Здравейте!Замислил съм пак да купувам байк, след като през зимата на 2006 ми откраднаха стария, като имам идеята да го вкарвам в багажника на колата, и евентуално, да сгъвам задните седалки, ако не стига мястото.Във връзка с това, искам да попитам хората, които имат такива, какви са размерите на вашите байкове.Направих една страница, чрез която бих се радвал да ми дадете някакви ориентировъчни размери (с точност до 10-на сантиметра, примерно).Също, бих се радвал да споделите опит, ако някой е закрепвал такова животно в кола.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Велосипед във Фиат
Collapse
X
-
chris написа:По-добре си купи багажник за колело. Не са скъпи и стават перфектно за хечбек - ако се съди по аватара ти си с Браво.Тва със сгъването на седалките е голяма хуйня, особено за да навреш колело.
Коментар
-
Разгледай тук:http://www.mtb-bg.com/reklama/Veloma...ia_Peruzzo.pdf Магазините са Веломания, но предполагам навсякъде можеш да намериш, дори в Метро, Практикер и т.н.http://e-shop.screambikes.tobulgaria...roducts_id=668Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Почти във всеки магазин за Велосипеди и части за велосипеди има такива багажници. Аз лично съм виждал на орлов мост (до PCSTORE) но не мога да ти го обясня... горе долу ако караш в локалното по цариградско в посока центъра, след това локалното свършва и завива на дясно и ти продължаваш по него (надясно), пресичаш една-две улички и там някъде беше магазина. Другия, който съм виждал е до Плиска: като застанеш с лице срещу хотела, тръгваш надолу по уличката, която му се пада от дясно... и там някъде....
Коментар
-
да вкараш велосипед в браво си е голяма играчка, а и ако не махнеш някоя от каплите незнам дали въобще ще стане... наистина се замисли за багажник, ако често ти се налага да превозваш велосипеда си."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Бравото е малка кола, не мисля че може да побере цял велосипед, наистина ще ти трябва специализиран багажник за тази цел. Между другото в багажника на Опел кадет седан съм побирал съветски велосипед "Минск" - колелото се разполага по диагонал, кормилото се завърта на една страна и се събираше точно до сантиметър.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Бравото е малка кола, не мисля че може да побере цял велосипедBravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар