Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Условна за Максим Стависки - БЕЗОБРАЗИЕ!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

peho написа:
    Новата новина от днес:Отново! Стависки зад воланаСветовният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки беше сниман в Русия да се качва на шофьорското място в червено "Ауди". Клипът, на който се вижда как Максим се качва в колата, е качен на руския сайт life.ru.Макар видеоматериалът да завършва точно в момента, в който Максим затваря вратата на "Ауди"-то, по всичко личи, че именно той ще управлява автомобила, тъй като до него e седнала актрисата Татяна Арнтголц, новата любима на Максим, заради която се твърди, че той ще изостави Албена Денкова.През август 2007-ма Стависки причини тежка катастрофа в пияно състояние, при която загина едно момче, а 19-годишната Мануела Горсова продължава да се лекува, след месеци кома, в Израел. Стависки беше осъден на 2 години и 6 месеца, условно.Световният шампион беше лишен и от правото да управлява автомобил за срок от 4 години. Отворен остава въпросът защо при това положение Максим Стависки има право да кара кола в Русия. На 24 септември предстои Върховният съд да вземе окончателно решение по делото за катастрофата.Оригинала: http://www.dnes.bg/article.php?id=57055
    И аз точно това гледах в момента...Тоя боклук, трябва да бъде наказан най-накрая... писна ми да гледам колко нещастна е тая държава...
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Някъде четох че забраната да кара кола 4 години важи само за в България.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Наказание "забрана за управляване на автомобил" няма. Има "отнемане на шофьорската книжка". Ако са му отнели българската такава, нищо не му пречи да си кара с руската, ако има.Въпреки че е много цинично. И въпреки, че според мен заслужава да седи на топло дълго време. ДОри само за това, че пак сяда зад волана.

Коментар

Абе българска му работа и правосъдна система .
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

аз като предложих да го изнасилиме тоя руски пияница ,ме обявиха за краен Нищо сега като убие още някой и в Русия ,ще се пресели в Англия
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Мен много ме дразни, че за Иван от Сблъсък нищо не казаха по БТВ или аз съм пропуснал?
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Абе мен Иван толкова не ме дразни - пил - пил, причинил имуществени щети - добре. Ще са му написали акт, взели са му точки, платил си е каквото трябва - в крайна сметка, за шастие няма пострадали! Това е най-важното. Не че го оправдавам, просто си е понесъл отговорността по закон, или ще си я понесе.Мен ме вбесява дето онзи убиец Стависки е на свобода!!! Мамка му...
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

