Иииии ... сега като взе Алфа да не ни напуснеш безвъзвратно след като си вече в другата секта?!?!?!
Честно казано се моля да ми се налага да пиша по-рядко там А за напускане абсурд! Тук си е най-готиният форум, а и едва ли съм първият, който смени марката и си остана във форума Да не ми сърдят колегите от Алфа форума, но това настроение, което витае тук, там го няма!
Uneek написа:
Честито!!! Искам да ме повозиш Тъкмо ще се запознаем най-накрая
Нямаш проблеми!
sugarboy написа:
Затуй се спотайваш ти тез дни - явно, изръшнал си цяла България, докато Я откриеш.
И още веднъж - благодаря на всички за хубавите пожелания!
Хубавица си взел тиии...Аз се двуомя между такава но с ЖТД моторче или Стило комби, че все не ми стига мястото в колата, ама моята покупка ще е най-вероятно края на годината или направо догодина.А за цвета мога да кажа само - най-добрият! (справка моя гараж)И внимавай че тез италиански вихрогони лесно се разлютяват и искат удържане !
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Честито пич! Ето това значи, да имаш търпение! И накрая винаги нещата стават като хората. И аз така като теб търсих над една година кола докато не намерих идеалната. Браво много се радвам за теб! Мисля, че си взел повече от кола! Взел си нещо което е уникално! Само радости с нея, а като ти писне... 159! :D
KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
Land Rover Discovery 2.5TD '94
EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
EX: Fiat Regata 1.7D '84
Да не ми сърдят колегите от Алфа форума, но това настроение, което витае тук, там го няма!
Е това като тук го няма никаде, там са само философи което мен ме дразни много но си има и добри момчета макар и ряткос. :D А за колата аз чаках сними но мога и така да ти пожелая много безаварихни км. и да си те радва непрекъснато с качествата който има. :D
Честито и от мен! Със здраве да си я караш и да те слуша! А настронето в тоя форум наистина го няма никъде. Въпреки че от 2 месеца нямам фиат, това е форума който посещавам най-много
Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Винаги съм твърдял че това е най-красивата кола от средния клас, просто е невероятна, единствените ми критики са към интериора, ама неможе сичко да е прерфектно. Колата е страхотна и дано си я караш дълго и най-вече безаварийно!
Мерси!Давам и инфо за автомобилката ... 141 000 км. (по сервизната книжка си отговарят), както казах и по-горе е от първи собственик, някаква италианка 59-и набор, имам й адреса и телефона, та се чудя дали да не й звънна да я повозя
Нали не си мислиш, че тази жена я е карала..... И моето Купе е регистрирано на жена 56 набор Това се прави с цел да са им по-малки застраховките, данъците и таксите Представяш ли си тя да е карала колата
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар