Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ: Избор: Нова кола за жена ми...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А какво мислите за Сеиченто?

Коментар

За поддръжката и здравината не мога да кажа нищо, но ако покараш или се повозиш няколко минути, ще се откажеш (ЛИЧНО МНЕНИЕ)

Коментар

да не би да си пробвал?

Коментар

за Пежото 206 ще кажа само, че ремонта на предницата на колежката струваше към 750 пари....
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
            за Пежото 206 ще кажа само, че ремонта на предницата на колежката струваше към 750 пари....
            Преди 3 години смених на бравото всички амортисьори за 240 лева, все още се държат.......

Коментар

Ниската цена на Пунто2 означава ли че, на колата са и взели душицата?http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi...00673574257122

Коментар

най-малкото няма климатикне вярвам да се понрави на жена ти :D
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Много коли огледах последните няколко дена и забелазах, че поне 75% от тях са с изкорубени и извадени касетофони. Тези авто-търговци май са голяма измет.... П.П. Прав си за климатика, неоценим е през лятото

Коментар

Като гледам е от първите, на доста километри, най-най-базовата, няма климатик, даже броните са черни... Иначе, НА ВИД е лъскава, но трябва да се провери на живо с майстор Ако технически е О’к и климатика не е от значение, мисля да е добре, а и в крайна сметка климатици вече има по 500лв.

Коментар

Само се чудя 1.2i двигател достатъчен ли е за купето и за климатика едновременно?Моето Браво е доста мудно едновременно на газ + климатик...А при дизелите td или jtd? Каква е разликата?

Коментар

От Пунто 1 има 1,1 55 коня с клима - а този 1,2 е 80коня...
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Мойто предишно Пунто беше 1.2 но само с 8 клапана и съответно 60к.с., а това от обявата е с 16 клапана и e 80к.с., т.е. са му достатъчни Вярно е, усеща се включения климатик, но реално с психическата нагласа, че няма сили под капака, няма и да се напъваш да го ръчкаш толкова - това пак от опит го казвам, като със Сейчентото TD си е стария турдбо-дизел, а JTD е турбо-дизел със ситема комън рейл

Коментар

С 5бона вече може да вземеш добър Пунтак, въпроса е наистина дали си заслужава да даваш толкова пари за малолитражка, освен това сега ще и се радваш като е нова и ако жена ти е "добър" шофер бързо бързо ще ти скапе настроението с някой кол в предната броня или т.н (недай си Боже).Аз ти препоръчвам с 5бона да си земеш кола, ама кола готина и голяма като за тебе и да си я пазиш и къткаш както си знаеш, а на жена ти дай Бравото, за което предполагам вече си претръпнал. Страшна Капа 2.4 ЖТД продават в Ланча форума за 5800лв. Не казвам за нея просто пример давам, че не си заслужава за малолитражка!3тия добър варянт е да земеш един брат на твоето браво и да си си ги карате, поне знаеш какво взимаш! Поздрави
                            FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Re: Помощ: Избор: Нова кола за жена ми...

Humppa написа:
                              Идеята е колата да е абсолютна изненада
                              Според мен това трябва да ти е достатъчно да и вземеш Форд Ка.Това е единствената кола от споменатите до тук, която казваш, че харесва. Все пак колата е за нея и искаш да я изненада приятно, дори да си я обича. Те жените това ги интересува, а не дали е здрава, евтина за поддръжка и т.н и т.н.Всички останали изброени марки и модели можем само да гадаем дали ще и харесат или не, а, че са по-добри като вариянт - това е ясно.
                              Bravo 1.6 16v

Коментар

Добро предложение за Капата 2.4 jtd, но едва ли ще имам достатъчно дълбок джоб за това добиче. Не знам как се поддържа голяма кола, но само като видя големината тази Ланча и леко настърхвам...П.П. Жената много харесва и Бравото, ама то защото си е наше

Коментар

Working...
                                X