style34 написа:
                  Мен много ме дразни, че за Иван от Сблъсък нищо не казаха по БТВ или аз съм пропуснал?
                  Е, какво значение има, като те се базикат с това нещо в предаването си, все едно не е направил катастрофа пиян, а се е изпуснал в гащите!
                  gantcho написа:
                  Мен ме вбесява дето онзи убиец Стависки е на свобода!!! Мамка му...
                  Мина ми през главата идея да направим подписка срещу смешната присъда на това говедо. Да се разпространи из всички форуми, чрез срещи да се съберат подписи и да се внесат в прокуратурата. Струва ми се обаче, че няма да има полза...
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                    style34 написа:
                    Е, какво значение има, като те се базикат с това нещо в предаването си, все едно не е направил катастрофа пиян, а се е изпуснал в гащите!
                    gantcho написа:
                    Мен ме вбесява дето онзи убиец Стависки е на свобода!!! Мамка му...
                    Мина ми през главата идея да направим подписка срещу смешната присъда на това говедо. Да се разпространи из всички форуми, чрез срещи да се съберат подписи и да се внесат в прокуратурата. Струва ми се обаче, че няма да има полза...
                    разбира се ,че няма да има полза ,че нали това е "любимецът" на България ,пияндурник ебати наглото копеле е това,участва в кампанията ,кара после пил , прави се на ощипана госпожичка през цялото време ,даже после поръчват и репортаж за бащата на момичето .Не знам кой още не се е огъзил да го защитаваГрях ми на душата ,че го казвам ,ама трябва ли да газят и да убиват децата на тия ,дето зависи спазването на смешните ни закони за да се промени нещо .
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Както каза Дим Дуков в предишния брой на Бай брадър: "..ти си една руска свиня...." това бих му го казал в очите и на Максимчето, да го любя в задния двор РАЗСТРЕЛ ЗАСЛУЖАВА!!!
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Те двете лекета от Сблъсък иначе са много по инициативите - оправи си сам фасадата и тем подобни глупости, иначе те като се о*ерат и голям майтап - нищо работа, че карал пил, то можеше вместо в камион да блъсне и някой с велосипед ама те нали са много велики тия, а и най-голямата им гордост е колко много пият. Да не забравяме, че Максимчо се хвалеше преди катастрофата как обичал да настъпва газта. Пак нещата отиват към това, че държавата е скапана във всяко едно отношение и всичко е наопаки. Вместо тоя да лежи 15 години в затвора, той си живее най-спокойно без никой да го притеснява.
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Червено ауди е новият избор на шампиона камикадзеМаксим натиска газта в МоскваВади си руска книжка, за да прескочи забраната да шофираПочерпеният Стависки помете две коли с черния "Хамър" Фотоархив СТАНДАРТМаксим Стависки e загърбил кошмара от преживяната катастрофа и го е ударил на живот в Москва. Това разказаха приятели на световния шампион по повод публикуваните кадри в руското електронно издание life.ru. На тях фигуристът яхва ново червено "Ауди", с което фучи по московските улици. Стависки остана без шофьорска книжка, след като пиян премаза с джипа си две коли край Ропотамо на 5 август 2007 г. Катастрофата отне живота на 23-годишния Петър Петров, а спътничката му Мануела Горсова изпадна в кома. 19-годишното момиче все още не може да се възстанови от травмата и в момента се лекува в Израел. Преживяното не отказа Максим от любовта към високите скорости. Той си е извадил руска шофьорска книжка и напълно законно кара в родината си, разказаха пред "Стандарт" познати на шампиона. Издадената от българския съд забрана за Стависки да управлява автомобил важи само за страните от Евросъюза, обясниха юристи. След приключването на последното заседание по делото му през май Максим e заминал за Москва. Там шампионът отново е изкарал шофьорските курсове и е взел документ за правоуправление без проблем. "Той по-скоро може без жени, но не и без коли", твърдят близки до фигуриста. От МВР коментираха, че Максим не е извършил нищо незаконно. "Намерил си е вратичка как отново да седне зад волана и от България с нищо не можем да му попречим", заяви пред "Стандарт" инспектор от КАТ.От суеверие Максим все пак е сменил марката в Русия. Край Ропотамо той връхлетя със своя джип "Хамър" върху движещите се насреща "Ауди" и "Хонда". Пред приятелите си в Москва Стависки често се оплаквал, че от национален герой станал най-мразеният в България след катастрофата. Световният първенец отказвал да обсъжда и съдебната одисея по делото за катастрофата. Фигуристът отърва затвора и се измъкна с условна присъда за 2,5 години. Стависки трябваше да заплати и 90 000 лв. кръвнина на семейството на убития Петър и още 80 000 - за ранената Мануела. На 24 септември присъдата на Бургаския апелативен съд от 7 май тази година обаче ще бъде обжалвана от родителите на ранената Мануела. Бащата на момичето Красимир Горсов обаче се прочу, като профука над 100 бона от парите за лечението на дъщеря си из столичните казина. Мнозина заподозряха, че изобличителните кадри с Горсов са по сценарий на приятели на Максим.http://paper.standartnews.com/bg/art...article=247480
                          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

най-лошото в случая е, че е супер арогантенне стига че отърва панделата, а и намери начин пак да кара кола
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Стависки има книжка... руска, изгората му пък катастрофираМаксим Стависки няма забрана за шофиране на територията на Руската федерация, съобщи адвокатът му Росен Кожухаров."Стависки има отнета шофьорска книжка от органите на КАТ, но това е принудителна административна мярка. Тя не намира автоматично приложение на територията на Русия", каза Кожухаров пред Дарик радио.Адвокатът напомни, че срещу Стависки все още няма влязла в сила присъда.На въпрос дали информациите и клипът с фигуриста, който се готви да седне зад волана на червено "Ауди", могат да повлияят върху решението на съда у нас, Кожухаров отговори, че се надява това да не се случи. "Имам уверението на Албена Денкова, която е в Москва, че Максим ще се яви на делото на 24 септември във Върховния съд", каза още Кожухаров.Междувременно новата изгора на фигуриста Татяна Арнтголц катастрофира с автобус в Свредловска област, на път за театрално представление, в което актрисата участва, съобщава руският сайт klops.ru.Заедно с нея пътували още 12 гастролиращи актьори, като девет от тях са пострадали.Полицията съобщава, че причината за катастрофата е невъзможността на шофьора да отреагира на създалата се ситуация - автобусът излязъл с висока скорост извън пътното платно и се преобърнал в канавка.Към момента няма яснота за състоянието на Арнтголц.Цитата е от: http://www.dnes.bg/article.php?id=57113

Коментар

van_dal написа:
                                Както каза Дим Дуков в предишния брой на Бай брадър: "..ти си една руска свиня...." това бих му го казал в очите и на Максимчето, да го любя в задния двор РАЗСТРЕЛ ЗАСЛУЖАВА!!!
                                Ако бях на мястото на близките на Мануела, недай боже, щях да го заколя собственоръчно. То е ясно, че правосъдието е абсолютен фарс, затова - "Правя каквото трябва, пък да става каквото ще!" Ако някой убие член на семейството ми, няма да мога да живея, докато той се разхожда на свобода!
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X