Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ: Избор: Нова кола за жена ми...
Collapse
X
-
-
Ние пообиколихме, пообиколихме и жена ми си хареса.....Алфа 145, 1.6 ТС - само 120 кончета....найш как и заспа. Женска кола няма !!!И не разбирам честно казано това изречение....Пунтото е супер...дамска кола. Пълни глупости. Има кола за градско, за екскурзии, кола за бизнес, кола за работа. Освен това не бих искал половинката ми да се вози в някаква въшка, дето била дамска...отиваме, гледаме, тя си харесва, аз проверявам => купуваме ако всичко е ок. Не разбирам защо половинките ни да се возят в някакви коли с прозвището дамски. Всеки си харесва кола която си му допада, на визията, на критериите за мощност, безопасност, комфорт, финанси, възможност за поддръжка. След като половинката е шофьор...ще си хареса сама колата. Най-лесно се намира кола, като пообиколите малко из автокъщите...запишеш какви коли си е харесала и ние ти дадем съвет. Аз лично примерно не харесвам Бравото, нито отвън, нито отвътре, но тука има 1000 човека дето си ги кефят супер много. Така че това е доста субективно и всеки ще ти даде своето лично и пристрастно мнение. Нека половинката ти си хареса кола.Иначе мисля не е за подценяване и варианта Ситроен...заедно с Пежо ползват еднакви много, много добри дизелови мотори. А и возията е на ниво!!!СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Колега а какво ще кажеш за Опел Тигра Няма жена която да и устой, пък и за 3500-4000 ще се намери голям лъскач Ето пример http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...718&f1=detailsVTS 16V
Коментар
-
Така като гледам Lancia Y е колата - на базата на Пунто ,с фиатските двигатели ,но визията е по-разчупена и мисля ,че ще и хареса И е в твоя ценови диапазон .Гледах една за 2600 в Ланчия форума :DП.П за мен пък Туингото и Ка са двете най-грозни коли в класа си По-добре Тиграта ,въпреки че не съм им фен , но повече ще и хареса може биFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Ланчията е много мека на удари !!! Отпиши я приятелката ми има такава и с удар от 40 км във нейната врата всичко е на мекица включително и скоросна кутия + предницата.Бих ти предложил моето Клио но ти е старо за това ще се въздържаFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Humppa
-
Dandi написа:Колега а какво ще кажеш за Опел Тигра Няма жена която да и устой, пък и за 3500-4000 ще се намери голям лъскач Ето пример http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...718&f1=detailsBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Преди четири месеца и аз така много се чудих какво да взема на моята приятелка и накрая и купих Тигричка за 4500лв.,много запазена е количката, тя е много доволна, като и аз - защото е ясно кой ще я прави... :D Много ефтина ходова част, окачването и е здраво, спира много добре, пъргавичка, супер малък разход, за който може само да мечтая,ама аз карам "бигачка" Когато се купува кола втора употреба за жена, трябва да се мисли за подръжката след това
Коментар
-
Humppa
Не си единствената жена, която не харесва Тигра-та. На жена ми също хич не и харесва А относно разхода на Тигра - в Опел форума може да се провери -> за 1.4 16 клапанов двигател говорят за 9-10 литра на 100 км. То за такъв разход по добре Alfa Romeo GTV :D
Коментар
-
Humppa написа:Не си единствената жена, която не харесва Тигра-та. На жена ми също хич не и харесва А относно разхода на Тигра - в Опел форума може да се провери -> за 1.4 16 клапанов двигател говорят за 9-10 литра на 100 км. То за такъв разход по добре Alfa Romeo GTV :DBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар