dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Условна за Максим Стависки - БЕЗОБРАЗИЕ!!!
Collapse
X
-
Максим влиза в затвора за 2,5 годиниСъстав на Бургаския апелативен съд измени присъдата на фигуриста Максим Стависки от условна в ефективна за срок от 2,5 години.Сред връщането на делото от Върховния касационен съд за ново разглеждане, днес излезе новото решение на апелативните бургаски магистрати. Тричленният състав е постановил, че размерът на присъдата остава същият - две години и половина, но начинът на изтърпяване е коренно различен. Решението за ефективната присъда е взето с 2 на 1 гласа, като председателят на съдебния състав Георги Кошничаров е подписал с особено мнение. По-късно днес съдията ще оповести мотивите си за това свое особено мнение.Магистратите са постановили две и половина години затвор за Стависки за причинената от него катастрофа, като той ще излежава наказанието си при първоначално лек режим. Освен това е решено да се увеличат и обезщетенията за родителите на загиналия при пътния инцидент Петър Петров. От 90 хиляди лева те трябва да получат по 120 хиляди. Увеличено е обезщетението и за пострадалата Мануела, която все още се лекува. Първоначално присъдената сума за нея бе 80 хиляди лева. Магистратите в Апелативния съд в Бургас решиха сумата да се увеличи на 150 хиляди. Решението подлежи на обжалване пред Върховния касационен съд в 15-дневен срок.Единият от адвокатите на Максим Стависки - Росен Кожухаров коментира, че категорично не е съгласен с решението на Бургаския апелативен съд и ще го обжалва. Той допълни още, че е разочарован от новата присъда.Май все още имаме държава!!!Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Чакайте да влезе решението в сила... Няма ли такова - все едно нищо няма. Важно е последната инстанция какво ще каже... Другото е т....ци на рояци...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Cepheus написа:в затвора с доживотнаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Хайде да погледнем всичко това от няколко страни.Предупреждавам-не заемам ничия страна1.Потвърждава се следното -никой не е застрахован от нищо, дори звездите които се самозабравятжалко за таланта му но е непростимо2. Ако виновника не беше М.С. едва ли днес някой от нас щеше да помни този случай(освен близките на пострадалите)всичко отива в черната статистика, нима е първата катастрофа причинена от пиян?3.Дайте пример за обикновен човек причинил същото като М.С и каква е присъдата му?и като се извади черно на бяло разликата съответно по мое мнение съда взел решение за присъдата на М.С. си е за разстрелПросто ВСИЧКИ ЗАКОНИ ТРЯБВА ДА ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ ЕДНАКВО -та простете за богохулството-и господ да слезе от небето и за него да е същото...''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
Коментар
-
обаче да добавя пропуснах, доколкото си спомням по това време М.С участваше в кампания от сорта ’’не карам пил’’та какво би мотивирало да речем един токущо излюпен 18 годишен шофьор да спази този призив като вижда жив пример че всичко може да ти се размине???''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
Коментар
-
Humppa
Как го правят американците!Уилямс карал пиян, лепна си нова присъдаОще една година затвор си изпроси бившият играч от НБА Джейсън Уилямс. 42-годишният американец се призна за виновен по обвинение, че е карал пиян на 5 януари 2010 г. и е разбил джипа си в дърво. Уилямс, който изкара 2 сезона във Филаделфия и 7 в Ню Джърси Нетс, искал максималното наказание от 1 година, а като причина е изтъкнал, че трябва да бъде пример за хората. "Изглежда много, но това ще е малка цена, ако успея да накарам хората да не се качват зад волана пияни", обясни Уилямс.С новото си наказание бившата звезда от НБА ще трябва да излежи общо 6 години зад решетките. Досега той имаше 5-годишна присъда, лепната му за непредумишлено убийство на шофьор на лимузина през 2002 г. Тогава Уилямс стреля по 55-годишния грък Костас Кристофи. Баскетболистът показвал новата си пушка на приятели, но без да иска, натиснал спусъка и убил шофьора. След това играчът, който прекрати кариерата си заради контузия в крака през 2000 г., изпаднал в паника, съблякъл се гол и се хвърлил в басейн. Уилямс признал за престъплението едва в началото на тази година, а сега си лепна допълнителна присъда и за шофирането в нетрезво състояние.
Коментар
-
браво бе
Ако ще и президента да е законите трябва да са еднакви за всички тоз пуяк трябва да лежи до живот не е казано че не може да се случи на всеки ама сас алкохол не трябва да има прошка.А пак ако сам на тези хора ще го пратя вав пандиза ама преди това ще му забия канките вав газа и така кам по големите канки вав пандиза.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар