ОК. Съгласен съм с вас - циганите и турците са проблем. Кажете как да го решим?
Коментар
-
500 години турско робство, 100 години руско робство, по логиката на клипа следва циганско робство Абе България въобще имало ли е някога?Както каза колега по-горе, май сме прекалено търпелив народ или поне, докато не ни забият лично кола в г*за. Нещо такова е и сега. Гледаме подобни клипчета, дразним се, не правим нищо, пропагандираме толерантност и търпимост, докато не ни обере някой мангал или някой турчин не каже, че живеем под наем при него в "родната" му "Турция" ... после сме готови да ги утрепем.
Коментар
-
Чета и не вярвам на ушите си Абе ние, етническите българи сме много готини, нали? Едни такива страхотни, възпитани, интелигентни, услужливи...Ние, етническите българи живеещи в София никога не си хвърляме боклуците през терасата, никога не нагрубяваме другите, никога не се е случвало етнически българин да открадне, да пребие някого. Етническият българин с гордост може да се приема като връх в еволюцията, като еманация на човешките ценности в най-чист вид. Етническият българин ( един в офиса ми ) не мирише. Само така ми се струва. Той се къпе рядко, много рядко, но въпреки това не мирише. Кожата му е като тефлоново покритие - не се цапа, а ако, недай си боже с изпоти, то тогава замирисва на теменужки с лек нюанс на люляк. А пръдне ли - леле мале, всички се редим да дишаме с пълни гърди. То такова ухание... такава наслада за сетивата...Етническия българин никога не търси "келепира" - той е най-безкористното същество на света. И винаги, ама винаги можете да разчитате, че когато се нуждаете от помощта му на другата страна има нещо по-важно. Затова си извръща главата. Не е за друго.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Humppa
В България съществува много голяма етническа толерантност, но тя е съпътствана също с толкова голяма етническа омраза! Те си приличат и се привличат, но също така са и коренно противополжни, както Пепси и Кока кола и Епъл и Майкрософт...Аз съм толерантен, няма нищо против турците, даже напротив! Но стане ли въпрос за цигани )(*^&*(%$^%#&^%*&%(&*^$*&^%*)(*&*(%#%&П.П. Имам двама много добри приятели от Кения и от Танзания
Коментар
-
Lane Staley написа:Чета и не вярвам на ушите си Абе ние, етническите българи сме много готини, нали? Едни такива страхотни, възпитани, интелигентни, услужливи...Ние, етническите българи живеещи в София никога не си хвърляме боклуците през терасата, никога не нагрубяваме другите, никога не се е случвало етнически българин да открадне, да пребие някого. Етническият българин с гордост може да се приема като връх в еволюцията, като еманация на човешките ценности в най-чист вид. Етническият българин ( един в офиса ми ) не мирише. Само така ми се струва. Той се къпе рядко, много рядко, но въпреки това не мирише. Кожата му е като тефлоново покритие - не се цапа, а ако, недай си боже с изпоти, то тогава замирисва на теменужки с лек нюанс на люляк. А пръдне ли - леле мале, всички се редим да дишаме с пълни гърди. То такова ухание... такава наслада за сетивата...Етническия българин никога не търси "келепира" - той е най-безкористното същество на света. И винаги, ама винаги можете да разчитате, че когато се нуждаете от помощта му на другата страна има нещо по-важно. Затова си извръща главата. Не е за друго.
Коментар
-
Колега, държавата си я правим ние. И много, ама много искам всички дето реват що са останали тук, да вземат и да се махнат. Ама не им стиска. Щот само знаят да плямпат. Аз си обичам България. С всичките и кусури. Достигнал съм едно ниво и стандарт на живот, което да ми позволява да не гледам в чуждата паница ( никога не съм гледал, де ).И ще стоя тук. И ще правя каквото мога за страната си. Не понасям дупките, не понасям боклуците, не понасям неизчистения сняг. Не понасям много неща, но искам да ги променя за да са различни за децата ми. И не мърморя. П.С. Обичам живота си. Пък вас като ви е кеф - мразете.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Най-лесно е да се вдигна и да се махна от България,но не искам.Също нямам намерение да споря.Освен това не плямпам само.На мен живота който водя не ми харесва и се стремя да го подобря към по-добър за мен и за хората около мен.А това не е свързано с омраза на някой който и да било той.Обаче ненавиждам престъпниците,защото заради деянията им страдат всички хора които честно си се трудят и се опитват да подредят живота си и да отгледат децата си.Ако не си ме разбрал,не съм расист,просто мразя неправдата.
Коментар
-
Humppa
Lane Staley написа:Колега, държавата си я правим ние. И много, ама много искам всички дето реват що са останали тук, да вземат и да се махнат. Ама не им стиска. Щот само знаят да плямпат. Аз си обичам България. С всичките и кусури. Достигнал съм едно ниво и стандарт на живот, което да ми позволява да не гледам в чуждата паница ( никога не съм гледал, де ).Не понасям дупките, не понасям боклуците, не понасям неизчистения сняг. Не понасям много неща, но искам да ги променя за да са различни за децата ми.Lane Staley написа:И не мърморя.Lane Staley написа:И ще стоя тук. И ще правя каквото мога за страната си.
Коментар
-
peho написа:Ако не си ме разбрал,не съм расист,просто мразя неправдата.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Immortal написа:Бе джиткай през Бяла и Елена. Има много завои и сняг вероятно, но поне ще има емоция П.С. Lane Stanley, а сега в Сливен ли си?Аз след малко тръгвам за Пловдив, но ако искаш и си в СЛивен, може пием по кафе някъде?Извинявам се за офтопика.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар