Хора четете какво подписвате! ако ще и 10 стр да са четете внимателно, питайте, ако трябва с юрист се консултирайте и тогава подписвайте! сами виждате, неправилно положен подпис до какво води!в банкиге си е пълен комунизъм, но освен че събират пара за всяко действие и да мамят.. на прокурор веднага!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В ДСК Пазарджик са мошеници и крадци !
Collapse
X
-
Аз пък си изтеглих моя детски влог преди няколко години. Дядо ми (бог да го прости) навремето си е вкарвал редовно не малки суми, но поради деноминации и т.н. взех около 7.50 лвFiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
Документи се четат - задължително. Пари дори на улицата намерени се броят - задължително. Това ме е учила мама, това и правя. Не ми пука, че касиерката ме гледа насмешливо - преброявам парите 3 пъти и 3 пъти ги проверявам истински ли са - няма значение от валутата. Пачите на опашката - недоволстват, ами да го духат, аз знам, че при мен всичко е точно. Като издължавам стока на клиент - давам гаранционната карта, казвам чети и питай за неясноти. В самата нея има една-две уловки и който чете - пита, а който не... само се подписва и го питам "А точки 5 и 6 прочете ли, че се съгласи толкова бързо с тях?". Кефя се като подскочат и ги прочетат А там пише - "Гаранция над 12 месеца се признава при профилактика на системите на всеки 6 месеца максимум" и "Профилактиката се извършва задължително в сервиза на фирмата"Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз пък мога да кажа ,че в Пазарджик не само банките са мошеници...И аз си теглих нещо като застраховки от преди много време-едната е била за 3000 лева ,другата за 2000!От тази за повечето пари взех по-малко отколкото от тази за повечето! аааааа ,май беше пак от ДСК!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Re: В ДСК Пазарджик са мошеници и крадци !
snake написа:Да ви кажа колеги за какво става дума. Миналата седмица тъста и тъщата си намерили някакви стари книжки в ДСК, с по 20-30 лв. всяка. Зарадвали се хората, че ще получат 60-70 лв. с лихвите. Каква обаче била изненадата им, когато служителката им обяснила, че тъй като книжките им не са олихвявани няколко години, са закрити ?! Накарала ги да подпишат нещо, казала им че нямат никакви права над парите и ги изпратила по живо по здраво. Те са възрастни хора, не са от Пазарджик и нито са се разправяли, нито нищо. Аз се ядосах повече от тях, но както и да е.А ето и продължението: след тази случка жена ми реши да провери как стоят нещата с детските влогове на децата, които също не са олихвявани от години и сумите са от същия порядък. Отишла тя в банката, казали й, че парите са там и й предложили да обедини детските влогове, които ние бяхме направили на децата с детските влогове, направени от баба им и дядо им. Служителката й дала да подпише нещо от няколко страници, което естествено жена ми не е прочела и й казала да отиде след няколко дни да вземе книжките с обединените влогове. И сега следва най-интересното: жена ми днес отишла до ДСК и й казали, че е изтеглила парите от детските влогове при предното си идване в банката, което не е вярно, жена ми смята че е подписала молба за прехвърляне на сумите, но какво действително е подписала, няма как да разберем. Това си е жива кражба, нямам думи просто. Дори да е подписала молба за разваляне на влоговете и изтегляне на сумите, това не може да стане без другия родител, така че със сигурност кражбата е налице. Сега ще опишем случката и ще подадем жалба до централата на банка ДСК, а така също и до полицията.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Случката може и да изглежда смешна, като виц. За детските влогове пак казвам, че си е чисто мишкарско кримидеяние на конкретен служител и няма какво да го коментирам, прекалено маловажно е. Там нещата вече се уредиха.Но за влоговете, загубени поради "липса на интерес" ... Представете си следното - давате на уважаван от вас човек, такъв на който имате пълно доверие, определена сума и му казвате да я пази, а през това време да я употребява както намери за добре. И един ден просто да ви я върне. Минават години, отивате да си поискате парите и уважаваният човек (в случая институцията ДСК) ти казва: "А ти къде беше толкова години, не съм ти видял очите, а сега парите си искаш. Като не се интересуваш от парите си, няма да ти ги върна, вече са мои !" Ами горе-долу така се оказва, че с някакви свиои вътрешни правила и мръснишки трикове една минаваща за сериозна банка е намерила начин да краде от парите на клиентите си.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Не мисля че са някакви вътрешни правила,навярно пак въпросният служител е дал на възрастните хора да подпишат,че закриват влоговете си и той е прибрал парите им.Така си мисля аз.Ако ги бяха загубили поради това че на са ги потърсили,какаъв е смисъла да подписват нещо. ,те тези хорица можеше никога да не отидат,след като са загубили интерес,как тогава в банката да се изисква подписването на документи,едва ли не банката да ги издири тези хора за да подпишат документ,че са загубили интерес към влога си. Това си е парадокс.
Коментар
-
Между другото тия дни четох, че НЯКОИ швейцарски банки имали следната политика: ако по даден депозит няма движение 50 (петдесет) години и до края на 50-та година не се яви никой с претенции да е собственик на депозита, той остава в полза на банката.Явно ДСК са почерпили от швейцарския опит, но на принципа: "Видяла жабата, че подковават коня...".Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар