има ли други, освен тези по пътя София-Благоевград?утре ще ходим с един приятел и да не изтървем да погледнем някъде
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде са автокъщите в Дупница?
Collapse
X
-
Re: Къде са автокъщите в Дупница?
sev написа:има ли други, освен тези по пътя София-Благоевград?утре ще ходим с един приятел и да не изтървем да погледнем някъде
-
sev написа:точно от теб очаквах включване :D знам че всяка седмица си тамсреща ли се Браво 1,8 GT?
Коментар
-
Аз пък не съм съгласен че вътре в Дупница не са много В момента се сещам за поне 10 но са ми трудн иза обяснениеА иначе колегата е прав Ври от Браво, Брава и Мареа Също така доста алфички има И най важното при по обстоен пазарлък свалят мног от цената За послдния месец 3 коли купувах с приятели от там и доста свалят.VTS 16V
Коментар
-
Dandi написа:Аз пък не съм съгласен че вътре в Дупница не са много В момента се сещам за поне 10 но са ми трудн иза обяснение
Коментар
-
Най-малко са десет вътре в града. 1.8 мотора е най-трудно намираемия. Пълно е с 1.6 и 2.0. Успех.P.S. В най-голямата от автокъщите (идвайки от София, първата в ляво) има един шкембест, висок и много груб търговец. Избягвай го. Цените на колите му са от най-ниските, но е некоректен. Лично мнение. На другия полюс е Крум (къщата под тунела, на изхода на Дупница, в дясно, посока София). Много точен като търговец и човек. Пак лично мнение.
Коментар
-
Имаше някъде тема за някакъв некоректен търговец от Дупница Иначе с очите си съм виждал как някакви хора си купиха кола, тръгнаха си, и тръгвайки от колата почна да тече нещо, предполагам антифриз и "търговците" набързо се скриха нанякъде... Та там огромен процент от колите са "закрепени" да изкарат малко припалвания и 10ина километра, и после опа изненада
Коментар
-
wwweb написа:Обиколих всички къщи извън и вътре в Дупница - НИЩО! Пълни боклуци!Обаче пък си харесах една от Благоевград, има проблемчета, но ми намалиха близо 1000 лв., та в понеделник след диагностиката ще реша какво ще правя ...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Rokambol написа:В Дупница има и много добри автомобили. Просто трябва да имаш око за тях
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар