peho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Условна за Максим Стависки - БЕЗОБРАЗИЕ!!!
Collapse
X
-
Наказание "забрана за управляване на автомобил" няма. Има "отнемане на шофьорската книжка". Ако са му отнели българската такава, нищо не му пречи да си кара с руската, ако има.Въпреки че е много цинично. И въпреки, че според мен заслужава да седи на топло дълго време. ДОри само за това, че пак сяда зад волана.
Коментар
-
Абе мен Иван толкова не ме дразни - пил - пил, причинил имуществени щети - добре. Ще са му написали акт, взели са му точки, платил си е каквото трябва - в крайна сметка, за шастие няма пострадали! Това е най-важното. Не че го оправдавам, просто си е понесъл отговорността по закон, или ще си я понесе.Мен ме вбесява дето онзи убиец Стависки е на свобода!!! Мамка му...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
style34 написа:Мен много ме дразни, че за Иван от Сблъсък нищо не казаха по БТВ или аз съм пропуснал?gantcho написа:Мен ме вбесява дето онзи убиец Стависки е на свобода!!! Мамка му...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:style34 написа:Мен много ме дразни, че за Иван от Сблъсък нищо не казаха по БТВ или аз съм пропуснал?gantcho написа:Мен ме вбесява дето онзи убиец Стависки е на свобода!!! Мамка му...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Те двете лекета от Сблъсък иначе са много по инициативите - оправи си сам фасадата и тем подобни глупости, иначе те като се о*ерат и голям майтап - нищо работа, че карал пил, то можеше вместо в камион да блъсне и някой с велосипед ама те нали са много велики тия, а и най-голямата им гордост е колко много пият. Да не забравяме, че Максимчо се хвалеше преди катастрофата как обичал да настъпва газта. Пак нещата отиват към това, че държавата е скапана във всяко едно отношение и всичко е наопаки. Вместо тоя да лежи 15 години в затвора, той си живее най-спокойно без никой да го притеснява.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Червено ауди е новият избор на шампиона камикадзеМаксим натиска газта в МоскваВади си руска книжка, за да прескочи забраната да шофираПочерпеният Стависки помете две коли с черния "Хамър" Фотоархив СТАНДАРТМаксим Стависки e загърбил кошмара от преживяната катастрофа и го е ударил на живот в Москва. Това разказаха приятели на световния шампион по повод публикуваните кадри в руското електронно издание life.ru. На тях фигуристът яхва ново червено "Ауди", с което фучи по московските улици. Стависки остана без шофьорска книжка, след като пиян премаза с джипа си две коли край Ропотамо на 5 август 2007 г. Катастрофата отне живота на 23-годишния Петър Петров, а спътничката му Мануела Горсова изпадна в кома. 19-годишното момиче все още не може да се възстанови от травмата и в момента се лекува в Израел. Преживяното не отказа Максим от любовта към високите скорости. Той си е извадил руска шофьорска книжка и напълно законно кара в родината си, разказаха пред "Стандарт" познати на шампиона. Издадената от българския съд забрана за Стависки да управлява автомобил важи само за страните от Евросъюза, обясниха юристи. След приключването на последното заседание по делото му през май Максим e заминал за Москва. Там шампионът отново е изкарал шофьорските курсове и е взел документ за правоуправление без проблем. "Той по-скоро може без жени, но не и без коли", твърдят близки до фигуриста. От МВР коментираха, че Максим не е извършил нищо незаконно. "Намерил си е вратичка как отново да седне зад волана и от България с нищо не можем да му попречим", заяви пред "Стандарт" инспектор от КАТ.От суеверие Максим все пак е сменил марката в Русия. Край Ропотамо той връхлетя със своя джип "Хамър" върху движещите се насреща "Ауди" и "Хонда". Пред приятелите си в Москва Стависки често се оплаквал, че от национален герой станал най-мразеният в България след катастрофата. Световният първенец отказвал да обсъжда и съдебната одисея по делото за катастрофата. Фигуристът отърва затвора и се измъкна с условна присъда за 2,5 години. Стависки трябваше да заплати и 90 000 лв. кръвнина на семейството на убития Петър и още 80 000 - за ранената Мануела. На 24 септември присъдата на Бургаския апелативен съд от 7 май тази година обаче ще бъде обжалвана от родителите на ранената Мануела. Бащата на момичето Красимир Горсов обаче се прочу, като профука над 100 бона от парите за лечението на дъщеря си из столичните казина. Мнозина заподозряха, че изобличителните кадри с Горсов са по сценарий на приятели на Максим.http://paper.standartnews.com/bg/art...article=247480FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Стависки има книжка... руска, изгората му пък катастрофираМаксим Стависки няма забрана за шофиране на територията на Руската федерация, съобщи адвокатът му Росен Кожухаров."Стависки има отнета шофьорска книжка от органите на КАТ, но това е принудителна административна мярка. Тя не намира автоматично приложение на територията на Русия", каза Кожухаров пред Дарик радио.Адвокатът напомни, че срещу Стависки все още няма влязла в сила присъда.На въпрос дали информациите и клипът с фигуриста, който се готви да седне зад волана на червено "Ауди", могат да повлияят върху решението на съда у нас, Кожухаров отговори, че се надява това да не се случи. "Имам уверението на Албена Денкова, която е в Москва, че Максим ще се яви на делото на 24 септември във Върховния съд", каза още Кожухаров.Междувременно новата изгора на фигуриста Татяна Арнтголц катастрофира с автобус в Свредловска област, на път за театрално представление, в което актрисата участва, съобщава руският сайт klops.ru.Заедно с нея пътували още 12 гастролиращи актьори, като девет от тях са пострадали.Полицията съобщава, че причината за катастрофата е невъзможността на шофьора да отреагира на създалата се ситуация - автобусът излязъл с висока скорост извън пътното платно и се преобърнал в канавка.Към момента няма яснота за състоянието на Арнтголц.Цитата е от: http://www.dnes.bg/article.php?id=57113
Коментар
-
van_dal написа:Както каза Дим Дуков в предишния брой на Бай брадър: "..ти си една руска свиня...." това бих му го казал в очите и на Максимчето, да го любя в задния двор РАЗСТРЕЛ ЗАСЛУЖАВА!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар