Видях аз, видях Но не бързам, рожденият ден на жената е през май месец, така че имам време. Просто исках с тази тема да соднирам мнения за малките градски автомобили, тук-там сполучих. За сега само ръчкам обявите в мобилето но след месец ще почна да поскитвам по автоморгите, пардон, автокъщите :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ: Избор: Нова кола за жена ми...
Collapse
X
-
Humppa
-
summer_ko написа:Здравейте,заинтересувах се и аз дали я имам тази екстра follow me home мойто е punto 1.1 55к.с. 1996г ? ...и извинявам се предварително за тъпия си въпрос,но какъв е този светлинен клаксон?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
summer_ko написа:Здравейте,заинтересувах се и аз дали я имам тази екстра follow me home мойто е punto 1.1 55к.с. 1996г ? ...и извинявам се предварително за тъпия си въпрос,но какъв е този светлинен клаксон?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
То темата яко офф отиде, ма и на мен този светлинен клаксон ми върти номера. Това си е превключването на дълги - едно придърпване към мен - дълги, едно - къси.Ама като искам да избибиткам светлинно на някой, и като направя бързо превключването и ми запецва на дългите и си карам така докат не се осетя, че ми свети синята лампичка.Да не би да има някакъв друг чалъм?Пеш
----
Ex Peugeot 206 -Служебен
----
Ex Brava 1.6 16V ELX
Коментар
-
B1keP_B0y написа:бих казал клио поне според мен са здравички, иначе пунтото е по-евтин вариантShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Humppa
Хе-хе Темата наистина е стара, но е интересна За саяление не успях да купя кола на ената за ройденният ден, но и купих яке, каска и ботуши за мотора. Всички останали пари (до стотинка) влязоха в ремонт и обзавейдане на новия апартамент. Справка - темите за ФуллХД ЛЦД ТВ и падналия бойлер.П.С. Очаквам евентуално да започна нова, доста по-заплатена работа, тогава колата за ената ште е факт. От многото разговори с нея разбрах какво иска - Форд Ка. П.С.2. Кой спечели новото Браво от Каварна Роцк Фест? Не сам аз П.С.3. Ако новата работа е много добре заплатена.... Мое би освен Форд Ка за ената и една Мултипла за мен :ДSorry, this lath-cyr converter i use is shit....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар