Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Велосипед във Фиат

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Велосипед във Фиат

    Здравейте!Замислил съм пак да купувам байк, след като през зимата на 2006 ми откраднаха стария, като имам идеята да го вкарвам в багажника на колата, и евентуално, да сгъвам задните седалки, ако не стига мястото.Във връзка с това, искам да попитам хората, които имат такива, какви са размерите на вашите байкове.Направих една страница, чрез която бих се радвал да ми дадете някакви ориентировъчни размери (с точност до 10-на сантиметра, примерно).Също, бих се радвал да споделите опит, ако някой е закрепвал такова животно в кола.Благодаря предварително.

    #2
    По-добре си купи багажник за колело. Не са скъпи и стават перфектно за хечбек - ако се съди по аватара ти си с Браво.Тва със сгъването на седалките е голяма хуйня, особено за да навреш колело.Оп.. забравих, утре ще си премеря колелото (Драг, Хакер) и ще попълня страничката.
    Bravo 1.6 16v

    Коментар


      #3
      chris написа:
      По-добре си купи багажник за колело. Не са скъпи и стават перфектно за хечбек - ако се съди по аватара ти си с Браво.Тва със сгъването на седалките е голяма хуйня, особено за да навреш колело.
      А къде мога да намеря такъв багажник? Къде се разполагат по принцип такива багажници, отгоре върху колата ли?Ако може да ме насочиш към магазин или сайт със снимки/цени.Иначе съм с Браво, да.

      Коментар


        #4
        Разгледай тук:http://www.mtb-bg.com/reklama/Veloma...ia_Peruzzo.pdf Магазините са Веломания, но предполагам навсякъде можеш да намериш, дори в Метро, Практикер и т.н.http://e-shop.screambikes.tobulgaria...roducts_id=668
        Bravo 1.6 16v

        Коментар


          #5
          Благодаря

          Коментар


            #6
            Почти във всеки магазин за Велосипеди и части за велосипеди има такива багажници. Аз лично съм виждал на орлов мост (до PCSTORE) но не мога да ти го обясня... горе долу ако караш в локалното по цариградско в посока центъра, след това локалното свършва и завива на дясно и ти продължаваш по него (надясно), пресичаш една-две улички и там някъде беше магазина. Другия, който съм виждал е до Плиска: като застанеш с лице срещу хотела, тръгваш надолу по уличката, която му се пада от дясно... и там някъде....

            Коментар


              #7
              да вкараш велосипед в браво си е голяма играчка, а и ако не махнеш някоя от каплите незнам дали въобще ще стане... наистина се замисли за багажник, ако често ти се налага да превозваш велосипеда си.
              "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
              (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

              Коментар


                #8
                Гледай да не е тъкъв с пластмасово рамо че...яко лесно се трошат, пък и ще ти останат белези по колата...На моята леко се пообели багажника след 3 колела на него. Просто изпусна рамото.
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

                Коментар


                  #9
                  Бравото е малка кола, не мисля че може да побере цял велосипед, наистина ще ти трябва специализиран багажник за тази цел. Между другото в багажника на Опел кадет седан съм побирал съветски велосипед "Минск" - колелото се разполага по диагонал, кормилото се завърта на една страна и се събираше точно до сантиметър.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                  Коментар


                    #10
                    Багажник............

                    Специално багажници за всякакви колела и аксесоари:Калокомерс 9549606 Тотлебен 67 в близост до магазин Шкода.Между Нестеров и Пирогов.

                    Коментар


                      #11
                      snake написа:
                      Бравото е малка кола, не мисля че може да побере цял велосипед
                      Честно да ти кажа събира се, ама и аз не знам как. Първият път го събрах, после ми се наложи втори път ама ядец. Явно първият път съм приложил някакво моментно инженерно мислене, но за съжаление втори път не можа да ме споходи Е, сигурно ще влезне пак де, ама си е играчка!
                      Bravo 1.6 16v

                      Коментар


                        #12
                        С помоща и инженерното мислене на приятелката ми,се събраха и двете колела за прехода София-Варна! Ако трябва-съветвайте се с приятелките си!Ако не-даваме акъл срещу съответното заплащане!
                        THE DRUMMER!!!

                        Коментар


                          #13
                          Събира се без проблем едно колело в Браво. Щом се събира в Делтата...Но все пак и аз предпочитам да е на отделен багажник...

                          Коментар

                          Working...
                          X