А какво мислите за Сеиченто?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ: Избор: Нова кола за жена ми...
Collapse
X
-
Humppa
-
Humppa
-
Humppa
donnna написа:за Пежото 206 ще кажа само, че ремонта на предницата на колежката струваше към 750 пари....
Коментар
-
Humppa
Ниската цена на Пунто2 означава ли че, на колата са и взели душицата?http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi...00673574257122
Коментар
-
Humppa
Много коли огледах последните няколко дена и забелазах, че поне 75% от тях са с изкорубени и извадени касетофони. Тези авто-търговци май са голяма измет.... П.П. Прав си за климатика, неоценим е през лятото
Коментар
-
Humppa
Само се чудя 1.2i двигател достатъчен ли е за купето и за климатика едновременно?Моето Браво е доста мудно едновременно на газ + климатик...А при дизелите td или jtd? Каква е разликата?
Коментар
-
Мойто предишно Пунто беше 1.2 но само с 8 клапана и съответно 60к.с., а това от обявата е с 16 клапана и e 80к.с., т.е. са му достатъчни Вярно е, усеща се включения климатик, но реално с психическата нагласа, че няма сили под капака, няма и да се напъваш да го ръчкаш толкова - това пак от опит го казвам, като със Сейчентото TD си е стария турдбо-дизел, а JTD е турбо-дизел със ситема комън рейл
Коментар
-
С 5бона вече може да вземеш добър Пунтак, въпроса е наистина дали си заслужава да даваш толкова пари за малолитражка, освен това сега ще и се радваш като е нова и ако жена ти е "добър" шофер бързо бързо ще ти скапе настроението с някой кол в предната броня или т.н (недай си Боже).Аз ти препоръчвам с 5бона да си земеш кола, ама кола готина и голяма като за тебе и да си я пазиш и къткаш както си знаеш, а на жена ти дай Бравото, за което предполагам вече си претръпнал. Страшна Капа 2.4 ЖТД продават в Ланча форума за 5800лв. Не казвам за нея просто пример давам, че не си заслужава за малолитражка!3тия добър варянт е да земеш един брат на твоето браво и да си си ги карате, поне знаеш какво взимаш! ПоздравиFIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
-
Re: Помощ: Избор: Нова кола за жена ми...
Humppa написа:Идеята е колата да е абсолютна изненадаBravo 1.6 16v
Коментар
-
Humppa
Добро предложение за Капата 2.4 jtd, но едва ли ще имам достатъчно дълбок джоб за това добиче. Не знам как се поддържа голяма кола, но само като видя големината тази Ланча и леко настърхвам...П.П. Жената много харесва и Бравото, ама то защото си е наше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар