Колеги преди време ви писах,че си търса кола и да е ФиАт.Така днес попаднах на може би подходящата става дума за ФИАТ БраВо 1,9 JTD 105 к.с. 99г. Ел,стъкла, ел.огледала 2 еар бега ,АБС,Климатрониклети джанти комплект зимни и летни гумихалогени,кожен волан(скоростен лост също кожен)за 5 500лв моля кажете си мнението !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СъВеТ!!!!
Collapse
X
-
Вижда ми се скъпичка. Но ти ще си прецениш най-добре. Гумите в какво състояние са, тя може и 3 комплекта гуми да има, но зависи все пак и на колко километра са, какъв е грайфера им ? Обслужена ли е колата ? 99-та година - първа регистрация или година на производство ? И от екстрите, които си изброил, си струва само климатроника, е добре и халогените за гъзария.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
16v_FIAT написа:еми колометрите са 160 хил. гумите са нови просто на един сезон обслужена рулки,ремуци,предница сменена всичко по нея.Само сядам и карам поне докота нещо не се обади :І
Коментар
-
snake написа:В И от екстрите, които си изброил, си струва само климатроника, е добре и халогените за гъзария.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:snake написа:В И от екстрите, които си изброил, си струва само климатроника, е добре и халогените за гъзария.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
според мен има нещо гнило в самата машина, което няма да се забележи на първо време, но може би е сериозно. Извадете обслужването и гумите и ремонта на предницата, (а предницата може да ремонтирана поради много причини, не се изключва и удар) и какво излиза - че колата реално струва под 5 хиляди. Не, според мен има нещо добре прикрито около тази кола! Колега, ами водна помпа, термостат, датчици, масла, и те ли са сменени? Ако е така, значи човека гледа наистина да се отърве от нея, защото слизаме под 4500......BEX--GT, първото БравO ELX което заснемеш и ми покажеш, ти го купувам веднага Браво - SX, GT, HGTБрава - SX, HSX, ELXПредвид че е е монтиран JTD двигателя, и екстрите, най-вероятно става въпрос за браво GT
Коментар
-
Тези километри ги умножи по 2 и ще добиеш близка представа за реалните, тия наглеци срам нямат. А и ме съмнява всичко да е сменено, ще си продава гявола колата(99г. на 160 000 ) и ще се набутва да сменя филтър на климатика примерно... нали се сещаш кога- у шестък Ако толкова ти харесва- пазари се да сваля от цената, че ако нещо изскочи да не ти излезе над 5500.Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
Re: СъВеТ!!!!
16v_FIAT написа:...за 5 500лв моля кажете си мнението !!!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Айде почна се- раздели тва на три, умножи онова по 2, извади третото от петото, коренувай полученото, на квадрат и ето реалните километри, реалната цена и процента лъжа от джамбазина. Колега, ако ти си прецениш, че колата си заслужава парите- взимай я, ако ти е харесала точно тя- пак я взимай.Ама това скрито, ама онова прикрито, тоя кабел, оная букса. Иска ли да те излъже някой търговец няма да разбереш. По- добре да мислим как да изкараме повече пари от колкото как да спестиме. Аз с моята мареа така направих- отидох хареса ми, погледнах я от вътре, отворих капака да видя дали няма фрапиращи празни пространства и след 2 дена я капарирах след седмица я платих и взех, имах ядове после, но тази точно тази кола ми хареса.А не като други- обикаля гледа 100 коли и на 100те им намира кусури- в тая е чоплено семки, в тая се е возило куче, в тая лоста на мигачите беше завъртян, тая трака като дизел, оная се замисля, другата пък не й се затваря багажника, като искате кола без проблеми- на Цариградско под хотел ИнтерЕкспо, като искате кола на 10г. ми ще тропа, ще трака и да ще е на 230000 км. или там на колкото клавиатурните спецове кажат.Ама за жалост не може и така и така.
Коментар
-
Marea Bipower написа:Айде почна се- раздели тва на три, умножи онова по 2, извади третото от петото, коренувай полученото, на квадрат и ето реалните километри, реалната цена и процента лъжа от джамбазина. Колега, ако ти си прецениш, че колата си заслужава парите- взимай я, ако ти е харесала точно тя- пак я взимай.Ама това скрито, ама онова прикрито, тоя кабел, оная букса. Иска ли да те излъже някой търговец няма да разбереш. По- добре да мислим как да изкараме повече пари от колкото как да спестиме. Аз с моята мареа така направих- отидох хареса ми, погледнах я от вътре, отворих капака да видя дали няма фрапиращи празни пространства и след 2 дена я капарирах след седмица я платих и взех, имах ядове после, но тази точно тази кола ми хареса.А не като други- обикаля гледа 100 коли и на 100те им намира кусури- в тая е чоплено семки, в тая се е возило куче, в тая лоста на мигачите беше завъртян, тая трака като дизел, оная се замисля, другата пък не й се затваря багажника, като искате кола без проблеми- на Цариградско под хотел ИнтерЕкспо, като искате кола на 10г. ми ще тропа, ще трака и да ще е на 230000 км. или там на колкото клавиатурните спецове кажат.Ама за жалост не може и така и така.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар