Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Земах яяяяяяяяяяяя!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yavor написа:
    Иииии ... сега като взе Алфа да не ни напуснеш безвъзвратно след като си вече в другата секта?!?!?!
    Честно казано се моля да ми се налага да пиша по-рядко там А за напускане абсурд! Тук си е най-готиният форум, а и едва ли съм първият, който смени марката и си остана във форума Да не ми сърдят колегите от Алфа форума, но това настроение, което витае тук, там го няма!
    Uneek написа:
    Честито!!! Искам да ме повозиш Тъкмо ще се запознаем най-накрая
    Нямаш проблеми!
    sugarboy написа:
    Затуй се спотайваш ти тез дни - явно, изръшнал си цяла България, докато Я откриеш.
    И още веднъж - благодаря на всички за хубавите пожелания!

Коментар

Честито! Бъдете здрави и безаварийни!!!

Коментар

Честито! Само хубави моменти с красавицата
        APRILIA Mille R '01

Коментар

Честито и от мен, колата наистина е много красива. Пожелавам ти много безаварийни километри с нея и само положителни емоций да ти носи

Коментар

Хубавица си взел тиии...Аз се двуомя между такава но с ЖТД моторче или Стило комби, че все не ми стига мястото в колата, ама моята покупка ще е най-вероятно края на годината или направо догодина.А за цвета мога да кажа само - най-добрият! (справка моя гараж)И внимавай че тез италиански вихрогони лесно се разлютяват и искат удържане !
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Честито пич! Ето това значи, да имаш търпение! И накрая винаги нещата стават като хората. И аз така като теб търсих над една година кола докато не намерих идеалната. Браво много се радвам за теб! Мисля, че си взел повече от кола! Взел си нещо което е уникално! Само радости с нея, а като ти писне... 159! :D
              KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
              Land Rover Discovery 2.5TD '94
              EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
              EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
              EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

wwweb написа:
                Да не ми сърдят колегите от Алфа форума, но това настроение, което витае тук, там го няма!
                Е това като тук го няма никаде, там са само философи което мен ме дразни много но си има и добри момчета макар и ряткос. :D А за колата аз чаках сними но мога и така да ти пожелая много безаварихни км. и да си те радва непрекъснато с качествата който има. :D

Коментар

Честито и от мен! Със здраве да си я караш и да те слуша! А настронето в тоя форум наистина го няма никъде. Въпреки че от 2 месеца нямам фиат, това е форума който посещавам най-много
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Винаги съм твърдял че това е най-красивата кола от средния клас, просто е невероятна, единствените ми критики са към интериора, ама неможе сичко да е прерфектно. Колата е страхотна и дано си я караш дълго и най-вече безаварийно!
                    FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

wwweb написа:
                      Мерси!Давам и инфо за автомобилката ... 141 000 км. (по сервизната книжка си отговарят), както казах и по-горе е от първи собственик, някаква италианка 59-и набор, имам й адреса и телефона, та се чудя дали да не й звънна да я повозя
                      Нали не си мислиш, че тази жена я е карала..... И моето Купе е регистрирано на жена 56 набор Това се прави с цел да са им по-малки застраховките, данъците и таксите Представяш ли си тя да е карала колата
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Честито!Да те радва много километри !
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Честито!!!!

Коментар

честито и мноо безаварийни!!!п.п. вече се бях притеснил за теб.... толкоз време пешеходец....
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

браво бе ,най -накрая :D харесва ми доволен съм ,добра покупка 700 000 безаварийни минимум
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Лелееееее... браво! Ха честито! :D
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X