chris написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Условна за Максим Стависки - БЕЗОБРАЗИЕ!!!
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Aко сте на неговото място- и вие ще поискате да се отървете от панделата, нали?Така си е...Проблема се напипа от някои форумци в предишните мнения- това е недостатъчната категоричност на Закона за тези престъпления в раздела им за ефективно наказание- от там трябва да се започне- от Депутатите в НС, които приемат Закона, а съдийте са малко или много субективни и затова не трябва да има такива разтегливи граници за каране пиян и смъртна злополука- от 3г. условно- до 15 г. ефективно!!!Това е недопустим абсурд.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:chris написа:а стига с тоя Стависки беBravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:kiro_of_the_day написа:chris написа:а стига с тоя Стависки бе
Коментар
-
peho написа:chris написа:kiro_of_the_day написа:chris написа:а стига с тоя Стависки беBravo 1.6 16v
Коментар
-
И аз не давам ама ей на до къде сме го докарали.. факт. Кой е виновен не знам ама пак ше кажа - оправия няма според мен.Яйде лека нощ, че ми се доспа, а и с такива теми избягвам да се затормозявам )едит: всъшност давал съм, знаеш колко съм давал по болници например. И ти си давал.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:......едит: всъшност давал съм, знаеш колко съм давал по болници например. И ти си давал.
Коментар
-
peho написа:chris написа:......едит: всъшност давал съм, знаеш колко съм давал по болници например. И ти си давал.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Е то това,което го дадох като пример за в болницата,се случи преди 8-9 години,от тогава за мой късмет не съм се занимавал с болници.А за така наречената от теб измет си напълно прав,това е изродщина човек да бере душа,а доктора да "преговаря" в това време с близките за "заплащането".Но ето един филм Sicko,който показва,че не е само при нас така(хората да умират,докато някои се намъдруват как да изкарат повече печалба,е не от рушвети като нашите,но все пак),навярно от там вземаме пример.
Коментар
-
Я малко пак да ме пооплюете но да си признаем честно едно нещо.Уж всички казвате ,че не давате рушвети на катаджиите а като се разгледат пуснатите теми ще видите ,че над 90% от тия с извършени нарушения вместо да си кажат че са сбъркали и повече няма да нарушават то почват да питат ,абе какво мога да направя та да не ми вземат книжката ,къде колко да дам да не ми вземат точките , как мога да ги съдя та да излеза аз прав и така нататък .. Все търсим да заобиколим закона, а искаме всички останали да го спазват . Не става така . Нали ???? :D :D :D
Коментар
-
Миналата седмица в Пирогов е имало тайно наддаване за становището по една епикриза от която зависи изхода на делото между страните - спечелилия е дал близо 5’000лв. за да пише в епикризата това, което наистина се е случило, в противен случай ще загуби делото за тежка телесна повреда...Нямам думи просто Набили са човека, лежал е в болница със счупено чене, ребо и там още някакви дребни травми, и накрая трябва да си плати за това, че казва истината
Коментар
-
u_bo
peho написа:...един филм Sicko,който показва,че не е само при нас така(хората да умират,докато някои се намъдруват как да изкарат повече печалба....
Коментар
-
коцев написа:Я малко пак да ме пооплюете но да си признаем честно едно нещо.Уж всички казвате ,че не давате рушвети на катаджиите а като се разгледат пуснатите теми ще видите ,че над 90% от тия с извършени нарушения вместо да си кажат че са сбъркали и повече няма да нарушават то почват да питат ,абе какво мога да направя та да не ми вземат книжката ,къде колко да дам да не ми вземат точките , как мога да ги съдя та да излеза аз прав и така нататък .. Все търсим да заобиколим закона, а искаме всички останали да го спазват . Не става така . Нали ???? :D :D :DShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар