Sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Условна за Максим Стависки - БЕЗОБРАЗИЕ!!!
Collapse
X
-
Immortal написа:Още ли искате да живеят децата ви в България?!?!?!?!?!??!?!Това не е държава, не е и кенеф... това е по-лошо.Позор!!!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Винаги съм искал децата ми да живеят в България! Но май България не иска това...Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Ще повърна.Винаги съм знаел, че Максим няма да го осъдят, но не съм и предполагал, че накрая ще трябва да му плащат. Аз за себе си вече съм решил, че заминавам да живея на друго място. Някак си, не искам някой ден, някой напит и известен да блъсне детето ми и накрая да му дължа 20 бона за услугата. Супер скапана държава и нагла, и гадна, и безперспективна.
Коментар
-
Срам ме е че съм българин.България не е държава, тя е клоака и обслужва и защитава интересите на богатите и известните "силните на деня", както обичат да ги именуват "медиите".п.с. "Интереса клати феса" както се казва .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Не се стърпявам вече. Току що един дебил по ТВ поклащайки доволно лайняното си туловище "обясняваше" на нас низшите, че това решение на съда може да не е хуманно, но пък е било правно обосновано...Алонкоу, ако такова ще да ни е правото да ти е_а и системата... ПС: За секунда някой поставял ли се е на мястото на близките на това момиче. Аз на тяхно място бих имал само един избор. Не искам да го изричам дори, но определено си мисля, че пушката ми ще бъде по - справедлива от съда...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Мотивите на тая... трудно ми е да я нарека "съдия" са меко казано "смешни".Т.е., ако ти си събрал от твои приятели пари да си покриеш лечението - виновникът (респ. неговият застраховател) не ти дължи обезщетение!?!?!Според мен, а и според нормалното право, между двете неща няма нищо общо. И турското правосъдие не се е гаврило така с Българския народ!!!
Коментар
-
Immortal написа:Въпреки, че Застрахователят няма вина, поне не и видима.Винаги такива обезщетения минават през дело, ....Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар