eliie написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ: Избор: Нова кола за жена ми...
Collapse
X
-
Humppa
-
eliie написа:westdogg написа:Тиграта има най-добрата визия за парите си. Аз дори исках за мен преди време да си взема. Пичеловка е и хваща окото, мацките мн и се кефят.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
един тъпичък въпрос.Защо не и вземеш Дизел ? Нисък разход, и за жена е по лесно за каране според мен.Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Humppa
Коментар
-
Humppa написа:Иска ми се да е 1.3 мултиджет, но май ще е 1.9 jtd (или hdi) по обясними финансови причини...FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
-
ancho написа:Humppa написа:Иска ми се да е 1.3 мултиджет, но май ще е 1.9 jtd (или hdi) по обясними финансови причини...Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
ancho написа:VM - какво е това, защото не го разбрахSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
ancho написа:ахъм, благодарско, ама тази фирма само двигатели ли произвежда? Каква е по народност? И кой стои зад гърба й? това са ми въпросите, защото от този сайт не можах да получа много информацияJeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
pinko написа:ancho написа:ахъм, благодарско, ама тази фирма само двигатели ли произвежда? Каква е по народност? И кой стои зад гърба й? това са ми въпросите, защото от този сайт не можах да получа много информацияFIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
-
Humppa
Up на темата... Днес разглеждах обявите в мобилето за Fiat Palio... Някой може ли да сподели впечатления от тези фиатки? Има доста комбита и няколко тривратни хечбека...
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар