Да ви кажа колеги за какво става дума. Миналата седмица тъста и тъщата си намерили някакви стари книжки в ДСК, с по 20-30 лв. всяка. Зарадвали се хората, че ще получат 60-70 лв. с лихвите. Каква обаче била изненадата им, когато служителката им обяснила, че тъй като книжките им не са олихвявани няколко години, са закрити ?! Накарала ги да подпишат нещо, казала им че нямат никакви права над парите и ги изпратила по живо по здраво. Те са възрастни хора, не са от Пазарджик и нито са се разправяли, нито нищо. Аз се ядосах повече от тях, но както и да е.А ето и продължението: след тази случка жена ми реши да провери как стоят нещата с детските влогове на децата, които също не са олихвявани от години и сумите са от същия порядък. Отишла тя в банката, казали й, че парите са там и й предложили да обедини детските влогове, които ние бяхме направили на децата с детските влогове, направени от баба им и дядо им. Служителката й дала да подпише нещо от няколко страници, което естествено жена ми не е прочела и й казала да отиде след няколко дни да вземе книжките с обединените влогове. И сега следва най-интересното: жена ми днес отишла до ДСК и й казали, че е изтеглила парите от детските влогове при предното си идване в банката, което не е вярно, жена ми смята че е подписала молба за прехвърляне на сумите, но какво действително е подписала, няма как да разберем. Това си е жива кражба, нямам думи просто. Дори да е подписала молба за разваляне на влоговете и изтегляне на сумите, това не може да стане без другия родител, така че със сигурност кражбата е налице. Сега ще опишем случката и ще подадем жалба до централата на банка ДСК, а така също и до полицията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В ДСК Пазарджик са мошеници и крадци !
Collapse
X
-
Да бе, ти познаваш ли някой, който чете книжката, която ти поднасят в банката, при застрахователя и т.н. при сключване на някакъв договор. Подписваш се на последната страница и това е. А и това е ДСК, не е някое квартално чейнч-бюро. Случаят е чисто криминален и вече си има и продължение. Служителката е намерила жена ми (който търси намира...) и й се е молила да не подава жалба и че ще й възстанови парите, било "грешка" кълняла се женицата. Направо ми се къса сърцето .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Да бе, ти познаваш ли някой, който чете книжката, която ти поднасят в банката, при застрахователя и т.н. при сключване на някакъв договор. .Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
И аз по-рано четях подробно всичко, което подписвам, но ми омръзнаха насмешливите и пълни с досада погледи и сега подписвам на бърза ръка.Та както ви казах, случаят с детските влогове си е чисто криминален. Но случаят с неолихвените влогове - служителката е казала, че ги губят поради "липса на интерес". Много нагла работа е това, излиза че и в големите банки могат да те преметнат, както в криминалните чейндж бюра по морето. От една страна е проява едва ли не на лош вкус да четеш подробно всичко, а след това се оказва, че ако не си го прочел, можеш сериозно да се опариш. А и как да го четеш, 4-5 листа със ситен шрифт, те така нарочно са го измислили.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
майте пред вид, че Банка ДСК не е вече оная ДСК... просто си е 1 тъпа банка дето е приело името на ДСК и разчита на навика на хората... в Бургас много, даже почти всички стари служители са напуснали... пък като знам, че след промените са шефове все ченгета - бивши или настоящи - няма значение....п.п. имам 1 г. да плащам още пари на тая "институция" и повече там нЕма да влеза... като си вземах кредита имах познати там, които ми го уредиха за минути при много изгодни условия...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
колкото до влоговете... ако банката е наложила годишна такса, която с годините да е станала повече от парите по сметката, може да имаш и да им даваш (верно, майтапа настрана....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
ilkor написа:Нещо не разбирам тука :Какво значи "които също не са олихвявани от години" ?Парите които си внесъл са си твои олихвявани или не от някого.Няма такова нещо като да ги изгубиш поради липса на интерес - явно са си го измислили за да мамят наивни хора."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
ilkor написа:Нещо не разбирам тука :Какво значи "които също не са олихвявани от години" ?Парите които си внесъл са си твои олихвявани или не от някого.Няма такова нещо като да ги изгубиш поради липса на интерес - явно са си го измислили за да мамят наивни хора.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Yavor написа:snake написа:Да бе, ти познаваш ли някой, който чете книжката, която ти поднасят в банката, при застрахователя и т.н. при сключване на някакъв договор. .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ако спестяванията са от преди 1995 г. / както предполагам е в случая / да кажем 200 лева... 500 лв. при деноминацията на лева при бат Ваньо Костов колко стават - 0.20 или 0.50 лв. - кви лихви кви 5 лева при положение че последните 7-8 години основния лихвен процент е около 5, а лихвите на влог, особено ако не е срочен са смешни - 2-3 % я има, я не....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
donnna написа:ако спестяванията са от преди 1995 г. / както предполагам е в случая / да кажем 200 лева... 500 лв. при деноминацията на лева при бат Ваньо Костов колко стават - 0.20 или 0.50 лв. - кви лихви кви 5 лева при положение че последните 7-8 години основния лихвен процент е около 5, а лихвите на влог, особено ако не е срочен са смешни - 2-3 % я има, я не....Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Yavor написа:snake написа:Да бе, ти познаваш ли някой, който чете книжката, която ти поднасят в банката, при застрахователя и т.н. при сключване на някакъв договор. .Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар