Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Условна за Максим Стависки - БЕЗОБРАЗИЕ!!!
Collapse
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
ls1 написа:Мда, то и Милен Велчев отговаря така като го питат за обръщането на дълга в евро - ’Тая тема е много дъвкана, дайте да не се занимаваме с нея’. А родата му дигаше хотел след хотел...Стига с тая къса паметTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Проблема е че благодарение на известността си задвижи лостове за да се отърве с потупване по рамото. Смешно е да се говори за завист към шампион по фигурно пързаляне в България, след като за 90% от населението такъв=гей. За това че е унищожил живота на две семейства имат вина и тези които не са го спрели (особено полицаите!), но отговорността (!) си е негова, и след като се е качил на колата пиян трябва да си понесе отговорността. А не ’а, че аз кфо съм виновен, вие що не ме спряхте като ме видяхте’. Да не говорим че е бил лице на кампания против шофирането след употреба на алкохол! Нали?Винаго ми е било чудно каква е тая позиция, някой убие друг, независимо по какви причини, и моментално се казва ’Мдаааа, човека си е умрял, не можем да го върнем, дай да видим какво да направим че да не унищожим живота и на убиеца’. А това е масово в тая държава. И не само за убийствата. Пълен абсурд!
Коментар
-
А представете си умрелия да е от вашето семейство......ще искате ли условна?С тази негова наглост и показ на незаинтерисованост към случая(когато го пуснаха след няколко дни или седмици пиеше по дискотеките сякаш е дънкан маклауд),нямам думи за неговото наказание."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
До колкото разбрах и завоя ще кръстят на негово име. Казаха, че ще сложат и някакви перли в маркировката на завоя. Тези дни минавах няколко пъти от там и наистина беше сменена маркировката, но слагаха от тези котешките очета които са през един метър. Не минах по тъмно за да видя дали и маркировката свети.
Коментар
-
http://news.ibox.bg/news/id_707434263и какво ставатози човек вози приятел , прави ПТП и е в пандизаа Ставийски трепе непознат и осакятава втори и условна
Коментар
-
Immortal написа:Проблем на българския съд е факта, че не се работи с прецеденти, а всеки съд си съди както си намери за добре съдията. Не може за едно и също престъпление различни съдилища да дават коренно различни присъди.Но за това не са виновни съдиите, а така е направен закона.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар