sok1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Условна за Максим Стависки - БЕЗОБРАЗИЕ!!!
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
В Дженерали явно работят тъпаци. Да изтървеш такава златна възможност хем да направиш добро, хем най-добрата рекламна кампания за годината. Представяте ли си ако Дженерали бяха публично и безусловно поели цялостното лечение на Мануела какъв положителен ефект щеше да има върху отношението на народа към тях?! Според мен фирмата пропусна шанса си да се превърне в ’нашия застраховател’ за българина. Ако бях на мястото на шефовете им щях да уволня целия PR отдел.Бенатова, мяташе гюбеци като излови бащата на ротативките, айде тръгни срещу Дженерали ако ти стиска, кучко...пардон....хрътко!
Коментар
-
ls1 написа:В Дженерали явно работят тъпаци. Да изтървеш такава златна възможност хем да направиш добро, хем най-добрата рекламна кампания за годината. Представяте ли си ако Дженерали бяха публично и безусловно поели цялостното лечение на Мануела какъв положителен ефект щеше да има върху отношението на народа към тях?! Според мен фирмата пропусна шанса си да се превърне в ’нашия застраховател’ за българина. Ако бях на мястото на шефовете им щях да уволня целия PR отдел.Бенатова, мяташе гюбеци като излови бащата на ротативките, айде тръгни срещу Дженерали ако ти стиска, кучко...пардон....хрътко!
Коментар
-
2
И защо не виждам коментари как Бойко Борисов е наредил тази присъда? И ай след такива присъди как се влиза в Шенген и тн-щото тия в Европа не ги интересува как Кире майстора ме е прецакал с 5-10 лева а точно такива ,,решения,, -по,, съвест,, и по ,,право,,Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
Мисля че руснака си е изтърпял и има да изтърпява щетите от това престъпление. Това дело беше за пари по застраховката.Значи няма как да изискваш пари похарчени от теб и дошли от дарение че си се охарчил- няма начин.Който си мисли че като кара кола и няма начин да стане убиец на пътя даже и да не е пил- е олигофрен.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
КИМИ написа:Който си мисли че като кара кола и няма начин да стане убиец на пътя даже и да не е пил- е олигофрен.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Orcinus
topuzko написа:Да се похваля:Вече съм със "ново" ляво огледалоИ да се оплача:Никои колега не ме вижда като карам из София(то и аз не виждам)
Коментар
-
Искам да внеса малко пояснение по темата. Напълно осъзнавам колко е деликатен случая, и мога само бегло да си представя каква травма е той за Мануела и близките ѝ. Обаче, практиката в подобни ситуации постановява, че застрахователната компания трябва да изплати на пострадалите постановеното от съда обезщетение. В конкретния случай, до колкото помня, то беше изплатено от Стависки веднага след делото, 80 000 лв., ако не бъркам, дори без да го обжалва. Така че, де юре, Мануела се счита за обезщетена, колкото и цинично да звучи, имайки предвид колко струва лечението ѝ, и съда точно това е постановил. При всяко искане за щета пострадалия декларира, че не е получил обезщетение, което, предвид публичността на казуса, семейство Горсови няма как да направи. Даже Стависки може да си потърси парите, които е платил, от застрахователната компания, както и вероятно е направил, защото именно това е смисъла на тази застраховка. По информацията от медиите това е единствения извод, който може да се направи. Странно е защо адвокатите на Мануела не са ги предупредили, или, може би, има нещо, което се премълчава. Далеч съм от мисълта да адвокатствам на Дженерали, които, в частта си "Автомобилно застраховане" са ... да се изразя деликатно, изключително трудни, според опита, който имам с тях.
Коментар
-
tomny написа:Искам да внеса малко пояснение по темата. Напълно осъзнавам колко е деликатен случая, и мога само бегло да си представя каква травма е той за Мануела и близките ѝ. Обаче, практиката в подобни ситуации постановява, че застрахователната компания трябва да изплати на пострадалите постановеното от съда обезщетение. В конкретния случай, до колкото помня, то беше изплатено от Стависки веднага след делото, 80 000 лв., ако не бъркам, дори без да го обжалва. Така че, де юре, Мануела се счита за обезщетена, колкото и цинично да звучи, имайки предвид колко струва лечението ѝ, и съда точно това е постановил. При всяко искане за щета пострадалия декларира, че не е получил обезщетение, което, предвид публичността на казуса, семейство Горсови няма как да направи. Даже Стависки може да си потърси парите, които е платил, от застрахователната компания, както и вероятно е направил, защото именно това е смисъла на тази застраховка. По информацията от медиите това е единствения извод, който може да се направи. Странно е защо адвокатите на Мануела не са ги предупредили, или, може би, има нещо, което се премълчава. Далеч съм от мисълта да адвокатствам на Дженерали, които, в частта си "Автомобилно застраховане" са ... да се изразя деликатно, изключително трудни, според опита, който имам с тях.
Коментар
-
Според мен руснака трябва да съди полицаите, които са го спрели минути преди катастрофата и пак са го пуснали. Тяхната вина никъде не се споменава, защо ли?! Доколкото знам Максим е платил 25 000лв отгоре отсъденото от съда, като жест. Няма да кажа че е достойно за уважение, щото белата той си я направи. Все пак единственото за което се възползва от смотаното ни законодателство е да не влезе в затвора, за което не мога да го обвиня, всеки има право да пази задника си.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар