wwweb написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СъВеТ!!!!
Collapse
X
-
-
Marea Bipower написа:wwweb написа:Marea Bipower написа:Айде почна се- раздели тва на три, умножи онова по 2, извади третото от петото, коренувай полученото, на квадрат и ето реалните километри, реалната цена и процента лъжа от джамбазина. Колега, ако ти си прецениш, че колата си заслужава парите- взимай я, ако ти е харесала точно тя- пак я взимай.Ама това скрито, ама онова прикрито, тоя кабел, оная букса. Иска ли да те излъже някой търговец няма да разбереш. По- добре да мислим как да изкараме повече пари от колкото как да спестиме. Аз с моята мареа така направих- отидох хареса ми, погледнах я от вътре, отворих капака да видя дали няма фрапиращи празни пространства и след 2 дена я капарирах след седмица я платих и взех, имах ядове после, но тази точно тази кола ми хареса.А не като други- обикаля гледа 100 коли и на 100те им намира кусури- в тая е чоплено семки, в тая се е возило куче, в тая лоста на мигачите беше завъртян, тая трака като дизел, оная се замисля, другата пък не й се затваря багажника, като искате кола без проблеми- на Цариградско под хотел ИнтерЕкспо, като искате кола на 10г. ми ще тропа, ще трака и да ще е на 230000 км. или там на колкото клавиатурните спецове кажат.Ама за жалост не може и така и така.
Коментар
-
wwweb написа:Marea Bipower написа:wwweb написа:Marea Bipower написа:Айде почна се- раздели тва на три, умножи онова по 2, извади третото от петото, коренувай полученото, на квадрат и ето реалните километри, реалната цена и процента лъжа от джамбазина. Колега, ако ти си прецениш, че колата си заслужава парите- взимай я, ако ти е харесала точно тя- пак я взимай.Ама това скрито, ама онова прикрито, тоя кабел, оная букса. Иска ли да те излъже някой търговец няма да разбереш. По- добре да мислим как да изкараме повече пари от колкото как да спестиме. Аз с моята мареа така направих- отидох хареса ми, погледнах я от вътре, отворих капака да видя дали няма фрапиращи празни пространства и след 2 дена я капарирах след седмица я платих и взех, имах ядове после, но тази точно тази кола ми хареса.А не като други- обикаля гледа 100 коли и на 100те им намира кусури- в тая е чоплено семки, в тая се е возило куче, в тая лоста на мигачите беше завъртян, тая трака като дизел, оная се замисля, другата пък не й се затваря багажника, като искате кола без проблеми- на Цариградско под хотел ИнтерЕкспо, като искате кола на 10г. ми ще тропа, ще трака и да ще е на 230000 км. или там на колкото клавиатурните спецове кажат.Ама за жалост не може и така и така.
Коментар
-
Колата си е супер наистина, с ЖТД няма шега работа, ако наистина е обслужена не си сгрешил, разбира се ако е и в добро техн. състояние де. Незнам дали сте я качвали на компютър (по твой избор) защото вече е задължително при купуване на кола. Не се лъжи на фактури и на данни от сервиз който продавача ти предложи, избери си сам произволно някакъв и тогава я закачете на комп. диагностика. Защото един пич си взе БМВ от Дупница, закачили го на компютър там в мякъв "техен сервиз" и сичко било ОК, да ама не, като дошъл в Пазарджик и го закачили тук излязло че ГНП-то му е за смяна - 1000лв. ремонта, та за това ти казвам сервиза да е по твой избор! Поздрави!FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар