Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето така се пише тема ?!? Нашите рими са неповторими..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

JO_666 написа:
    Ето това направо ме уби:
    e добре де ще се пробвам: Уж бмв-та караме страшници а май ще излезе че сме с нежни душици
    Или това:
    Тая тема определено стана яка, но по канчетата някой ще ни трака.
    Space Star 1.9 DID

Коментар

Аз ли съм тъп -нищо не мога да измисля
      cinq 16V, Delta 1 2.0

Коментар

Хайде хора вий мислете,бързо рими съчинене.А дано и наща тема,да нарастне по обема.Джантите му май ще продадем,без даже и да разберем.Тая рима току тъй сега измислих,без много много да му мислих.ПП: Браво и на нашия колега Gamma, който е поздравил колеги те от БМВ форума! Надявам се ми позвoли да го цитирам:[quote:cc1469f8fd]То и аз съм пришалец, и по джанти не съм спец. Карам си Фиат Мареа но за нея аз милея. Не е
        Space Star 1.9 DID

Коментар

Мноооого, много яко се е получило. А този потребител направо ...много интересно... :D
          Прикачени файлове
          M-Benz E 250 TD 150hp
          M-Benz 200d 75 hp
          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Поет в форума ще се намери, а може и с Вазов да се мери.Ще тръгнат римите момчета,ако почнем ги от Фиат БарчетаЗа Браво и Марея ще се заговори, за дизел и бензин пак ще се поспори,На кои колата по красива, и на кои жената по игрива.В форума любим рима ще редим, щома на черата до БМВ страх ни е да се подредим.Ала има и смелчаци тука, дето от нищо не им пука, конкурента ще згазят и на клуба ще покажат че не с рима сме вилики ами и по гонките не сме тихи
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

msotiroff написа:
              Мноооого, много яко се е получило. А този потребител направо ...много интересно... :D
              Колеги това съм аз! Просто добавих долна черта, защото потреб. име беше заето! А това с тези цифри как се получи и аз не знам! :D
              Space Star 1.9 DID

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                Поет в форума ще се намери, а може и с Вазов да се мери.Ще тръгнат римите момчета,ако почнем ги от Фиат БарчетаЗа Браво и Марея ще се заговори, за дизел и бензин пак ще се поспори,На кои колата по красива, и на кои жената по игрива.В форума любим рима ще редим, щома на черата до БМВ страх ни е да се подредим.Ала има и смелчаци тука, дето от нищо не им пука, конкурента ще згазят и на клуба ще покажат че не с рима сме вилики ами и по гонките не сме тихи
                Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

Slavi_Lancia написа:

Коментар

Ето и една случка с едно Ауди 1.8Е !!!На България Бравчо се ндъха Аудди по-мощно да издуха.По душата му тои полазии Бравчо се опита да засрами. По платната тои летеше, а Аудито след него пъхтеше.До НДК Бравчо го наказа и гордо си отдъхна с високо вдигната глава !!! :D

Коментар

Ооо, колеги, тази тема е и тук,сякаш е на скуката напук.Веселушки мислим, ред след ред,кой, от кой е по-поет.От БМВ-тата съм аз в захлас,обява-чудо беше таз.Признавам стихчетата им от раз,защото виждам, че са много в час.Но гледам, че развива се добре,и нащо стихо-форумно поле.Надявам се и занапред,всичко да е пак в коплет.Напускам темата сега,но веселбата продължавам да следя.До скоро писане на всички,ви казвам с весели очички.

Коментар

Да кажа в тоз вечерен часмалко за великата поемакоято с интерес прочетох азв баваро-форумската темаи останах във захлас...За Пунто се оглеждам ази форума на Фиат-БеГепреглеждам час по часпоглеждам и мобайл-БеГес ценичките да влезна в час...пунтАта малки са колицино струват мъничко парициза разлика от скъпите баваркикоито искат много дойче маркидебели пачки хилядаркино иначе са точиларки...Това от Бат’ Цецо

Коментар

Хе-хееее колеги страшни сте Хайде вече някой да промени заглавието на темата - например "Нашите рими са неповторими..."

Коментар

batececo написа:
                            Да кажа в тоз вечерен часмалко за великата поемакоято с интерес прочетох азв баваро-форумската темаи останах във захлас...За Пунто се оглеждам ази форума на Фиат-БеГепреглеждам час по часпоглеждам и мобайл-БеГес ценичките да влезна в час...пунтАта малки са колицино струват мъничко парициза разлика от скъпите баваркикоито искат много дойче маркидебели пачки хилядаркино иначе са точиларки...Това от Бат’ Цецо
                            Хубаво Пунто си вземии с малкия красавецти на нас се похвали.В Мобиле не го търсивъв Фиат- БГ го дирии от колега го земи !!!Във Фиат-БГ ще го нмериш тина много добри пари,глезено и обслужено дори !!!

Коментар

Бате Цецо що такадириш дълго ти колаграбай квото ти харесваняма кой да те калесваКупуването на колачисто ТОТО е играможе лошо да изглеждати не гледай изпод веждаХубаво прегледай всичков джоба с чичкото-паричкои ако боята е проблемазначи много страшно нЕма.Мотора гледай ти да мъркаобороти да не бъркаспирачките да хващат здравои окачване коравоЕлектрониката да работии всичкото да светиКлючове да има трида не мръзнеш посред зима тиАко нещо пък й иманас зат’ва ни бивасъвет безплатен ще получишчасти евтинко ще купишАйде давай и наслуканека гази те сполука
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

карам старата каручкадизелова опелушкаче ръждицата я погнаи не мога да и смогнада купувам чарколяции да търся майсторацида ремонтират дизеляцибързо аз не ще купуваминак с майстори ще другарувамза дизел веч’ не ща да чувамвсичко ще прегледам азта да не рева час по часможе месеци да минатпо пазари, автокъщиче не става само вкъщии жената ще се мръщиПък и книжката да върнатче света ми - преобърнат:лоши чичковци от КАТлятос писаха ми актколко много ме е ядкнижката ми те отнеханямам никаква утеха

Коментар

Working...
                                X