Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ: Избор: Нова кола за жена ми...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Видях аз, видях Но не бързам, рожденият ден на жената е през май месец, така че имам време. Просто исках с тази тема да соднирам мнения за малките градски автомобили, тук-там сполучих. За сега само ръчкам обявите в мобилето но след месец ще почна да поскитвам по автоморгите, пардон, автокъщите :D :D :D

Коментар

Humppa написа:
      @ancho имаш предвид, че към цената може да има мито или ддс?
      На имейли рядко отговарят, обади му се. ДДС или Мито незнам дали има, но си мисля да не ти изцепи някой лизинг и това да е няква част от него ????
      FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Здравейте,заинтересувах се и аз дали я имам тази екстра follow me home мойто е punto 1.1 55к.с. 1996г ? ...и извинявам се предварително за тъпия си въпрос,но какъв е този светлинен клаксон?

Коментар

summer_ko написа:
          Здравейте,заинтересувах се и аз дали я имам тази екстра follow me home мойто е punto 1.1 55к.с. 1996г ? ...и извинявам се предварително за тъпия си въпрос,но какъв е този светлинен клаксон?
          Категорично я нямаш, колега. Тази екстра е включени къси светлини определено време след като изключиш двигателя за да ти светят докато се прибереш където ще се прибираш Знам и от собствен опит, че нямаш такова нещо, защото бившата ми колица беше ТОЧНО като твоята Даже и цвета И защо светлинен клаксон? Follow me home означава следвай ме до вкъщи
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

summer_ko написа:
            Не знаеш какво е това светлинен клаксон? Сериозно? Ама наистина???Това е когато караш зад някое говедо заело 2те ленти за движение и вместо да му свириш (щото няма да те чуе заради баскасата, трошаща задния му джам) му присветваш с дългите - дръпвайки лоста за светлините (оня за мигачите, същия и за дългите) към теб...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

мерси много за отговорите и да наистина,колкото и да ме е срам, не знаех че така се казва..... мерси.

Коментар

То темата яко офф отиде, ма и на мен този светлинен клаксон ми върти номера. Това си е превключването на дълги - едно придърпване към мен - дълги, едно - къси.Ама като искам да избибиткам светлинно на някой, и като направя бързо превключването и ми запецва на дългите и си карам така докат не се осетя, че ми свети синята лампичка.Да не би да има някакъв друг чалъм?
                Пеш
                ----
                Ex Peugeot 206 -Служебен
                ----
                Ex Brava 1.6 16V ELX

Коментар

бих казал клио поне според мен са здравички, иначе пунтото е по-евтин вариант
                  Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                  Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

А какво ще кажете за Тигра? Много ми харесват тези мъници... като на всяка жена.
                    Fiat Bravo 1,6 16V 103k.c. (Метан)

Коментар

B1keP_B0y написа:
                      бих казал клио поне според мен са здравички, иначе пунтото е по-евтин вариант
                      Френските автомобили ме кефят по принцип, но НЕ и Рено. Един колега преди време караше Рено 19 1.4. Е то на тази кола, освен дето е грозна и кьорава и с гадно табло и скоростен лост, за 3 години и 30,000 км й се счупи и смени всичко, което можеше да се счупи на една кола - предно окачване, задно окачване, радиатор, алтернатор, основен ремонт след счупено бутало, механизми за чистачки, и двете предни седалки, абе ВСИЧКО. Най-накрая я продаде за 800 лева - то абсолютен зайчарник беше. Клио са много подобни, че и 1.4 и 1.2 са им дежурни двигатели. Не знам, аз такива впечатления имам. Иначе за Пежо и Ситроен лошо не съм чул.
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

От къде я изкопахте тази тема... Я колегата да каже какво е взел на жена си... или на себе си!
                        Fiat Punto 1.7TD

Коментар

Хе-хе Темата наистина е стара, но е интересна За саяление не успях да купя кола на ената за ройденният ден, но и купих яке, каска и ботуши за мотора. Всички останали пари (до стотинка) влязоха в ремонт и обзавейдане на новия апартамент. Справка - темите за ФуллХД ЛЦД ТВ и падналия бойлер.П.С. Очаквам евентуално да започна нова, доста по-заплатена работа, тогава колата за ената ште е факт. От многото разговори с нея разбрах какво иска - Форд Ка. П.С.2. Кой спечели новото Браво от Каварна Роцк Фест? Не сам аз П.С.3. Ако новата работа е много добре заплатена.... Мое би освен Форд Ка за ената и една Мултипла за мен :ДSorry, this lath-cyr converter i use is shit....

Коментар

Форд Ка? Женска им работа...

Коментар

Working...
                            X