Престъпниците не бива да бъдат съжалявани.За мен той си е престъпник . Бил е спиран няколко километра преди мястото на катастрофата също за превишена скорост.Ако тогава го бяха проверили за алкохол и го бяха озаптили то днеска нямаше да има две жертви . Но нали е Ставийски нали е герой те му казват давай пак пълен напред . И той дава без да мисли за останалите .Сега ще ми се развиват теории ама на всеки може да се случи. Да може да се случи примерно на хлъзгав път ,на заледен участък не удържиш колата и направиш катастрофа и убиеш някого то тогава вече има смекчаващи вината доказателства. Но тук си е живо и то умишлено престъпление. Ако е имал малко ум в главата след като са го спрели и предупредили да кара по бавно то той е трябвало да си вземе бележка и да кара както останалите .Наказание най малко от 5 години в затвора трябваше да има за урок за останалите .Всички ще кажат : щом Ставийски го вкараха в затвора заради алкохол то на мене няма да ми се размине ако ме хванат. Така че страх лозе пази. Стига с тия компромиси.На депутата од ДПС почни нищо не му направиха за деянията извършени от него с колата му а по закон изгаряше за дълго време без книжка и точки. Но нали е депутат айде да му простим. И така компромис след компромис.Всички тия дето защитават Ставийски щяха да са на другото мнение ако жертвата беше човек от неговото семейство. Тогава щяха орталъка да ореват че не е наказан като трябва .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Условна за Максим Стависки - БЕЗОБРАЗИЕ!!!
Collapse
X
-
точно в случая ,героя ставийски си е престъпник !Към датата на катастрофата ,даже му се вееше мутрата по рекламите не край пил спаси живот и прочие (след това ги спряха ).да плаща там парите за момичето ,дано поне то се оправи ...да седи 1 година в затвора ,толкова му стига на тоя путьо ,а и тоя си е чист руснак ,къв Българин е къде са му мустаците деба пияницата ....фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Ако не беше пил нещата щяха да стоят по различен начин, но за жалост...Според мен това с условната присъда е компромисен вариант, но поне за показно на останалите джигити който се осмеляват да карат пияни, и на тези които си мислят, че с известна сума пари могат да си позволят да избегнат затвора трябваше да си го отнесе на максималната присъда. Жал ми е за Албена, която иначе е страхотен, добър и мил човек. Все пак живеем в България и тук всичко е възможно. Дано на никой не му се случва да е на мястото на Максим- не го защитавам ОПРЕДЕЛЕНО. А относно двата милиона, които е пойскало семейството на загиналото момче също мисля, че е цигания до голяма степен и до някъде възползване от трагичното положение което според мен е доста жалко. Това да караш пил е глупава постъпка защото освен твоят живот застрашаваш и живота на други хора- хора, които нямат нищо общо с теб с проблемите ти и прочее. Дано поне от това дело да са се стреснали тези, които се имат за безнаказани и свръх хора...
Коментар
-
kiler_4o написа:Аз пък го защитавам... защото и аз съм правил много глупости (не съм карал нито 1 път пил, но съм превишавал скоростта доста пъти, но само това...) ... Не го познавам, нито знам кой е ... знам само, че е известен и май се занимаваше с ... а ся де... даже не помня с какво, май кънки на лед ... или певец ли беше, не знам, както и да е... но според мен не заслужава постовете в темата по-горе... на всеки е възможно да се случи, дано да не се случи ...N.Y. State of Mind
Коментар
-
Аз пък искам да ви кажа, без да съм запознат изобщо със състоянието на момичето в кома (знам само, че е в кома), че според мен е много трудно, даже да не казвам невъзможно да се събуди Знам, че изглеждам черноглед песимист, но за съжаление ми минават и такива мисли през главата Знам, че медицината познава не малко случаи на събудили се от кома, но някак съм скептично настроен в конкретния случай ДАНО ДА ГРЕША Мисълта ми беше друга - исках теоретично да поставя въпроса, не за един отнет живот, а за два - какво ли ще е наказанието за Максим, ако обвинителния акт е за две убийства?!
Коментар
-
Мой приятел е работил дълги години на денонощна закусвалня в Созопол.Почти всяка сутрин в продължение на много лета е виждал следната картинка...Максим идва буквално залитайки, купува си 2 банички, качва се олюлявайки се на джипа и отпрашва...Това с тия 1.2 промила е смях, бил е пиян като гъз, какъвто и си е, и цялата държава го знае.Ако това беше нормална държава, 2 млади живота щяха да са спасени.Осен да му пожелаем някои ден да се случи същото с децата му, може би тогава ще разбере... Да е жив и здрав!.Според мен частично решение е показно убииство, примерно превъртял баща да го пречука, пък да го лежи после ако трябва. Така следващия пиян тъпанар ще се позамисли преди да се качи, щото дори да е наясно че със закона ще му се размине, пак може да го застигне... п.с. по горе някои колега предложи да закрием тази държава, аз съм за с 2 ръце!
Коментар
-
Sashe написа:Мой приятел е работил дълги години на денонощна закусвалня в Созопол.Почти всяка сутрин в продължение на много лета е виждал следната картинка...Максим идва буквално залитайки, купува си 2 банички, качва се олюлявайки се на джипа и отпрашва......Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз не знам, наистина ли ще се зарадвате, ако все пак вкарат Максим в затвора ? Аз няма да се зарадвам, нищо такова не може да ме зарадва. Ще се зарадвам истински, ако момичето в кома Мануела се оправи и горещо и искрено й го желая !Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Аз не знам, наистина ли ще се зарадвате, ако все пак вкарат Максим в затвора ? Аз няма да се зарадвам, нищо такова не може да ме зарадва. Ще се зарадвам истински, ако момичето в кома Мануела се оправи и горещо и искрено й го желая !Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
snake написа:Колко време в годината Максим прекарва в България, та твоя приятел ще го вижда всяка сутрин ?snake написа:- От колко "лета" Максим кара джип ? Ще се учудиш, ако разбереш от колко.?snake написа:- Как се връзват ежедневни изтощителни тренировки със системно поркане ?
Коментар
-
именно де един аршин, по-нагоре имаше примери на всевъзможни идиоти, които къркани до козирката затриват хора, цели семейства (примерно онова бившето ченге, дето на пешеходната пътека в кв. дружба остави на място майка, баща и дете пиях като гъз, или пък както казаха колегите на плиска или в подлеза на ндк, а в перник идиотката отсече главите на трима души буквално).НИКОЙ ОТ ТЕЗИ ХОРА НЕ Е ПОЛУЧИЛ ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА. та сега максим ли трябва да го осъдим ефективно. той не е по-различен от другите, само защото сме го виждали по телевизора. ако в другите случаи имаше ефективни присъди, а само в неговия условна, вече можехме да кажем БЕЗОБРАЗИЕ. просто държавата не се намесва в нито един подобен случай адекватно. максимовият случай не е прецедент, а е обичайна практика. може би сте съгласни, че това вече е безобразие и, просто такава е държавата. а държавата е такава каквито са хората. явно ние сме си говна отвсекъде.Fiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
Коментар
-
И между другото немалко известни българи изтрепаха хора по пътищата, някои от тях също след употреба на алкохол:Божидар Искренов, Кирил Маричков, Георги Калоянчев, Зам. министъра на транспорта, депутата от ВНС Иван Генов. Никой от тях не влезе в затвора...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар