Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ: Избор: Нова кола за жена ми...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

eliie написа:
    blagun написа:
    Преди четири месеца и аз така много се чудих какво да взема на моята приятелка и накрая и купих Тигричка за 4500лв.,много запазена е количката, тя е много доволна, като и аз - защото е ясно кой ще я прави... :D Много ефтина ходова част, окачването и е здраво, спира много добре, пъргавичка, супер малък разход, за който може само да мечтая,ама аз карам "бигачка" Когато се купува кола втора употреба за жена, трябва да се мисли за подръжката след това
    Ще споделиш ли колко е разхода?
    Към 9 градско
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Това за GTV-то беше шега

Коментар

eliie написа:
        westdogg написа:
        Тиграта има най-добрата визия за парите си. Аз дори исках за мен преди време да си взема. Пичеловка е и хваща окото, мацките мн и се кефят.
        Май аз съм единствената жена която ама хич не я харесва
        Еми и тя не я харесваше първоначално, защото била "ку.венска" кола, ама сега си я обича повече от мен :D Аз не виждам нищо грозно в колата
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

един тъпичък въпрос.Защо не и вземеш Дизел ? Нисък разход, и за жена е по лесно за каране според мен.
          Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
          Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

Иска ми се да е 1.3 мултиджет, но май ще е 1.9 jtd (или hdi) по обясними финансови причини...

Коментар

Humppa написа:
              Иска ми се да е 1.3 мултиджет, но май ще е 1.9 jtd (или hdi) по обясними финансови причини...
              Според мене мджета не е по-добър от ЖТД-то, аз си мисля че това си е един и същ двигател, просто се води ново поколение, и аз не ги разбирам много. ХДИ-то не е лош мотор, дори ПС груп правят ХДИ-та за доста ’’азиатски" производители, в замяна на купета!
              FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

ancho написа:
                Humppa написа:
                Според мене мджета не е по-добър от ЖТД-то, аз си мисля че това си е един и същ двигател, просто се води ново поколение, и аз не ги разбирам много. ХДИ-то не е лош мотор, дори ПС груп правят ХДИ-та за доста ’’азиатски" производители, в замяна на купета!
                Азиатците монтират почти изключително талянски дизели на VM motori - при Хюндай, при Киа, при Деу/ГМ(Шевролет-Опел) - сичко що е дизел, е VM.PSA правят и продават HDi-то на кого ли не - дизеловите двигатели на всички фордове, волво(без D5), ленд и рейндж ровери, ягуари, мини купъри, мазди, а отскоро и мицубиши са с френски дизелови моторетки. Не са лоши моторчетата, спор няма.
                Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Имам 2 въпроса макар че навлизаме яко в VM - какво е това, защото не го разбрах И доколкото знам Купъра се продава само с бензинов агрегат и той е на БМВ Дали съм прав?
                  FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

ancho написа:
                    VM - какво е това, защото не го разбрах
                    Ето, това е:http://www.vmmotori.it/en/01/01/index.jsp
                    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

ахъм, благодарско, ама тази фирма само двигатели ли произвежда? Каква е по народност? И кой стои зад гърба й? това са ми въпросите, защото от този сайт не можах да получа много информация
                      FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

ancho написа:
                        ахъм, благодарско, ама тази фирма само двигатели ли произвежда? Каква е по народност? И кой стои зад гърба й? това са ми въпросите, защото от този сайт не можах да получа много информация
                        Двигатели дизелови произвежда всякакви, италианска е, доскоро контролния пакет беше на Фиат, ама сега май акционери са Мерцедес Бенц (или както сега се казват Даймлер), а 50% май са собственост на ГМ. Абе не съм много наясно със собствеността на VM motori, постоянно я купуват и я продават, адски е апетитна.
                        Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

pinko написа:
                          ancho написа:
                          Двигатели дизелови произвежда всякакви, италианска е, доскоро контролния пакет беше на Фиат, ама сега май акционери са Мерцедес Бенц (или както сега се казват Даймлер), а 50% май са собственост на ГМ. Абе не съм много наясно със собствеността на VM motori, постоянно я купуват и я продават, адски е апетитна.
                          БлАгоДарСко :D
                          FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Up на темата... Днес разглеждах обявите в мобилето за Fiat Palio... Някой може ли да сподели впечатления от тези фиатки? Има доста комбита и няколко тривратни хечбека...

Коментар

До колкото съм чувал Палио е добър избор- по- здрава е от пунто, по евтина от Пунто 2 и по- голяма. Чувал съм и, че са подсилени за европейският пазар както Албеа.

Коментар

Какво имаш в предвид с това ’подсилена’?

Коментар

Working...
                                X