Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ: Избор: Нова кола за жена ми...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Според мен най-добре пунто2 или браво. Не съм фиат фен , но за тия пари мисля че е най-доброто решение. Обаче се замисли кое ще е по-добре, дали да вземеш най-евтиното пунто в мобилето или някое браво на тази цена. Като се има в предвид че бравото почва от 3000лв, за 4500лв ще вземеш браво в мн по-добро състояние от някое пунто2 за 4500лв. А за капата и др подобни коли- това все пак е кола за жена ,не мисля че ще се зарадва на голяма кола.
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
      А за капата и др подобни коли- това все пак е кола за жена ,не мисля че ще се зарадва на голяма кола.
      Капата е за колегата, а Бравото отстава за жената :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
        westdogg написа:
        А за капата и др подобни коли- това все пак е кола за жена ,не мисля че ще се зарадва на голяма кола.
        Капата е за колегата, а Бравото отстава за жената :D
        Аз съм "ЗА" ----------------------------Да доуточня! Май трябваше по-рано да го направя!Жена ми има рожден ден в началото на май месец. До тогава трябва да съм наясно каква (и дали въобще) кола ще купувам. Много искам да я зарадвам с една кола. Жената има книжка на документи, все още не е минала БЧК, но и това ще стане. Браво-то го кара много прилично. Все още се панира, като види куче или птички по платното Искам колата да е изненада, но лично за мен/нас не мога да реша дали ще е удобно да имаме 2 малки коли, или малка и голяма. Все още нямаме деца, но и те ще дойдат! Предполагам, че и други колеги са имали подобни дилеми.... Споделете

Коментар

"Капа" има сравнително скъпа поддръжка (поне до колкото съм чел) и мисля, че не е удачен вариант

Коментар

Това е добра идея да Капата и на мен ми харесва, особено от вътре, обаче подръжката не е никак евтина.
            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Пунто1 е най-добрия избор за тези пари! Въпреки, че изглежда малка върте има доста място, много лесно се паркира и няма проблеми с минаванито по тесните улици За около 4000лв ще намериш и със всички екстри! Лично аз от моето съм много доволна
              http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

От изброените имам наблюдение само върху Туинго.За 3500 - 4000 лв. може да си вземеш наистина добро и запазено такова, но годините му ще са 96 - 97-ма. Имат почти всички екстри, без хидравлика (но и без нея са достатъчно лесни за управление). За изминалата година, през която колегата ми го кара е сменил само феродов диск на съединителя и водната помпа, а и един шарнир. Разходът е малък. Обемът вътре в купето е максимално оптимизиран, т.е. колкото и малка да изглежда, вътре има достатъчно място, дори и на задните седалки. Багажника е малък, но пък задните седалки се плъзват напред и отварят още място. Моделите с кожения таван са доста привлекателни за половинките ни. За сега колегата ми няма проблем с него. Нито е протекъл, нито се напука в големите студове тази зима.Като минус мога да спомена, че няма стрелка на таболото за темп. на водата, а само лампа (всъщност всичко е електронно и няма никъде стрелки).Ако търсиш такава количка, гледай да НЕ е полуавтоматик (водят се TWINGO EASY), а с обикновена ск. кутия и съединител.Имат си ел. стъкла, еърбези и т.н.Според мен Туинго е по-красиво от всички останали мъници, произведени през средата и края на 90-те, (изключвам Пунто 2). Ами това е! Успех в избора!
                Space Star 1.9 DID

Коментар

при различните хора е различнозависи пътувате ли често извън града - при роднини, почивки...

Коментар

Пътуваме доста често, да не кажа всяка седмица, ама през седмица задължително отпрашваме нанякъде. А когато тръгнем на планина и Бравото се товари като магаре...

Коментар

като имате и дете/деца ще ви е малко Бравотоно ако купиш по-голяма кола, се губи ефекта на подаръка

Коментар

Хъм, значи за жената Форд-а, а за детето, като дойде, Стило комби или Линея :D

Коментар

трябва добре да го обмислишда не се налага след 1-2-3 години да продаваш "гледана" кола" за без пари

Коментар

Да, прав си, нали за това е тази тема.....

Коментар

Капата е толкова грозна и огромно грозна кола, че по-грозна не съм виждал, ако мога така да се изразя Ебаси чайката, честно!Колега, това някой друг да ти избира кола не съм го разбирал никога. В крайна сметка ти ще си караш колата и трябва теб да те кефи. За тия пари мисля, че ти стана ясно около какъв избор се въртиш, така че остава да си намериш нещо читаво.Айде успех!

Коментар

Колега wwweb, не исках темата да тръгне в тази насока, идеята беше някой да сподели преки впечатления от определени модели/марки коли. Някои го направиха, други малко си поспамиха/ме Все пак благодаря на всички за мненията!

Коментар

Working...
                                X